En stor gruppe ‘unge’ kastede flasker og andet mod studentervogn – da politiet kom frem var der 30

Colourbox

Fredag aften fik politiet en melding om, at en gruppe på 6-7 unge i 14-16 års-alderen kastede flasker og andre genstande mod studentervognene.

 

Først blev enkelt patrulje sendt ud til stedet, men ifølge vagtchef Dyre Sønnicksen, Nordsjællands Politi, så var stemningen dårlig, og den lille gruppe unge var pludselig blevet til mere end 30. Det skriver sn.dk

 

Derefter kom yderligere to patruljer til stedet, hvor en række af de unge, som ifølge politiet primært er fra Ålsgårde og Helsingør, fik tildelt bøder for diverse overtrædelser af Ordensbekendtgørelsen.

 

Det er uklart, hvilke ting der præcis ryger efter vognene, men politiet beskriver det som ‘flasker og andet kasteskyts.’

 

»Det synes vi er ret alvorligt, for studenterne står på en åben ladvogn, og bliver man ramt af ting, mens vognen er i fart, kan det være farligt,« siger Dyre Sønnichsen og tilføjer, at ingen studenter kom noget til ved episoden. (B.T.)

 

I alt var omkring 200 ‘almindelige unge, der hygger sig’ forsamlet på strandområdet ved Ålsgårde, men det var en lille, hård kerne, der gik til angreb på vognene, skriver B.T.

 

Vi får ikke at vide hvem de ‘unge’ er.

 

Men vi ved, at studentervogne i de sidste par år flere gange er blevet angrebet, når de kørte ind i indvandrerghettoer.

 

Sidste år var det så alvorligt, at chaufførerne krævede politibeskyttelse.

 

Der var også tale om, at der var områder, hvor de slet ikke vil køre ind.

 

Studenterkørslerne rummer meget af det, der kan provokere personer, der er ortodoks troende og/eller som ligger meget under for en islamisk tankegang og kultur. (Lene Kattrup 2018 på snaphanen.dk)

 

1. Alkohol
2. Glæde, larm, musisk, fest som piger deltager i
3. Blanding af kønnene (der også står tæt og fester sammen)
4. Piger der er uddannede
5. Frie selvbevidste piger, der opfører sig som om, de er ligestillede med det andet køn

 

Der er næsten ALT galt, hvis vi ser det med islamiske/mellemøstlig/nordafrikansk-kultur briller. Larmende glade studenter af begge køn, der kører rundt i gaderne, er virkelig en provokation og noget der er forbudt, haram.

 

Der kan naturligvis være tale om helt almindelige bølletendenser. Men det, jeg har skrevet her, er et godt bud på en nærliggende forklaring. Kultursammenstød, slutter Lene Kattrup.

 

En god dansk tradition må ikke blive ødelagt.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…