Staten belønner hustru- og barnemorder i Syrien med et par hundrede tusinde kroner:  Vanvid, lyder det fra DF, som nu vil have loven ændret

Modelfoto/asylansøgere fra 2015/skærmprint fra You Tube

Som rettroende muslim har den syriske flygtning Hussein Abbas ifølge sin religion ret til at have to koner, men da den ene ikke ville følge med ham tilbage til Syrien, slog han hende og deres otte-årige søn ihjel.

 

Han tævede sin hustru og sin søn til døde med en stor sten og har overfor kurdisk politi tilstået drabene.

 

Alligevel tegner fremtiden sig økonomisk set lys for den syriske drabsmand.

 

Til februar næste år vil Hussein Abbas således modtage hundrede tusinde kroner fra den danske stat.

 

Det er sidste del af den repatrieringsstøtte, den danske stat har belønnet ham med for at forlade landet.

 

”Men det kan han godt glemme alt om, hvis det står til os,” lyder det fra Dansk Folkeparti.

 

Vil ændre loven, så staten ikke længere belønner kriminelle flygtninge

Den lov, som Dansk Folkeparti nu vil have ændret, er den såkaldte repatrieringslov, der belønner flygtninge med et par hundrede tusinde kroner, hvis de frivilligt rejser hjem.

 

Det præcise beløb, som den syriske morder samlet vil få udbetalt for at rejse frivilligt hjem, er på 215.000 kroner, og hvor halvdelen af beløbet blev udbetalt ved afrejsen og anden halvdel efter et års forløb i hjemlandet.

 

Det var i februar i år, Hussein Abbas forlod Danmark med hundrede tusinde kroner på lommen som belønning for at rejse, og han vil derfor få de resterende 100.000 kroner udbetalt til februar næste år.

 

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) har ved flere lejligheder fastslået, at den danske stat ikke kan nægte at udbetale pengene, sådan som loven nu er skruet sammen, men at han vil undersøge mulighederne for at få den ændret.

 

Det vil Dansk Folkeparti ikke lade sig nøjes med og har nu fremsat et beslutningsforslag i et forsøg på at få et flertal i Folketinget til at forpligte regeringen til at ændre loven således, at beløbene fratages flygtninge, der begår kriminalitet.

 

Ændringen af loven skal være med tilbagevirkende kraft

Hos Dansk Folkeparti finder man repatrieringsloven ”oprørende i sin nuværende udformning ”og vil have en ændring gennemført med tilbagevirkende kraft, ”således at det også dækker Hussein Abbas,” som det hedder i beslutningsforslaget.

 

Helt konkret ønsker Dansk Folkeparti, at:

 

”Der indføres en betingelse i loven om, at overførsler bremses og allerede overførte penge søges tilbagebetalt, hvis den repatrierede under eller i en årrække efter repatrieringen begår voldsforbrydelser eller andre alvorlige straffelovsovertrædelser, som også efter dansk ret vil være strafbare.”

 

Beslutningsforslaget vil blive førstebehandlet i Folketinget torsdag den 11. juni.

 

Hun var 27 år og glædede sig til en lys fremtid i Danmark

Den 27-årige Huda Ali Ahmad, som sammen med sin søn brutalt blev tæsket ihjel med en stor sten af sin 50-årige mand, var mor til tre og en glad og udadvendt kvinde, som havde store drømme og håb for sin fremtid i Danmark.

 

Parret kom til Danmark i 2015 som krigsflygtninge fra Syrien og boede i Langeskov på Fyn mellem Odense og Nyborg.

 

Da Abbas Hussein i forvejen havde en hustru i Syrien, blev Huda præsenteret for myndighederne som hans svigerinde, da han havde planer om at blive familiesammenført med den anden hustru.

 

I Langeskov faldt Huda hurtigt til og fik en stor vennekreds. Hun lærte hurtigt sproget, tog kørekort og startede som damefrisørelev med planer om at åbne sin egen salon, når hun var færdiguddannet.

 

Muslimske Abbas Hussein brød sig til gengæld ikke om Danmark. Han ville tilbage til Syrien og benyttede sig af repatrieringsydelsen.

 

Men Huda ville ikke med. Hun ville til derimod skilles og elskede sin tilværelse i Danmark

 

Ville være det bedste forbillede for sine børn i Danmark

En af dem, der kendte Huda personligt, er Kefa Abu Ras fra Odense, som gennem de sidste femten år har arbejdet med at opkvalificere særligt udenlandske kvinder, ligesom hun arbejder for at hindre negativ social kontrol.

 

Hun var tit blevet klippet af Huda.

 

”Huda var så stærk, smuk og omsorgsfuld en kvinde. Jeg ved, hun ønskede skilsmisse fra sin kontrollerende mand, og hun har fortalt mig, at hun ville være økonomisk selvstændig. Huda ville være det bedste forbillede for sine børn her i Danmark. Men den drøm er nu knust,” siger en rystet og trist Kefa Abu Ras til B.T.

 

Huda var blevet for dansk. Så dansk, at hun åbenbart helt havde glemt, at i islam ejer manden kvinden, og er parat til at gå til yderligheder, hvis ikke hun makker ret og underkaster sig.

 

Og hun så ikke faresignalerne, da hun lod sig lokke til Syrien og tog sin søn med.

Opdateret kl 13 …

Læs mere her:

https://denkorteavis.dk/2020/syrer-anholdt-og-sigtet-for-at-have-stenet-hustru-og-soen-ihjel-men-selv-hvis-han-bliver-doemt-vil-han-faa-100-000-kroner-fra-den-danske-stat/

 

https://www.bt.dk/krimi/fynsk-kvinde-og-lille-soen-brutalt-draebt-med-sten

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…