Nyt islamisk angreb på Frankrig: Afrikaner dræbte og sårede folk i kø ved bager – råbte “Allahu Akbar”

En 33-årig asylansøger fra Sudan har dræbt mindst to og såret seks andre med kniv. Fem af de sårede er i yderst kritisk tilstand.

 

Det skete fredag formiddag i den franske by Romans-sur-Isere. Den ligger syd for Lyon.

 

Gerningsmanden  gik til angreb på kunder, der stod i kø ved en bager. Et vidne fortæller, at manden råbte “Allahu Akbar!”. Det skriver Lefigaro.fr,  med baggrund i nyhedsbureauet AFP.

 

Manden er anholdt og selv let såret. Det bekræfter byens borgmester, Marie-Hélène Thoraval, ifølge avisen.

 

Motivet er ikke klarlagt. Men han råbte altså ifølge et vidne ” Allahu Akbar “, og sagen efterforskes som mulig terror. Den nationale anklagemyndighed for terrorisme (PNAT) er involveret i opklaringen.

 

Manden skulle være ukendt af politiet, skriver avisen.

 

En politimand siger til TV-stationen BFMTV: “Det, der er sket, rummer alle ingredienser i en terrorhandling.”

 

Indenrigsminister Christophe Castaner talte om en “afskyelig handling” i et tweet. ”Alle mine tanker er hos ofrene for # RomansSurIsère-angrebet og deres kære. Den påståede gerningsmand blev arresteret af @PoliceNationale, ”skrev ministeren, der meddelte, at han ville indfinde sig på stedet.

 

Frankrig er det land i Europa, der har været hårdest plaget af islamisk terror. Det har sin baggrund i den enorme indvandring fra den muslimske verden, som landet har oplevet.

 

Samtidig har franske regeringer i en lang årrække haft en meget verdensfjern og politisk korrekt holdning til de voldsomme kulturforskelle, der er et resultat af denne indvandring.

 

Politikere, myndigheder og meningsdannere har opretholdt illusionen om, at disse kulturforskelle ikke burde tillægges nogen betydning. Man skulle slet og ret betragte alle indbyggere i landet som “franske borgere”.

 

Men i virkelighedens verden præges Frankrig af meget stærke muslimske parallelsamfund, store ghettoområder med megen vold og alvorlige konfrontationer med politiet.

 

Islamister har stor indflydelse i en række lokalområder, og der er hårde angreb på myndighederne i ghettoområderne.

 

Indvandrerghettoerne fik særbehandling i forbindelse med corona

Forleden gav landets viceindenrigsminister Nunez en instruks til de lokale myndigheder om, at de ikke skulle håndhæve de stramme regler i forhold til corona i disse ghettoområder. Sagen blev omtalt i Den Korte Avis. (Indvandrere saboterer corona-indsats – og belønnes)

 

Indvandrerne i disse områder fik således særbehandling af regeringen, fordi den frygtede, at der ellers kunne opstå voldsomheder, som kom ud af kontrol.

 

Den sudanesiske gerningsmand til det formodede terrorangreb i Romans-sur-Isere var tilsyneladende radikal muslim at dømme efter hans islamistiske kampråb “Allahu Akbar!”

 

Dermed synes endnu et kapitel at blive føjet til Frankrigs sørgelige historie om en muslimsk indvandring, der kom helt ud af kontrol. En indvandring, der har ført til, at landet plages af en uhørt stor terrortrussel.

Daily Mail

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…