Video: Grupper af indvandrere kæmper med macheter og jernstænger mod hinanden på åben gade – for øjnene af rædselsslagne borgere

Voldsomme gadekampe mellem grupper af indvandrere er et stadig mere udbredt fænomen i europæiske storbyer.

 

I nogle tilfælde er disse slagsmål en del af organiserede bandeopgør, som vi kender det fra Danmark. I andre tilfælde eksploderer situationen, når forskellige grupper af indvandrere støder på hinanden i byen.

 

I den forgangne uge måtte politiet i den tyske storby Duisburg rykke ud for at få styr på en kaotisk situation, hvor to grupper på omkring 30 personer hver gik løs på hinanden.

 

Der blev brugt jernstænger, macheter, stokke og sågar støvsugerrør. Kort sagt: Hvad man nu lige havde ved hånden til at slå modparten til plukfisk.

 

Duisburger Nachrichten har optaget dramaet på en video, som vi bringer her. Den er fra tirsdag aften.

 

Naturligt nok spreder den slags rædsel blandt fredelige borgere, der bor i området eller passerer forbi på gaden. Men noget tyder på, at man må vænne sig til den slags i bybilledet. Takket være en uansvarlig udlændingepolitik.

 

Angreb på politiet

Politiet kom til stede og fik konfiskeret nogle af slagvåbnene. De blev mødt med kasteskyts og fornærmende tilråb fra de kæmpende grupper.

 

Politifolkene måtte bruge peberspray mod mængden og tilkalde forstærkninger. 50 personer blev taget med på stationen, 20 af dem blev tilbageholdt.

 

Ifølge politiet havde mange af deltagerne indvandrerbaggrund.

 

Der var tilsyneladende ikke tale om kampe mellem tyrkere og kurdere, som man ellers har set for nylig. Det står uklart, hvilke indvandrergrupper det var, som denne gang kæmpede mod hinanden.

Læs også
Tyskland: En “latent følelse af utryghed”

 

Politiet var blevet tilkaldt af opskræmte beboere i bydelen Hamborn, hvor grupperne forsamlede sig og gik i gang med at slås.

 

Nu venter man på den næste krig i gaderne.

 

https://www.bild.de/regional/ruhrgebiet/polizei/verhindert-strassenschlacht-in-duisburg-55228542.bild.html#remId=1569820836871073847

 

 

Se også videoen her

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…