Video: To arabere stak mand ned på togstation, fordi han var kristen – så hånede de ham og hans religion

Arkivfoto

En mand sad på en S-togstation i Berlin. Stationen hedder Schönleinstrasse og ligger i den stærkt indvandrerprægede bydel Kreuzberg.

 

Manden var hjemløs og ganske forsvarsløs. Han blev meget bange, da to arabiske mænd stillede sig op foran ham med aggressive miner. De overdyngede ham med skældsord, derefter slog og sparkede de ham. Til sidst stak de en kniv i ham. Han blev ifølge politiet hårdt kvæstet.

 

Vi bringer en video og et foto med det uhyggelige optrin.

 

Noget tyder på, at den hjemløse skulle straffes, fordi … han var kristen.

 

”Vi knepper din lortegud”

Berliner Zeitung har fået to personer med arabisk baggrund til at lytte lydsporet til videoen igennem for at få klarhed over, hvad gerningsmændene råbte til offeret.

 

De to oversættere nåede uafhængigt af hinanden til det samme resultat. Der var ingen tvivl om, hvad de to voldsmænd råbte til den hjemløse.

 

Der var velkendte vulgære vendinger, som kendes fra unge arabere – blandt andet: ”Vi knepper din søster, vi nakker dig.”

 

Derefter kom nogle ord, der var utydelige. Og så åbnede de to arabere ellers alle sluser for deres aggressioner. Og disse aggressioner var rettet mod kristne.

 

De brølede: ”Din lortegud, vi knepper din lortegud.”

 

Derefter stak de flere gange en kniv i det forsvarsløse offer. Vidner på stedet forhindrede yderligere angreb. De to arabere flygtede. Kort efter anholdt politiet en 28-årig mistænkt mand.

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

 

“Fjendtlig og nedvurderende holdning til andre religioner”

Det ser nu ud til, at offeret selv har arabisk baggrund. Dermed blev overfaldet på S-togstationen et billede på den voldsomme forfølgelse af kristne, der finder sted i den arabiske verden.

 

Intolerancen er helt ekstrem, og med intolerancen følger meget ofte volden. Det gjorde den altså også i Berlin på den mest kujonagtige facon.

 

Der er mange eksempler på, at muslimske indvandrere i Tyskland og andre europæiske lande angriber folk på grund af deres religion. Og ofrene er altså i en del tilfælde selv indvandrere.

 

De tyske biskopper har således peget på, at problemet er stort i asylcentre. En del af aggressionerne drejer sig om sammenstød mellem forskellige udgaver af islam – sunnier mod shiaer.

 

Jøder udsættes for meget. Et af de seneste eksempler drejer sig om en syrisk flygtning i Berlin, der i juni 2018 overfaldt en mand med jødisk hovedbeklædning (kippa) med et bælte.

 

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

En interessant kommentar til den religiøse vold kommer fra en talskvinde for organisationen Hayat i Tyskland. Det er en organisation, der skal hjælpe muslimer ud af islamistiske miljøer.

 

Talskvinden siger, at der i de islamistiske miljøer er ”en generelt fjendtlig og nedvurderende holdning til kristne, jøder og ateister og til kristne helligdage og fester”.

 

Kristenforfølgelser foregår midt iblandt os

Disse aggressioner mod andre religioner hænger sammen med, at muslimer ikke betragter religion som en privatsag, sådan som man typisk gør i Danmark og Vesten i det hele taget.

 

For en stor del af dem drejer islam sig lige så meget om politik. Man skal indrette samfundet efter islams regler. I nogle tilfælde får det muslimer til at se fjendtligt på folk, der ikke bøjer sig for islams magt.

 

De to arabiske voldsmænd slipper måske ustraffet fra deres maltraktering af en hjemløs mand. Politiet har ikke kunnet finde frem til manden, fordi han ikke har indgivet nogen anmeldelse.

 

Sådan kan man slippe let fra at angribe samfundets svageste mennesker. I en del tilfælde er de så svage, at de ikke formår at tage kontakt til myndighederne.

Læs også
Indvandrer slog, sparkede og truede 15-årig pige – så forsøgte han at lyve sig fra det i retten

 

Kristenforfølgelser er ikke bare noget, der hører historien til. De findes stadig i den muslimske verden. Og de findes sågar nogle gange i vores egne samfund.

 

For eksempel på Schönleinstrasse Station midt i Berlin.

 

https://www.youtube.com/watch?v=w6LyqbXqVg4

https://www.berliner-zeitung.de/berlin/polizei/messerattacke-auf-u-bahnhof-ist-hass-auf-christen-das-tatmotiv–32337412

 

https://www.bild.de/regional/berlin/berlin-aktuell/messer-angriff-obdachloser-wegen-hass-auf-christen-attackiert-61112078.bild.html#remId=1569820836871073847

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…