Over halvdelen af al kriminalitet begås nu af indvandrere og efterkommere – ”Sverige er i krig”

Arkivfoto fra tidligere påsatte brande

Den svenske sommer hærges i øjeblikket af bandeskyderier, bilbrande og overfald.

 

Så sent som den 25. juli udbrød der bandekrig med skyderier midt om dagen tæt på en børnefyldt legeplads i Vasaparken i Norrköping.

 

Og natten til torsdag den 25. juli eksploderende endnu en bilbombe midt i et boligkvarter i Malmø, og det har bredt sig til Danmark, hvor to svenske mænd den 25. juni blev likvideret i Herlev. De formodes at være en del af det svenske bandemiljø.

 

”Sverige er i krig, og det er politikerne, der bærer ansvaret. Fem nætter i træk er biler brændt i universitetsbyen Lund. Disse sindssyge handlinger har fundet sted flere hundrede gange forskellige steder i Sverige i løbet af de sidste 15 år,” skrev en af Sveriges mest kendte kronikører, Björn Ranelid, i Expressen den 5. juli i år.

 

Og midt i alt dette kriminelle indvandrerkaos er der nu kommet en bombe af en rapport, som svenske politikere og selv de mest indædte modstandere af Sverigedemokraterna vil få svært ved at ignorere.

 

Indvandrere og efterkommere står bag over halvdelen af al kriminalitet

Overordnet konkluderes det i rapporten, at medens antallet af svenskere født uden for Sverige samt personer af anden etnisk baggrund end svensk med en forælder født i Sverige nu udgør intet mindre end 34 procent af den svenske befolkning.

 

Det vil sige, at hver tredje svensker nu har en eller anden form for anden etnisk baggrund end svensk.

 

Ikke desto mindre fremgår det af rapporten, at de 34 procent af anden etnisk baggrund end svensk i dag udgør over halvdelen eller i alt 58 procent af alle kriminalitetsmistænkte i Sverige.

 

Rapporten, ”Indvandring og forbrydelse – et trediveårs perspektiv” er udgivet af tænketanken ”Dette Goda Samhället” (DGS) og er udarbejdet af Patrik Engellau, der har en fortid i blandt andet den svenske udenrigstjeneste og i FN.

 

I den tredive årsperiode, rapporten analyserer, at antallet af svenskere med udenlandsk baggrund steget fra 18 procent i 1985 til de nævnte 34 procent i 2017.

 

I samme periode er deres andel af al kriminalitet i Sverige steget fra 31 procent i 1985 til de nævnte 58 procent i 2017.

 

Næsten samtlige gruppevoldtægter begås af indvandrere

I maj måned i år undersøgte den svenske Aftonbladet antallet af dømte gruppevoldtægter.

 

Undersøgelsen viser, at antallet af gruppevoldtægter gennem de seneste fire år er blevet fordoblet, samt at det hænger sammen med indvandringen.

 

Ud af 112 dømte var ikke færre end 82 født i lande uden for Europa, og der er især tale om somaliere, afghanere og irakere.

 

Gennemsnitsalderen på de piger, der blev udsat for gruppevoldtægt, var 15 år og i enkelte tilfælde under 15 år.

 

Blandt gerningsmændene er de fleste helt unge. Således er kun fjorten af de dømte 30 år og derover

 

Det er således generelt helt unge teenagere, der bliver gruppevoldtaget af indvandrere. I et særtilfælde er der dog tale om en 48-årig kvinde, der blev gruppevoldtaget af to 18-årige.

 

Enkeltvoldtægter – otte ud af ti dømte er født uden for Sverige

Oven i de mange tilfælde af gruppevoldtægter i Sverige som følge af indvandringen kommer så alle de tilfælde, hvor piger og kvinder er blevet voldtaget en enkelt mand.

 

En opgørelse, som det svenske statsfjernsyn SVT, der svarer til DR TV, offentliggjorde i august sidste år, viser, at 58 procent af samtlige dømte såkaldt enkelmandsvoldtægter i Sverige gennem de sidste fem år er begået af personer født uden for Europa.

 

Det drejer sig om i alt 843 gerningsmænd, som blandt andet omfatter en opsigtsvækkende dobbeltvoldtægt i Stränganäs i 2015, hvor Sofia Näslund blev voldtaget to gange på en aften af forskellige voldtægtsforbrydere.

 

Hvis man kun ser på forsøg på voldtægt, og lægger det sammen med de tilfælde, hvor voldtægten blev gennemført, viser det sig, at otte ud af ti gerningsmænd er født uden for Sverige, og af dem har 40 procent været i Sverige i et år eller mindre.

 

Her kommer voldtægtsforbryderne fra – men der er én fejl

Ud af samtlige dømte var de 197 født i Mellemøsten og Nordafrika, 134 var født i det sydlige Afrika, medens 96 var født uden for Europe.

 

Imidlertid er der én åbenlys fejl ved SVT-undersøgelsen.

 

Den omhandler kun folk født uden for Sverige og ikke den voldtægt, som begås af indvandrernes efterkommere.

 

Samme fejl gælder også Aftonbladets undersøgelse, hvor man ligeledes let og elegant undlader at inddrage indvandrernes efterkommere på trods af, at det via navne ikke burde være svært at registrere dem.

 

I den forbindelse påpeger en af Sveriges førende kriminologer, Jerzy Sarnecki, over SVT, at:

”Det eneste, der er interessant, er etnicitet.”

 

Men den vinkel tør hverken Aftonbladet eller SVT tage, men holder sig udelukkende til udlændinge, så på trods af de to mediers tilsyneladende åbenhed over for indvandringens problemer, er alt stadig ved det gamle i Sverige.

 

Rapporten om indvandrernes kriminalitet finder du her:

 

 

Rapporten om indvandrernes kriminalitet finder du her:

https://detgodasamhalletdotcom.files.wordpress.com/2019/06/rapport-om-invandring-och-brottslighet.pdf

 

Her kan du læse artiklerne i Aftonbladet og SVT om voldtægt:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rLKwKR/unik-granskning-112-pojkar-och-man-domda-for-gruppvaldtakt

 

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/ny-kartlaggning-av-valdtaktsdomar-58-procent-av-de-domda-fodda-utomlan

 

Og her kan du læse meget mere om kriminaliteten i Sverige:

https://www.expressen.se/kvp/kronikorer/bjorn-ranelid/sverige-befinner-sig-i-krig-och-det-ar-politikerna-som-bar-ansvaret/

 

https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm&ogbl#inbox/FMfcgxwDqdzqJgmVXfGZQQzCsPpbwQbg?projector=1&messagePartId=0.1

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…