Indlæg fra læserne: Narko i Herning – Satspuljen og pensionisterne

Narkoen florerer kraftigt i Herning

 

Det viser mange nye anholdelser rigeligt om, for tiden under den varme sommer sol. Igennem længere tid er Aaparken i Herning, blevet åndehuld for sælgere og brugere.
Her i bolig området bor rigtigt mange ældre personer, der så gerne vil have ro og fred døgnet rundt.

 

Det har desværre ikke været tilfældet denne sommer.

 

Uro og ballade med psykisk virkninger hos de ældre.

 

Igen i nat var der en stor flok unge af anden etnisk herkomst, på turne ved bolig området her. Hvor Boligselskabet Fruehøjgaard, har etableret bord og bænke ved en lille sø.

 

Det bliver misbrugt i stor stil, af u – tilpassede unge, der larmer, drikker og ryger hash, det meste af natten. Dermed er de indtil nu sikret mod myndighederne. I dag ser vi et sandt svineri efter “sommer – festen”.

 

Beboerne har nu selv taget affære.

 

Beboerne er faktisk ikke tilfredse, med den bløde holdning Boligselskabet Fruehøjgård har til sagen. De unge kriminelle, befinder sig altså på et privat område, hvor ingen af dem har noget at gøre. I nat ringede en vågen borger til Politiet i Herning om situationen. Hvor de unge også luskede rundt omkring bolig blokkene, for et eventuelt åbent vindue.

 

Heldigt for os, var politiet hurtigt herude, og anholdt tre unge på vej væk fra stedet, hvor der stadig var op mod 10 andre ved søen. Der blev fundet hen kastet narko på græsset, så vores formodning var god nok.

 

Man kunne håbe den løftede pege finger, har en præventid virkning i den kommende tid.

 

Det skal igen bemærkes, at det er unge tamiler i Black Army fodspor fra byen, der prøver kræfter med os ældre. Vi vinder i sidste ende.

Læs også
Indlæg fra læserne: Menneskeret og menneskepligt – Danmark for danskerne – Langsom ‘kvælning’

 

Ole Sørensen.
Aaparken 7 7400 Herning.


 

Opgør om satspuljen

Pressen holder – heldigvis – befolkningen opdateret fsv. angår forslag til ændring af finansiering af den såkaldte satspulje.

 

Ikke mange tænker formentlig over, hvad satspuljen er for en størrelse og hvad den betyder for – her – den enkelte folkepensionist.

 

Satspuljemidlerne sørger bl.a. for folkepensionen til den enkelte borger og fulgte tidligere reguleringen for lønudviklingen på arbejdsmarkedet.

 

I 2003 ændrede Christiansborg finansieringen til puljen ved at beskære den normale (fulde) regulering af folkepensionen med 0,3 %, hver gang lønindkomster m.m. blev reguleret. Det lyder umiddelbart ikke af meget … men beøber sig i dag til en manglende årlig indkomst for pensionisterne på c. 8.000 kr.

 

Ældresagen har gentagne gange gjort politikerne opmærksomme på problemet – desværre uden held.

Læs også
Indlæg fra læserne: Religionbegrebets grænse – Sløve padder – Overgreb på kristne forties

 

Dansk Folkeparti har på det netop afholdte sommerguppemøde lovet befolkningen at medtage problemet til finanslovsdrøftelserne i efteråret – med stor prioritet.

 

Finansminster Kristian Jensens holdning er noget nedslående, idet han efter det foreliggende forholder sig skeptisk til forslaget og er dermed på linie med statsminsteren, der under “torskegildet” hos kvotekongen i Vestjylland tidligere på året gav udtryk for samme (arrogante) holding i forbindelse med de store skattegodtgørelser/lempelser som kom arbejdsmarkedet til gode.

 

Mon ikke mange – pensionister o.a. – efterlyser de andre partiers holdning til spørgsmålet – meget gerne inden valget!

 

Niels Elming
Kolding

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…