En gruppe unge indvandrere kaldte kvindelig buschauffør for ”luder” og stillede et chokerende krav til hende

Arkivfoto

Søndag eftermiddag kørte en bus gennem bydelen Köpenick i Berlin. En gruppe unge på 16-18 år, der ifølge øjenvidner havde ”ikke-tysk herkomst”, steg på bussen.

 

De begyndte straks at råbe skældsord mod de andre passagerer og lave hærværk mod bussen.

 

Så tog de deres T-shirts af, så de sad med nøgen overkrop i bussen.

 

Den kvindelige buschauffør sagde, at de skulle tage tøj på overkroppen.

 

Det fik, ifølge politiet, de unge indvandrere til at råbe ”luder” til hende. Og så stillede de et chokerende krav:

 

Ifølge et øjenvidne sagde de de, at den kvindelige chauffør skulle tage tørklæde på – som kvinder skal gøre ifølge islamiske regler.

 

Historien fortælles i Berliner Zeitung.

 

Islamisk kolonialisering

Midt i et europæisk land kan man altså nu opleve, at unge indvandrere, formentlig muslimer, stiller krav til, at folk skal underkaste sig islamiske regler.

 

Den slags muslimer nøjes ikke med at danne deres egne parallelsamfund. De forsøger også at gennemføre, hvad man kan kalde en islamisk kolonialisering af det omgivende samfund.

 

Det er i sig selv skræmmende. Og det bliver endnu mere skræmmende, når de optræder stærkt voldeligt i forbindelse med deres krav. I pagt med den voldskultur, som præger Mellemøsten og andre dele af den muslimske verden.

 

De voldelige tilbøjeligheder blev igen understreget, inden de unge forlod bussen. En af dem hamrede en næve mod en af bussens ruder.

 

Derefter flygtede de tilsyneladende islamdyrkende voldsmænd, der kræver tørklæder på kvinder, inden politiet nåede frem.

 

https://www.berliner-zeitung.de/berlin/polizei/weil-sie-kein-kopftuch-trug–jugendliche-beschimpfen-busfahrerin-in-koepenick-als-hure-33104808?originalReferrer=https://l.facebook.com/&originalReferrer=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F&fbclid=IwAR1OcxsWhjnIlWs3tIAdpi0EkMkz-uMIeqiYBRFygiIAPfOAnPi5R7Z2ExE

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…