Befolkningen siger nej til at modtage jihad-terrorister, jihad-brude og deres børn – men politikerne tænker kun på konventionerne

Arkivfoto fra Syrien

I Danmark ser det ud til, at tilhængerne af Islamisk Stat har vundet de fleste politikeres hjerner og for nogles vedkommende også hjerter.

 

Vores politikere kan ingenting gøre for at forhindre, at tilhængerne af Islamisk Stat kommer til Danmark. For det ville være et brud på Danmarks internationale forpligtelser, siger de.

 

Statsministeren har talt. Justitsministeren har talt. Så er der ligesom ikke mere at tale om.

 

De bølger, der gik højt i Folketinget om tilbagetagelsen af de for befolkningen så dødsensfarlige jihad-terrorister, deres jihad-brude og parrenes børn, har derfor lagt sig.

 

Terroristernes ”ret til at komme tilbage”

Det er ikke kun i Danmark, befolkningen protesterer mod dette galimatias. Også andre lande har politikere, der tænker mere på deres karriere og internationale forpligtelser end på beskyttelsen af de folk, der har valgt dem til at tjene dem.

 

Der er dog også mange politikere rundt om i verden, der ikke vil have terroristerne hjem. Og mange er klar over, at kvinderne fra Islamisk Stat ikke er de forfulgte uskyldigheder, de påstår at være. De vil ”hjem”, selv om de for længst har afskrevet deres land og har valgt statsborgerskab i et nyt.

 

I den kurdiske lejr Al-Hawl i Syrien er terrorister interneret, og der er en speciel afdeling for familier og for kvinder med børn. Her er mange kvinder, der mener, at de havde et vidunderligt liv i kalifatet, og de er mindst lige så radikaliserede som deres mænd.

 

I videoens min. 14:10 (engelske undertekster) truer en af kvinderne med, at selv om kalifatet er nedkæmpet, vil Islamisk Stat komme tilbage ligesom Al-queda. Dvs. terror udført af dem, som nogle i Vesten foretrækker at kalde ”ensomme ulve” fremfor terrorister. (Artiklen fortsætter under videoen …)

De fleste i de vestlige lande er helt klar over, at kvindens ord ikke blot er trusler, men en kendsgerning, der venter os alle.

 

Talsmanden for lejren, Mohammed Ahmed Ali udtaler , at kvinderne lytter til ISIS-toppens opråb: ”Overgiv jer, rejs tilbage til jeres lande, hvil ud, genvind jeres styrke, og så starter vi igen”.

Læs også
Video – Mor om morderisk søn: Han er Islams stolthed

 

Enkelte kvinder er ikke helt så sikre på det vidunderlige i bombninger og sult, men de flestes ønske om at leve i en islamisk stat har de ikke afsværget. Dog vil de ”hjem” først. Det mener de, er deres ret.

 

Og så er der kvinderne, der bedyrer, at de fortryder og bare vil tilbage til deres gamle liv. De har jo ingenting gjort. De vidste ingenting. De er helt uskyldige. Et enkelt fejltrin, så kan man vel få en chance til, ik’?

 

Som Mohammed Ahmed Ali udtrykker det (min. 29:19): ”Til os siger de, hvad de ved, vi gerne vil høre.”

 

Når en mand, der vel om nogen kender til mentaliteten hos ISIS-folk m/k, er klar over, at kvinderne lyver, var det måske på tide, at politikerne i Vesten begyndte at lytte.

 

Børnene – de tidsindstillede bomber

Jamen børnene – hvad med børnene? Læs det lange og meget oplysende indlæg ”Mordersektens børn” på Julia Caesars blog (pseudonym for en svensk journalist) og observer videoen med den 2-3 årige, der under sin ISIS-opdragelse skærer hovedet af sin bamse.

 

Læs også
Dansk Folkeparti slår alarm: Regeringen er ved at underskrive en erklæring, der kan medføre nordafrikansk indvandring til Danmark

Disse børn er tidsindstillede bomber. Hvad vil man fra myndighedernes side gribe og gøre i for at få et slags menneske ud af dem? Dansk pædagogik, der er indrettet efter dansk kultur, har vist sig at være helt forfejlet over for personer, der er opvokset i en helt anden kultur. Dertil kommer, at disse børn har overværet, nogle også deltaget i halshugninger og andre former for mord.

 

Hvad ved danske pædagoger om så skadede børn? Og hvad tror man, man kan stille op, når barnets forældre vil modarbejde enhver form for afradikalisering af barnet?

 

Her ses en af de hjemvendte terrorister, som dansk pædagogisk afradikalisering var totalt spildt på.

 

Retssikkerhed – for hvem?

Danskernes retssikkerhed har trange kår, for justitsminister Søren Pape vil have terroristerne tilbage til Danmark. De skal nemlig retsforfølges, selv om domstolene næppe kan bevise noget som helst. Enkelte vil måske få drakoniske straffe på helt op til 3-4 år.

 

I den svenske TV-udsendelse Agenda oplyser tidligere områdepolitichef Fredrik Malm, at man indtil videre har fået ethundredeoghalvtreds ISIS-terrorister tilbage. Og hele to af dem er dømt! For hinsidan man har nemlig styr på disse terrorister, og hvis man bedømmer, at de udgør en trussel mod Sverige og samfundet, så har man da forskellige foranstaltninger, man kan tage i brug.

 

En af de ”svenske” hjemvendte er nu tiltalt for mord i Vivalla. Så meget for den svenske evne til at  bedømme.

Læs også
Imamer deler Sverige mellem sig – ildevarslende rapport fra forsvaret om islamisme

 

Det står dog ikke bedre til her i landet.

 

Det gør intet indtryk på justitsministeren, at PET’s Center for Terroranalyse (CTA) advarer, fordi ”selv få hjemvendte kan … udgøre en terrortrussel mod Danmark. Samtidig kan hjemvendte fremmedkrigere til andre europæiske lande udgøre en trussel mod Danmark”.

 

Sidstnævnte er først og fremmest, fordi vores grænsebevogtning er lemfældig. Og Gud fri os vel for at overtræde Schengen.

 

Søren Pape afviser ligeledes kategorisk, at de tilbagevendte/tilbagevendende terrorister skal have frataget deres danske statsborgerskab. Det kan han ganske vist ikke personligt gøre, da en domstol skal tage stilling til det, men noget må befolkningen vel kunne bruge en justitsminister til.  Lovgivning for eksempel?

 

Måske kan vi for en gangs skyld sætte vores lid til Højesteret, som i 2017 fratog den tyrkisk-danske statsborger Enes Ciftci hans danske statsborgerskab og udviste ham for bestandigt. Han havde så lidt mere med i bagagen udover sin tilslutning til ISIS, nemlig forsøg på at støtte ISIS økonomisk, ligesom han offentligt havde billiget en terrorhandling begået i Danmark.

 

Det er en selvmorderisk leg, politikerne leger med Danmark og den danske befolkning.

Læs også
Såret dansk jihadkriger fængslet i Tyrkiet, og der skal han blive, mener flere politikere – nu vil DF have en forklaring på hans danske statsborgerskab
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…