Politichef advarer: “Den svenske stat er truet” , og andre taler om “anarki” og “kup” – Sverige vågner men for sent

Illustration fra rights.no

De store kriminelle indvandrerklaner vil tage magten i store dele af Sverige, hvis vi ikke stopper masseindvandringen fra ikke-vestlige især muslimske lande.

 

Sådan har advarslerne lydt i årtier. Men kritikerne er blevet fejet til side, hånet og chikaneret.

 

Derfor har disse kriminelle elementer og fundamentalistiske muslimer vokset sig så stærke, at de er ved at tage magten i Sverige.

 

Det er så alvorligt, at ledende politifolk kommer med advarsler, der får det til at løbe koldt ned af ryggen.

 

Flere aviser og andre medier tager bladet fra munden og følger trop i førhen uset åbenhed.

 

Og ledende politikere vender på en tallerken.

 

Ulf Kristersson vil samarbejde med Sverigedemokraterne

En af dem, der er vendt, er lederen af det store borgerlige parti, Moderaterne, Ulf Kristersson.

 

Efter valget i september 2018 kunne han have dannet regering, hvis han havde talt de indvandringskritiske Sverigedemokraternes mandater med. Men det ville han ikke. Derfor kunne Socialdemokraterne igen danne regering.

 

Men i dag siger han, at han holder møder med Jimmie Åkesson, lederen af SD. Og han er parat til at danne regering på grundlag af SD’s mandater.

 

Ulf Kristersson holdt også møde i weekenden med den danske konservative leder Søren Pape Poulsen for at lære af de danske erfaringer med bekæmpelse af bandekriminalitet.

 

Det er for sent for Sverige at blive som Danmark

 

Men det er for sent, skriver den store avis expressen.se i en leder under overskriften:

 

Det er for sent for Sverige at blive som Danmark.

 

Og det begræder den førhen så politisk korrekte avis. I lederen, der er lagt på nettet om aftenen 13.9 står der blandt andet:

 

“Sverige er ekstremt langt bagud. Bande-kriminelle griner over det svenske retsvæsenets forsigtige sanktioner, og politiet forudsiger en skræmmende optrapning. Ikke desto mindre taler vi stadig om en “mislykket integrationspolitik” – som om der faktisk var en integrationspolitik, der kunne have håndteret den store immigration, som Sverige har haft i de seneste årtier. Og alligevel – ja, stadig – har de partier, der ønsker større indvandring, et veto i migrationspolitikken.

Hvis dette får lov til at fortsætte i nogen tid, vil de, der er bange for, at Sverige bliver som Danmark, inden slutningen af ​​2020’erne bittert ønske, at Sverige virkelig var blevet som Danmark.” 

 

Den samme frygt kan man læse om i et indlæg i Göteborgs-Posten.

 

Indlæg i Göteborgs-Posten: Det er for sent

Göteborgs-Posten bragte 10.9 et indlæg med overskriften:

 

Statskup – er det virkelig en umulig tanke?

 

Det er et debatindlæg af journalisten Pekka Wiena.

 

Han mener selv, at problemerne er blevet så store, at de er uoprettelige. Han skriver blandt andet:

 

“Personligt tror jeg, at håbet er ude i Sverige med hensyn til sundhedspleje, skole, ældrepleje – for ikke at nævne loven / forbrydelsen, som jeg tror er gået i en ikke-reversibel fase. Som historien viser i lignende tilfælde – vil det resultere i øget anarki, mere voldelige og mere modsætninger mellem forskellige grupper – eller et blødt kup. Ville ikke være lidt overrasket, hvis det allerede er skitseret på sidstnævnte, da det helt sikkert er begrundet, at de ekstraordinære, presserende foranstaltninger, der kræves for at styre skibet korrekt – ikke kan implementeres med det gældende politiske system.” Göteborgs-Posten

 

Samtidig skete der lørdag noget skelsættende.

 

Vicepolitichef: 40 storkriminelle klaner tager magten

Vicerigspolitichef Mats Löfving gav et interview til svensk TV, hvor han tog bladet fra munden: Han pegede blandt andet på, at der nu var 40 storkriminelle indvandrerklaner i landet, og at der i dette miljø er blevet begået 27 mord alene i år.

 

Mats Löfving sagde, at disse klaner var kommet til Sverige med det direkte formål at begå kriminalitet i stor skala. Ifølge politichefen var der således en klar, massiv og direkte sammenhæng mellem indvandring og kriminalitet.

 

Den ukontrollerede indvandring til Sverige fra ikke-vestlige lande har givet de storkriminelle klaner enorme muligheder for at præger det svenske samfund, lød det fra Löfving – stik modsat statsministeren.

 

Vicerigspolitichefen peger ikke bare på indvandrerklanernes narkoforbrydelser, voldsforbrydelser og afpresning. Han peger også på, at klanerne bruger deres magt til at få indflydelse på svensk politik – især lokalpolitik – og erhvervsliv.

 

Chef for efterretningsenhed: Klanerne ”truer den svenske stat”

En anden fremtrædende repræsentant for politiet peger også på en sådan trussel mod demokratiet fra indvandrerklanerne.

 

Det drejer sig om Linda H. Staaf, der er chef for efterretningsenheden i politiets nationale operative afdeling. (Aftonbladet)

 

I forlængelse af Mats Löfvings udtalelser siger Linda H. Staaf direkte, at klanerne ”truer den svenske stat”. De udgør en trussel med hele det svenske system, lyder det.

 

Hun støtter Löfvings alvorlige advarsel og siger lige ud, at klanerne forsøger at påvirke politikken i kommuner og på landsplan. Ligesom man kender det fra mafiaen.

 

På et spørgsmål fra Aftonbladet bekræfter Staaf, at der også er en ”risiko” for, at klanerne infiltrerer Rigsdagen (!).

 

Da avisen så spørger hende, om klanerne også kan have haft held til at vinde indpas i regeringen, siger hun bare: ”Jeg svarer ikke på den slags spørgsmål.” (Fria Tider). Ikke just nogen beroligende besked.

 

En advarsel til Danmark

Danmark skal ikke hånle ad Sverige. Vi er på vej i samme gale retning. Og vi kan ende som Sverige, hvis vi ikke sætter meget drastisk ind mod indvandringen.

 

Se bare på det der sker på Motalavej i Korsør, i Vollsmose og flere andre områder i Danmark.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…