En by laver nu kønsopdelte borgermøder – det voksende antal muslimer betyder, at alle bliver underlagt islams kvindeundertrykkelse

Boligområdet Brandkärr/Twitter

En kommune i Sverige indkalder til borgermøde. Men det er ikke et borgermøde, som man har været vant til. Nu skal mænd og kvinder nemlig være adskilt, sådan som islam kræver det. Mændene skal møde den ene dag og kvinderne den anden. Det har blandt andre SVT skrevet om.

 

Dette er endnu et skræmmende eksempel på, at den stærkt voksende muslimske befolkning i Sverige fører til en islamisering af det svenske samfund.

 

Man overtager den islamiske sharia og diverse muslimske regler og skikke og smider vigtige svenske principper på møddingen. Herunder, at mænd og kvinder er ligestillede og skal omgås hinanden frit.

 

Nogle svenske politikere er begyndt at sige mere skrappe ting om for eksempel bandevolden, der er kommet helt ud af kontrol. Men samtidig underkaster de sig islam på afgørende punkter såsom kønsadskillelse.

 

Det hænger ikke sammen. Og det er et kæmpesvigt af den svenske befolkning, som aldrig har bedt om at blive styret af islam.

 

Kønsadskillelse strider mod grundlæggende principper om ligestilling

Rettro muslimer håndhæver streng kønsadskillelse. Kvinder er underordnet mænd, eller som der står i Koranen: “Mænd står over kvinder.” (Sura 4:34).  Kvinder er groft sagt mænds ejendom og må ikke blande sig med fremmede mænd.

 

Til muslimske møder skal kvinder sidde bag mændene eller på en balkon som i moskeerne. Eller de skal sidde i et afsides lokale, som det for eksempel er set til stormøder i Nørrebrohallen i København.

 

Det strider totalt mod grundlæggende værdier i vores samfund som ligestilling og individets frihed.

 

Men i takt med, at antallet af muslimer vokser, begynder selv frie og lige samfund som Danmark, Sverige og andre vesteuropæiske samfund at tilpasse sig. De er kommet så langt ud i den politiske korrekthed, at de svigter fundamentale principper, som deres eget samfund er bygget på.

 

Kønsopdelt møde i svensk boligområde

Den svenske kommune Nyköping har netop inviteret til tre store borgermøder i det belastede boligområde  Brandkärr. Her bor mange indvandrer med muslimsk baggrund, må man forstå.

 

Så nu har man besluttet at gøre møderne kønsopdelte. Der er et møde for mænd og et møde for kvinder. Og så er der i øvrigt et særligt møde for ældre.

 

Argumentet for de kønsopdelte møder er, at man på den måde vil sikre, at flere borgere deltager. Vilhelm Meyer, der er ansvarlig for møderne, ved dog godt, at det er betænkeligt. Han siger:

 

“Det kan virke underligt at opdele i mænd og kvinder, men hvis du har kendskab til forskellige kulturer, og hvordan det er i socioøkonomisk sårbare områder, ved vi, at kvinder har det sværere med få lov til at sige noget. De er ikke lige, og det er selvfølgelig trist, men det er også en del af problemet”.

 

Og politikeren Torbjörn Olsson (C) insisterer på, at denne kønsadskillelse er den bedste vej at gå.

 

“Vi har et ligestillingsproblem på dette område, og vi vil høre så mange stemmer som muligt, herunder piger og kvinder”, siger han.

 

Kritik fra flere hold

Men der er også kritiske røster.

 

Mange borgere har kritiseret de kønsopdelte borgermøder. Indirekte leverer de dermed en kritik af myndighederne forsøg på at tilpasse sig det voksende antal muslimer og deres sharia.

 

Svensk TV, SVT, har selv talt med kritiske beboere i boligområdet. Der er også kritiske politikere. Og SVT henviser til omtale af kritikken i det lokale medie, Södermanland.

 

Demografien afgør alt

Måske begynder kritikken mod islamiseringen at tage til i Sverige – og i Danmark.

 

Det er godt. Men det vil ikke løse problemerne, hvis muslimernes andel af befolkningen bare bliver ved med at vokse. I så fald vil islams magt også blive ved med at vokse – i Sverige, i Danmark, i resten af Europa.

 

Islamiseringen kan i sidste ende betyde, at også ikke-muslimske kvinder – og mænd – skal underkaste sig islams regler.

 

Demografien, altså ændringerne i befolkningens sammensætning, er fuldstændig afgørende.

 

Sådan er det jo allerede i boligområdet Brandkärr.

 

De svenskere, der bor i området, må finde sig i at deltage i kønsopdelte møder, der er indført for at tilpasse sig det voksende antal muslimers og andre indvandreres undertrykkende syn på kvinder.

 

Derfor er der ingen vej uden om asylstop og hjemsendelse, hvis man vil bremse islamiseringen af Danmark, Sverige og andre vesteuropæiske samfund.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…