Chok i Holland: Mange politifolk med indvandrerbaggrund er stærkt involveret i kriminel aktivitet

Arkivfoto Holland

En hemmeligstemplet rapport har sendt rystelser gennem Holland. Rapporten påpeger, at betydelige dele af hollandsk politi har forbindelser til organiseret kriminalitet.

 

Rapportens indhold er blevet offentliggjort af den hollandske avis Algemeen Dagblad (AD).

 

For resten af Europa er det opsigtsvækkende, at noget sådant foregår i et land, der normalt betragtes som velordnet og lovlydigt.

 

Politifolk med indvandrerbaggrund synes at spille en særlig stor rolle i de kriminelle aktiviteter. Det fremgår blandt andet af den britiske avis The Guardian, der normalt er yderst politisk korrekt.

 

Måske kun toppen af isbjerget

En stribe politifolk (”dusinvis”) er blevet fyret for korruption, pligtforsømmelse, brud på sikkerheden og misbrug af politiets computere.

 

Chokrapporten konkluderer, at disse afsløringer måske kun er ”toppen af isbjerget”! Over hele landet er politistyrken blevet infiltreret af den kriminelle underverden.

 

Hele 19 politifolk fra den centrale del af Holland (Nederlandene) anklages således for forbindelser til det storkriminelle miljø.

 

En ledende politimand fra Utrecht er blevet fyret og anklaget for at modtage bestikkelse fra en berygtet narkobaron ved navn Ridouan Taghi. Denne Taghi er selv for retten sammen med 15 medsammensvorne – de er blandet anklaget for at organisere en stribe mord i underverdenen.

 

I Amsterdam blev en 55-årig politimand ifølge Algemeen Dagblad arresteret i sidste uge. En række betjente i den hollandske hovedstad er blevet suspenderet eller fyret for narkobesiddelse, dokumentfalsk, manipulation med offentlige computere og videregivelse af fortrolige oplysninger.

 

Den afslørende rapport citerer kilder for, at efterforskerne har gang i et stort antal sager, men at de ikke kan komme til bunds i dem på grund af manglende ressourcer.

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

Jan Struijs, der er formand for politifolkenes fagforbund NPD, kræver, at der bliver gjort langt mere for at forhindre de dybt kriminelle kredses rekruttering af politifolk.

 

Politifolk med indvandrerbaggrund

Men et stort spørgsmål melder sig: Hvordan går det til, at så mange politifolk i et traditionelt lovlydigt land bliver så dybt involveret i kriminelle aktiviteter?

 

En rapport, som det hollandske justitsministerium offentliggjorde for to år siden, synes at give en væsentlig del af svaret.

 

Ifølge The Guardian konstaterede rapporten, at 40 procent af alle politifolks brud på deres forpligtelser vedrørte politifolk med indvandrerbaggrund. 40 procent.

 

Det er et ekstremt højt tal. Folk med indvandrerbaggrund udgør nemlig kun 7 procent af den samlede politistyrke! En voldsom overrepræsentation, når det gælder forbindelser til kriminelle kredse.

 

Læs også
En gruppe ’unge’ terroriserer friluftsbad, men det skjules, hvem disse ’unge’ er – så pludselig kommer der en afsløring  

Man skylder ’sine egne’ ubetinget loyalitet

Rapporten fra justitsministeriet henviste til, at nogle af de etniske grupper blandt indvandrerne er langt mere kriminelle end befolkningens gennemsnit.

 

Samtidig gjorde rapporten opmærksom på, at indvandrermiljøerne præges af meget brede og stærke bånd inden for storfamilier og klaner. Man skylder ’sine egne’ ubetinget loyalitet i forhold til resten af samfundet.

 

For en del hollandske politifolk med indvandrerbaggrund har det åbenbart betydet, at de er under stort pres fra kriminelle i deres eget miljø, og at de ofte giver efter for dette pres.

 

Parallelsamfund

Dermed peger det hollandske justitsministerium på en helt afgørende konsekvens af den dybt uansvarlige udlændingepolitik, der er blevet ført i Holland og det øvrige Europa:

 

Der udvikler sig stadig større og stærkere parallelsamfund af indvandrere – især fra den muslimske verden. Dette skaber dybt problematiske forbindelser mellem kriminelle miljøer og ordensmagten.

 

Læs også
Røde partier sætter Mette Frederiksen under stort pres for at give indvandrerne flere penge til velfærd på bekostning af danskerne

Problemerne med kriminel ’familieinfiltrering’ af politistyrken er stort i Holland. Det kan selv det venstreorienterede dagblad The Guardian fortælle.

 

Men den slags problemer findes også i andre lande, for eksempel Tyskland. Og de stærkt voksende parallelsamfund, der kan give grobund for denne udvikling, findes over det meste af Europa.

 

Også i Danmark.

 

https://www.theguardian.com/world/2019/jul/16/dutch-police-criminal-gangs

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…