Afsløring: Kommunalt ansatte vil fortælle den frygtelige sandhed om indvandrertætte områder – men ledelsen tvinger dem til tavshed

Arkivfoto

Masseindvandringen betyder, at Sverige, som vi kender det, er fortabt.

 

Göteborg er et af de værste eksempler på, hvor galt det er gået.

 

En ny rapport giver en del af forklaringen på, hvordan man kunne lade dette vanvid ske.

 

Kriminelle og ekstremister (læs: Muslimer) har gradvist infiltrerer hele det kommunale apparat i Göteborg. Og de har fået lov til det.

 

De ansatte i kommunen fortæller ofte ikke det, de oplever, videre, fordi de er bange for de kriminelles gengældelse.

 

Og når de ansatte rent faktisk fortæller deres viden til lederne, så giver lederne ikke deres oplysninger videre, fordi de ikke vil være den, der giver politikerne den ubehagelige sandhed. Det kan skade deres karriere.

 

Göteborg

En store del af indbyggerne i Sveriges næststørste by har indvandrerbaggrund. Det har ført til muslimske parallelsamfund. Det er herfra, der kom mange støtter til Islamisk Stat. Vold, skyderier og anden kriminalitet er tårnhøj især i de såkaldte udsatte områder, der er de indvandrertætte boligområder.

 

Sidste efterår gik det helt galt. Banderne demonstrerede, hvordan politi og politikere på det nærmeste var sat ud af spillet. Banderne lavede vejspærringer og kontrollerede dem, der ville passere. Og de holdt generalforsamling på byens hotel, Posthotellet.

 

Det blev for meget for den daværende chef for det kriminalitetsforebyggende og sikkerhedsskabende arbejde i Göteborg by, Maria Wallin.

 

Maria Wallin tog bladet fra munden på TV

Maria Wallin stod frem på TV med en stærk advarsel.

 

Der er en omfattende kriminalitet. Hele områder kontrolleres af kriminelle. Børn ned til 8 år bliver brugt som spioner af de kriminelle netværk, sagde hun på TV.

 

Mange ansatte ved godt, at det svenske samfund er i opløsning. Men de kan ikke trænge igennem med deres viden til ledelsen.

 

Maria Wallin havde sin viden fra en opfattende interviewundersøgelse. Hun havde talt med 200 ansatte, der oplevede, at de ikke kunne trænge igennem hos ledelsen med deres viden.

 

Ledelsen forsøgte at benægte, at det stod så slemt til.

 

Men proppen var røget af flasken.

 

Efter Wallins afsløring satte kommunalbestyrelsen i Göteborg en ny undersøgelse i gang.

 

Ny undersøgelse

Anna Ekström, der har en lang baggrund i arbejde med voldelig ekstremisme og kriminalitet, interviewede derefter 50 mennesker om problemerne.

 

Resultatet af hendes arbejde er nu begyndt at dukke frem i de svenske medier.

 

Ekströms rapport afslører et sandt mareridtsbillede af, hvordan kriminelle eller ekstremister kontrollerer ansatte i kommunen og kommunens aktiviteter i det hele taget. Det skriver Göteborgposten.

 

Rapporten afslører også, at mange ikke tør ikke fortælle, hvad de bliver udsat for. De tør ikke politianmelde det, og de tør ikke vidne af frygt for gengældelse fra kriminelle og ekstremister Desuden er de usikre på, hvilken støtte de ville få fra deres arbejdsgiver, hvis de fortalte sandheden om, hvad der sker, skriver avisen.

 

De har oplevet, at mellemlederne forvrænge deres oplysninger, når de bliver givet videre til politikerne. Det er blandt andet bange for, at det vil skade deres egen karriere at være den, der giver politikerne de negative oplysninger.

 

Nogle medarbejdere fortæller også til Ekström, at de holder deres mund, fordi de bliver kaldt racister, når de fortæller om deres erfaringer.

 

Mange ansatte har resigneret og føler, at det er en del af arbejdet at være bange.

 

Denne frygt betyder også, at mange kriminelle behandles anderledes (læs: bedre) på trods af deres åbenlyse forbrydelser.

 

Ifølge Ekström er virkeligheden værre end den, der beskrives i rapporten, da nogle oplysninger er blevet udeladt af sikkerhedsmæssige grunde.

 

En del af forklaringen på vanviddet

Gennem årene har mange mennesker undret sig over, hvorfor man har ladet masseindvandringen ske. Hvorfor har man set gennem fingre med, de ødelæggende konsekvenser af indvandringen fra ikke-vestlige muslimske lande?

 

Rapporten giver en del af svaret: De ansattes frygt og ledernes bekvemmelighed.

 

Læs også samnytt.se

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…