Den svenske befolkning ændre sig med ekspresfart. Andelen med udenlandsk baggrund vokser og andelen med svensk baggrund falder dramatisk.

 

I slutningen af 2018 hade næsten tre millioner mennesker af befolkningen udenlandsk baggrund.

 

Det svarer til 29 procent.

 

Det viser nye tal fra det svenske statistikkontor, ifølge Gunnar Sandelin, der er journalist, forfatter og socionom.

 

I løbet af de sidste 20 år er antallet af mennesker med udenlandsk baggrund vokset med 1,4 millioner. Og andelen med svensk baggrund er i samme periode faldet med omkring 24.000 mennesker.

 

De mennesker, der har en forældre, der er født i Sverige og en forældre, der er født i udlandet bliver fordelt med 50/50 mellem dem med svensk og udenlandsk baggrund.

 

Årsagen til den voldsomme ændring i demogratien skal først og fremmest findes i den store indvandring.

 

I løbet af de sidste 20 år er der givet næsten to millioner opholdstilladelser til udlændinge – de fleste permanente.

 

I de seneste år er hovedparten kommet fra ikke-vestlige muslimske lande som Syrien, Afghanistan, Irak, Iran, Eritrea og Somalia. 60 procent er mænd.

 

Det multikulturelle eksperiment fortsætter

Sverige har store problemer med en integration, der ikke fungerer. Men alligevel fortsætter eliten med at gennemføre det multikulturelle eksperiment, skriver Sandelin.

Flere får lov at blive i Sverige, der kommer flere familiesammenføringer, og nu taler man også om at give opholdstilladelse til klimaflygtninge. Et begreb, som kan passe på næsten alle asylansøgere, hvis man vil, siger Sandelin.

Gunnar Sandelig har i 12 år advaret mod konsekvenserne af masse indvandringen til Sverige.

 

Men det har stort set været umuligt at trænge igennem med sine synspunkter, hvis man kalder en spade for en spade. Modstanden består af en sammentømret flok af politikere, medier og myndigheder, som alle er gennemsyret af en ‘religiøs’ tro på godhed.