De politisk korrekte forfulgte en kristen præst, der kritiserede forholdene i Tingbjerg – men en muslimsk bager behandles helt anderledes

Colourbox

Der har i mange år været store problemer i den indvandrertætte bydel Tingbjerg i det nordvestlige København.

 

Gang på gang har de politisk korrekte kræfter forsøgt at tale bydelen op og nedtone dens problemer.

 

I øjeblikket kører Hovedstadens venstreorienterede TV-station, TV Lorry, således en serie reklameindslag om, hvor vidunderligt der er i Tingbjerg.

 

De samme kredse har været meget aggressive over for folk, der påpegede de store og vedvarende problemer i bydelen.

 

For nogle år siden var Københavns overborgmester Frank Jensen og andre socialdemokratiske politikere således virkelig ude med riven i forhold til Tingbjerg-præsten Ulrich Vogel.

 

Vogel pegede på grupper af unge indvandrere, der huserede i området og også truede ham selv.

 

Men nu kommer afsløringerne om alvorlige tilstande i Tingbjerg ikke fra en kristen præst. De kommer fra en muslimsk bager. Et muslimsk offer møder langt større velvilje hos de politisk korrekte.

 

Offeret er iraneren Ali Parnian, som er indehaver af Kaj Bageri.

 

Hans bageri ligger midt i det område, der også for nylig var ramt af de store opgør mellem indvandrerbanderne.

 

En ung man blev således dræbt i november sidste år under bandeskyderier i nærheden.

 

Læs også
Mysteriet om Bager-Ali breder sig – nu er hans far arresteret og udvist samtidig med, at politiet undersøger anklager om pengeafpresning

De politisk korrektes dilemma

Nu er Ali Parnian så stået frem med en beretning om, at grupper i området kræver, at han skal betale beskyttelsespenge.

 

Ifølge Ali Parnians beretning har de flere gange lavet ødelæggelser i hans butik, fordi han ikke vil betale beskyttelsespengene. Overvågningsvideoer viser da også nogle personer, der smadrer løs i butikken.

 

Man har dog endnu ikke fundet frem til nogen gerningsmænd. Og der er ikke andre butiksindehavere i området, der taler om, at de har oplevet noget lignende – hverken åbent eller anonymt.

 

Så der er stadig en usikkerhed om, hvad der konkret er foregået. Men det er al respekt værd, at Ali Parnian har taget kampen op.

 

Hvis der er tale om afpresning og vold fra grupper i området, så vidner det om, hvor store problemer der fortsat er i Tingbjerg. Uanset hvor meget TV Lorry søger at drukne det i sødsuppe.

 

Så de politisk korrekte står i et dilemma. De vil helst fortie volden i indvandrerbydelen. Men samtidig vil de gerne bakke muslimen Ali Parnian op.

Læs også
Bager-Ali fra Tingbjerg frikendt for ildspåsættelse – nu er faderen anmeldt for grov pengeafpresning

 

Præsten måtte flygte

Ali Parnian har således slet ikke været udsat for den samme mistænkeliggørelse, som ramte den kristne præst Ulrich Vogel, da han for nogle år siden råbte vagt i gevær over for voldsmænds hærgen i Tingbjerg.

 

Vogel blev angrebet af bøller i området. Han flyttede så derfra, men blev som præst. Og han tog bladet fra munden om, hvor galt det stod til i området. Kort efter fik han en brosten gennem sit vindue.

 

Samtidig blev han hårdt angrebet af Frank Jensen og andre politikere, der pure afviste, hvad han fortalte om forholdene i Tingbjerg. Til sidst blev presset for voldsomt. I 2014 sagde sin stilling op og rejste.

 

De politisk korrekte har et problem

Politikere og medier mistænkeliggjorde præsten Ulrich Vogel på den mest modbydelige facon. Men med bager Ali Parnian er det noget andet. Han er muslim og derfor pr. definition et offer.

 

Men de politisk korrekte står nu tilbage med ét stort problem:

Læs også
Bageren Ali fra Tingbjerg stod over for store problemer med sin forretning, allerede inden hærværket blev begået – det viser fødevarerapport

 

Hvis de bakker Ali Parnians beretning op, så bakker de jo også op om, at noget er helt galt i Tingbjerg.

 

Det er ikke let at være politisk korrekt.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…