Syrisk far i Tyskland ville ydmyge 16-årig datter på det grusomste, fordi hun havde fundet kæreste – så gik en dommer amok

Modelfoto Colourbox

Tirsdag fandt en dommer i München meget skarpe ord frem i forhold til et syrisk ægtepar og deres søn. De fik at vide, at de skulle skamme sig, og at deres opførsel var foragtelig.

 

Dommerens vrede skyldtes deres behandling af husets datter.

 

I december sidste år fandt faderen, købmand Said Mohamed A. (66 år), ud af, at den 16-årige datter havde en kæreste. En ung afghaner.

 

Det blev set som en alvorlig overtrædelse af familiens værdier og æresbegreber.

 

Pigen blev indespærret i tre dage uden mad og drikke. Faderen sparkede hende i hovedet med en bar fod og truede hende med tvangsægteskab i Syrien.

 

Samtidig blev moderen og broderen sat til at overvåge datterens færden.

 

Det var dog ikke nok for faderen. Han anså pigens adfærd som så krænkende for familiens ære, at han som straf ville tvinge hende til at slikke toilettet rent!

 

Men det blev trods alt for meget for moderen, der lagde sig imellem.

 

Nogle uger efter lykkedes det for pigen at betro sig til en lærer. Hun kom i myndighedernes varetægt.

 

”I Deres kultur har kvinden en ringere status – det er for dumt”

Tirsdag sad ægteparret og pigens bror så i retten anklaget for mishandling, grov legemsbeskadigelse og frihedsberøvelse.

Læs også
Indvandreren Mustafa var jaloux, fordi hans kæreste var for fri – så angreb og ydmygede han hende brutalt   

 

Dommer Robert Grain sagde om offeret: ”Hun forelskede sig. I vores kultur har enhver lov til at forelske sig. Men Deres datter blev straffet for det, hun fik i tre dage intet at spise eller drikke, hun blev slået og ydmyget.”

 

Så gik dommeren nærmest amok i vrede og forargelse mod faderen, broderen og moderen, der sad side om side på anklagebænken:

 

”De har i seks år boet i dette land. De kan ikke noget tysk, sidder derhjemme og tager ikke del i samfundslivet. I Deres kultur har kvinden en ringere status end manden. Det er for dumt.”

 

Dommer Grain fortsatte:

 

”Det her har jeg ikke oplevet i 15 år. I tre dage bliver hun udsat for grov psykisk tortur, ydmyget, vanæret. Den del af Deres kultur afviser jeg. De har behandlet Deres datter som en hund. Skam Dem! Bare fordi hun har forelsket sig. Det er foragteligt.”

 

Datteren i forbøn for faderen

Læs også
En ung kvinde blev forfulgt af en asylansøger – rædselsslagen ringede hun til sin far, som kæmpede mod uret for at forhindre en voldtægt

Pigen er indtil videre blevet anbragt et hemmeligt sted på en ungdomsinstitution.

 

Under retssagen skrev hun et brev til dommeren, hvor hun bad om, at faderen ikke blev spærret inde. Man kan tvivle på, om det var hendes helt egen idé.

 

Men under alle omstændigheder slap faderen, broderen og moderen relativt billigt trods dommerens voldsomme ord. Faderen og sønnen fik en betinget fængselsdom på henholdsvis to og et år. Moderen fik en advarsel.

 

Ansvaret ligger hos Merkel

Sagen viser den dybe kløft mellem tyskernes værdier og de værdier, som er blevet bragt til Tyskland i kraft af den enorme syriske indvandring fra 2015.

 

Ansvaret for denne indvandring og for det voldsomme kultursammenstød ligger først og fremmest hos Angela Merkel.

 

Hun åbnede døren på vid gab for den syriske tilstrømning og erklærede naivt og arrogant på samme tid: ”Wir schaffen das.” ”Det klarer vi.”

Læs også
Syrisk flygtning klager over, at samfundet ikke har sørget for, at han har fået sit eget hus og en kæreste

 

Det er ikke underligt, at de tyske vælgere har straffet Merkel for det. Hun er blevet nødt til at gå af som partiformand for CDU, og befolkningen ønsker hende væk som forbundskansler.

 

Selv forsøger hun at hage sig fast i kanslerposten frem til næste valg, men det kan meget vel tænkes, at hun må gå forinden.

 

Skaden er sket

I 2015 blev Merkel advaret af en række eksperter mod at åbne grænsen for asylstrømmen. Men hun afviste deres indvendinger og deres forslag til, hvad man kunne gøre for at undgå denne situation.

 

Hun var tilsyneladende mere opsat på at virke som politisk korrekt flygtningeven i omverdenens øjne end på at beskytte det land, som hun var blevet betroet ansvaret for.

 

Det er i stigende grad gået op for tyskerne, og derfor har stadig flere vælgere vendt hende ryggen.

 

Læs også
Politiet åbnede fryseren og mødte det uhyggelige syn af ligene af en syrisk mor og hendes to døtre – nu jagtes faderen

Men der er allerede sket uoprettelig skade på det tyske samfund. Det illustreres af de tre syrere på anklagebænken i München, som fik en dommer til at gå amok.

 

https://www.bild.de/news/inland/news-inland/richter-spricht-klartext-zu-syrischer-familie-schaemen-sie-sich-58542910.bild.html#remId=1569820836871073847

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…