Sexmonster fra Marokko forsøgte at bruge koranen og en syg kone for at slippe for udvisning – men han kendte ikke dommeren

Når hans hustru og to børn fredeligt lå og sov om natten, listede marokkanske Youssef Kharchaf sig ud af lejligheden og sneg sig ned til stisystemerne i den københavnske bydel Tingbjerg.

 

Her stillede han sig i skyggen af cykeltunnelerne og ventede på sine ofre: Danske kvinder, der kom alene i natten, og som han voldtog og røvede ved tunnellerne.

 

Han blev af samme grund også kaldt ”Tunnelmanden”.

 

Tunnelmanden kom til Danmark fra Marokko i 1998. Han fik familiesammenføring med sin hustru, som han har to børn på 11 og 12 år med.

 

I perioden fra 2009 og til 2012 har han begået ikke færre 12 tilfælde af voldtægt, voldtægtsforsøg, seksuelle krænkelser og røverier, som han blev dømt for ved Østre Landsret torsdag den 18. september 2014.

 

Landsretten stadfæstede dengang byrettens dom på otte års fængsel og udvisning for bestandig.

 

Koranen

Der var særdeles stærke beviser mod ”tunnelmanden”. Først og fremmest var der dna-spor, som knytter ham til flere af de seksuelle overfald, herunder den fuldbyrdede voldtægt fra 2009.

 

Youssef Kharchaf havde ellers forsøgt at blive frikendt med en henvisning til koranen.

 

På trods af DNA-beviser bedyrede han sin uskyld. Hvordan? Havde han vidner, der talte til hans forsvar? Havde han fysiske tegn på sin uskyld? Nej, han havde Koranen.

 

”Ifølge Koranen er jeg uskyldig,” erklærede han på et retsmøde og fortsatte: ”Jeg har slet ikke med den sag at gøre. Ifølge min religion må man ikke gøre sådan noget, og det er ikke mig.” (tv2.dk)

 

Altså: Koranen forbyder muslimer at gøre den slags. Jeg er muslim. Ergo er jeg uskyldig.

 

Men der hjalp igen kære mor. Youssef Kharchaf blev dømt til 8 år i fængsel og udvisning.

 

Og nu skal han sendes ud og er desperat

Forleden blev den nu 48-årige Youssef Kharchaf så løsladt fra Statsfængslet i Ringe efter at have afsonet sin dom, men der ventede ham ingen frihed i Danmark.

 

Uden for fængslets porte holdt politiet og varetægtsfængslede ham, indtil han kunne udvises.

 

I et sidste desperat forsøg på at undgå udvisning forsøgte det marokkanske sexmonster i fredags at få udvisningen omstødt ved Retten på Frederiksberg.

 

Men her var der ingen nåde at hente hos byretsdommer Ulla Otken, skriver B.T.

 

Min kone er syg og jeg kan ikke klare mig i Marokko

Af B.T.’s reportage fra retten fremgår det, at han snakkede godt for sin syge moster. Denne gang henviste han ikke til koranen men til en syg kone.

 

”Min scleroseramte kone er meget, meget syg, og jeg har selv ødelagt ryggen i fængslet. Jeg vil ikke kunne klare mig i Marokko, hvor min familie ikke mere vil kendes ved mig efter min dom,” lød det blandt andet fra marokkaneren.

 

Men det prellede af på dommer Ulla Otken:

 

”Du har begået særdeles alvorlig og modbydelig kriminalitet, og der er intet nyt under solen i forhold til dine private forhold. Så udvisningen opretholdes,« lød det ifølge B.T. fra den kontante dommer.

 

Da det marokkanske sexmonster herefter spurgte, om hun virkelig ville udvise ham, svarede Ulla Otken:

 

”Alle dine bemærkninger skulle du have tænkt over, inden du rendte rundt for at voldtage alle mulige damer, der formentlig er traumatiserede i dag.”

 

Herefter blev han ifølge B.T. under bevogtning af to betjente ført tilbage til Vestre Fængsel.

 

Blev fældet af et stjålent dykkercertifikat

Det var indirekte et trafikuheld, der førte til, at det marokkanske sexmonster, også kendt som ”Tunnelmanden”, blev afsløret.

 

I forbindelse med trafikuheldet, hvor marokkaneren var kørt op bag i en maskine, der var ved at udlægge asfalt, undersøgte politiet bilen, og fandt et dykkercertifikat, der var stjålet fra en af de kvinder, han havde overfaldet.

 

Og så var løbet kørt for sexmonstret.

 

En DNA-test satte ham umiddelbart i forbindelse med to uopklarede voldtægter, hvorefter politiet udvidede efterforskningen til at omfatte en række uopklarede voldtægter med videre i området.

 

Og det blev som nævnt til opklaringen af i alt tolv uopklarede forhold om voldtægter, voldtægtsforsøg og andre former for sexovergreb.

 

Marokkaneren har under hele sagsforløbet konsekvent nægtet sig skyldig i sexanklagerne, men erkendt sig skyldig i røveri og tyveri.

 

Og nu venter Marokko på ham.

 

Læs også:

https://www.bt.dk/krimi/ingen-naade-til-udvist-sexforbryder-du-skulle-have-taenkt-dig-om

 

https://denko

rteavis.dk/2013/tunnelmanden/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…