Stort slagsmål med jernstænger ved McDonalds, knive og skud – men ingen fra indvandrerghettoen vil sige noget

foto: Privat

Fyns Politi fik søndag aften en anmeldelse om skyderi i Odense-bydelen Vollsmose, hvor der også blev fundet flere patronhylstre, som tyder på, at der har været et skyderi.

 

Ingen er dog tilsyneladende blevet ramt af skud, men politiet kæder episoden sammen med et knivstikkeri natten til søndag.

 

Her blev en ung mand stukket med kniv.De to episoder fik mandag politiet til indføre visitationszone i Vollsmose. Den gælder frem til 17. april klokken 12. Det skriver ritzau.

 

Men der er mere.

 

Der var også et større slagsmål ved McDonalds I Odense. Her skulle de samme persone være involveret. Politiet blev tilkaldt efter meldinger om, at der blev brugt jernstænger i slåskampen. Det skriver EkstraBladet i dag.

 

Der er ingen af de implicerede i episoderne, der har lyst til at fortælle politiet, hvad der skete.

 

“De har deres egen domstol. De har på ingen måde lyst til at snakke med os om det”, siger Johnny Schou til Ekstra Bladet.

 

En visitationszone giver politiet mulighed for at kropsvisitere alle, der færdes i zonen, uden at der er en konkret mistanke mod dem. Det gælder også ransagning af biler.

 

– Det er noget af det, vi overvejer. Det kan give os udvidet mulighed for at visitere de personer, vi kender, for at fratage dem de våben, der måtte være, og forhindre nye episoder i at opstå, sagde han til Ritzau.

Vi vil gerne være synlige i området for at styrke forebyggelsen og få bremset op for det galimatias, siger Johnny Schou.Politiet modtog anmeldelsen om skud klokken 21.05 søndag aften og troppede derefter massivt op ved Bøgetorvet i bydelen, som blev undersøgt i flere timer.

 

Natten til mandag var politiet færdig med undersøgelserne og kunne oplyse, at der var fundet flere patronhylstre.

Læs også
Vollsmose i ny rekord: Som den første politikreds i landet indfører Fyns Politi skærpet strafzone med dobbelt straf

 

– Vi har foretaget nogle undersøgelser på stedet og fundet nogle spor, der bekræfter, at der formentlig har været afgivet nogle skud derude, sagde vagtchefen hos Fyns Politi natten til mandag.

 

Politiet har ikke nogen konkret mistanke om, hvem der har affyret skuddene.

 

Intet tyder imidlertid på en bandeateret konflikt. Derimod bunder episoderne måske i nogle lokale konflikter i det lokale kriminelle miljø.

– Det ser ud til at være en personateret konflikt mellem nogle i det kriminelle miljø og ikke noget bandeateret, siger Johnny Schou.

Politiet har i forbindelse med sine undersøgelser afhørt flere vidner i bydelen.Der er umiddelbart ikke noget, der tyder på, at bygninger er blevet ramt ved skyderiet.Ritzau og Redaktionen
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…