Sharialov blev brugt i svensk retssag – hustrumishandlet muslimsk kvinde fik at vide, at det var en fejl at gå til politiet og ikke til familien

Ebtisam Aldebe: Lægdommer i en svensk retssag

Svensk domstol har dømt udfra sharia – den ene lægdommer var islamist

 

Islamiseringen af Sverige er efterhånden så vidt fremskreden, at den muslimske sharialov nu har bredt sig til det svenske retssystem.

 

Det har en muslimsk kvinde netop fået at føle, efter at hun havde anmeldt sin mand til politiet for hustrumishandling.

 

Det var en stor fejl, fik hun at vide i Tingsrätten i den stockholmske forstad Solna.

 

Tværtimod mente retten, at hun i stedet for at anmelde sagen til politiet burde være gået til mandens familie og beklaget sig der, skriver det store svenske dagblad Expressen

 

Retten begrundede sin holdning med, at parret var gift i henhold til sharialoven, som altså også måtte gælde i ægteskabet og ikke svensk lovgivning.

 

Så vidt er det altså nu kommet i Sverige, at en svensk domstol sætter sharia over svensk lovgivning. Og det bliver endnu værre.

 

Manden blev pure frikendt: Han var af god familie, mente retten

Ikke nok med, at Tingsrätten i Solna uden videre annullerede svensk lov og erstattede den med sharia, så blev selve skyldsspørgsmålet også afgjort på ægte sharia-manér.

 

Manden blev pure frikendt med blandt andet den begrundelse, at mandens familie ”virker som en god familie i modsætning til hendes, hvilket også har haft betydning for afgørelsen af skyldsspørgsmålet,” fremgår det af Expressens citat fra retsbogen.

 

Ligeledes mener Tingsrätten i Solna, at kvinden burde have grædt, da hun fortalte om den mishandling, hun efter rettens opfattelse fejlagtigt havde anmeldt til politiet

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

 

”NN har givet en beskrivelse uden at vise nogle følelser, hvilket ikke fremstår som selvoplevet,” hedder det ligeledes i begrundelsen for dommen.

 

Blandt andet var kvinden jævnligt blevet slået i ansigtet og revet i håret af sin irakiske mand. Men det troede domstolen altså ikke på, da manden i modsætning til kvinden var af god familie.

 

Den svenske anklagemyndighed har anket dommen.

 

Den ene domsmand var islamist og opstillet til Riksdagen

Det var en domsmandsret bestående af tre lægdommere og en juridisk dommer, som pure frifandt manden for hustrumishandling.

 

To af lægdommerne havde stemt for frifindelse, medens den tredje lægdommer og den juridiske dommer ville kende manden skyldig, men da det svenske retssystem er er sådan indrettet, at det er den mildeste afgørelse, der gælder i tilfælde af stemmelighed, blev manden frifundet.

 

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

Og herefter altså også ført til protokols med den begrundelse, som de to lægdommere med frifindelse havde angivet.

 

Modsat skriver den lægdommer og den juridiske dommer, som ville have manden dømt, at kvinden beretning har været ”detaljeret, sammenhængende og uden selvmodsigelser”, samt at ”Der ikke er fremkommet noget rimeligt motiv til, at hun skulle have fundet på hele historien.”

 

Domsmænd i Sverige udpeget blandt medlemmer af de politiske partier.

 

Og det viser sig nu, at den ene af de to lægdommere for frifindelse var Centerpartiets medlem, Ebtisam Aldebe, som i øvrigt også er opstillet til Riksdagen for Centerpartiet.

 

Hun er især kendt som en berygtet islamist, der vil have sharia indført i svensk lovgivning, hvilket altså også lykkedes for hende her.

 

Men det er også sidste gang, hedder det.

 

Læs også
Efter drab og eksplosioner: Kriminaliteten fra Malmø er ved at brede sig til Danmark, lyder det fra svensk politichef

Nu vil Centerpartiet have hende fjernet fra embedet

Selv i Sverige har dommen vakt opsigt, og det har blandt andet betydet, at Centerpartiet nu vil have hende fjernet som domsmand.

 

Således skrev Centerpartiet på sin facebook i går den 5. marts klokken 00:18:

 

”Centerpartiet i Solna har i aften meddelt Ebtisam Aldebe, at man ikke længere har tillid til hende som domsmand. Hun er derfor blevet opfordret til at forlade sit embede, hvilket vi forudsætter, at hun nu gør. Den type sexistiske ræsonnementer, hun står for, er helt uacceptable.”

 

Den domsmand, der stemte sammen med Ebtisam Aldebe, skulle ifølge Aftonbladet også være fra Centerpartiet, som er den svenske pendant til det hjemlige Radikale Venstre.

 

Her kan du læse mere om sagen:

https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/tingsratten-misshandlad-kvinna-borde-inte-ha-vant-sig-till-polisen/

 

Læs også
Voldelige elever har taget magten i svenske skoler – “lærerne tør knap nok gå forbi dem på trapperne”

Og her kan du læse meget mere om den berygtede islamist:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/ngBnpa/namndemannen-om-skandaldomen-jag-vill-inte-diskutera-malet

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…