Indvandrere saboterer corona-indsats – og belønnes

Den berømte franske ugeavis Le Canard Enchainé bringer en opsigtsvækkende historie i forbindelse med coronaen.

 

Ifølge avisen har en fransk viceminister lagt op til, at man skulle opgive at håndhæve forbud og regler, der skal bekæmpe coronasmitten, i landets indvandrerghttoer.

 

Formålet med denne opsigtsvækkende særbehandling af indvandrerne skulle være at undgå en eksplosion af vold i byernes forstæder, hvor disse ghettoer typisk ligger.

 

Eller sagt på en anden måde: Man frygter voldskulturen i ghettoerne så meget, at man vil undtage dem fra den kriselovgivning i forhold til coronaen, som alle andre i Frankrig skal overholde!

 

Ifølge Le Canard Enchainé, der citeres af andre franske medier, skulle denne retningslinje været blevet fremlagt af statssekretær (viceminister) i Indenrigsministeriet, Laurent Nunez. Det skete på en videokonference den 18. marts med de franske præfekter (regionale ledere).

 

I ghettoerne bryder man reglerne og solidariteten – og bliver belønnet

Nunez gjorde det ifølge Le Canard klart, at den franske regering ville undgå at krænke forstædernes beboere. Derfor skulle myndighederne opgive at gennemtvinge reglerne mod corona-smitte:

 

”I disse områder er det ikke en prioritet at insistere på, at forretninger skal lukkes, og at forsamlinger over en vis størrelse skal forbydes.”

 

Statssekretæren regner åbenbart med, at ghettobeboerne ikke vil udvise det samfundssind, som kampen mod coronaen kræver af borgerne.

 

Og han vurderer, at hvis man prøver at gennemtvinge overholdelse af reglerne i disse områder, risikerer man, at det kun giver corona-smitten bedre vilkår.

 

Vold i ghettoerne vil således lægge beslag på politiressourcer, ambulancetjeneste og andet, som man har så hårdt brug for andre steder.

 

Dette er en falliterklæring for det franske samfund og for den udlændingepolitik, som har skabt en massiv tilstrømning fra ikke-vestlige, overvejende muslimske lande.

 

https://rmc.bfmtv.com/emission/le-confinement-est-il-allege-dans-les-quartiers-populaires-649131.html

 

https://www.valeursactuelles.com/clubvaleurs/politique/les-banlieues-pas-une-priorite-pourquoi-laurent-nunez-helas-raison-117539

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…