Familie på 10 søger asyl og får 55.000 kr., mens de venter på afgørelsen … om måneden

En sag har vakt stor opsigt i Tyskland. Den drejer sig om en familie på ti personer, der søgte asyl i landet.

 

Mens de stadig ventede på en afgørelse, nåede familiens indkomst fra den tyske stat op på knap 55.000 kr. om måneden. Milevidt over den indtægt, som almindelige tyske familier kan regne med.

 

Den groteske situation kom kun ud i offentligheden, fordi nogen lagde oplysninger fra de sociale myndigheder i Leipzig ud på nettet.

 

Indtil videre har myndighederne kun reageret ved at indgive politianmeldelse mod dem, der lagde oplysningerne ud.

 

Sagen hælder endnu mere benzin på bålet i forhold til Angela Merkels asylpolitik, som flere og flere af de pæne og korrekte tyskere nu vender sig imod.

 

De føler, at deres politikere har svigtet dem.

 

Befolkningen ramt dobbelt hårdt

Den voldsomme tilstrømning af asylansøgere til Tyskland i 2015-2016 har ramt befolkningen dobbelt hård.

 

For det første er deres hverdag blevet forringet af de mange mennesker med helt anden kultur, som Merkel har inviteret. Samtidig har de almindelige skatteydere skullet finansiere Merkels politik.

 

For det andet har de tyske asylmyndigheder slet ikke magtet at håndtere det enorme asylpres.

 

Mange sager er stadig ubehandlede. Det hele bliver kraftigt forværret af, at asylansøgere over en bank anker afslag på deres ansøgninger. Derfor balancerer systemet på randen af sammenbrud.

Læs også
På søndag kan vælgerne sende Angela Merkel på dødskurs – Tysklands store gamle partier står i desperat kamp

 

Dette gør samtidig skatteborgernes regning meget større. Netop den lange sagsbehandling har gjort, at den omtalte asylfamilies offentlige ydelser er nået op på et absurd højt beløb på omkring 55.000 kr. om måneden.

 

Ifølge den tyske asyllovgivning får asylansøgere nemlig langt højere ydelser, hvis behandlingen af deres sag varer over 15 måneder.

 

Når denne tidsfrist er overskredet, får de almindelig socialhjælp. Her er beløbet dobbelt så stort som det, de modtog i deres første 15 måneder.

 

I slutningen af januar havde hele 14.000 asylsager overskredet tidsfristen på 15 måneder. Det svarer til hver fjerde asylansøger.

 

Kaos i systemet går altså hånd i hånd med en tung økonomisk byrde på de almindelige borgere.

 

Politiker: ”Det er jeg helt ude af stand til at begribe”

Læs også
Asylansøger anholdt for voldtægt af 16-årig pige – antallet af asylansøgere dømt for voldtægt er steget markant gennem de sidste fem år

Et medlem af Forbundsdagen, Kai Wegner fra Merkels parti CDU, kræver nu en lovændring. Han siger til BILD:

 

”Det er en skandale, at vores socialhjælp giver mange flygtningefamilier indkomster, som tyskere med en gennemsnitsindkomst kun kan drømme om. Det er jeg helt ude af stand til at begribe.”

 

Kai Wegner kræver en ændring af lovgivningen, så ingen asylansøgere kommer op på den høje ydelse, uanset hvor lang tid behandlingen af deres sag varer.

 

De nuværende tilstande er et resultat af en helt uholdbar politik. Vælgerne straffede Merkel for den ved valget i september sidste år.

 

Men deres vrede er i alt for ringe grad blevet hørt. Nu sidder Merkel og hendes CDU/CSU og forhandler en såkaldt stor koalition med socialdemokraterne i SPD.

 

Måske bliver den ny regering dannet i dag, mandag. Vælgernes forventninger til den er dog mildt sagt beskedne. Flertallet har ikke tillid til den.

 

Læs også
Fire fingre i vejret signalerer, hvor alvorlig en situation masseindvandringen har bragt os i

Men regningen for den ansvarsløse asylpolitik – den får de fortsat lov at betale.

 

http://www.bild.de/bild-plus/politik/inland/fluechtlinge/familie-kassiert-7300-euro-54690742,jsRedirectFrom=conversionToLogin.bild.html#remId=1569820836871073847

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…