Det vil brede sig til Danmark: Flygtninge lige syd for den danske grænse er nu begyndt at samle sig i narkobander

Udskriv

Integrationsminister Inger Støjberg (V) behøver i fremtiden ikke at spekulere så meget over integration og beskæftigelse af flygtninge.

 

Erfaringerne fra Nordtyskland viser, at en del flygtninge klarer det selv uden myndighedernes hjælp.

 

De integrerer sig i narkomarkedet og beskæftiger sig med narkohandel.

 

I både Lübeck, Eurin og Kiel har politiet registret, at flygtning har bevæget sig ind på markedet for narkohandel, skriver Jyske Vestkysten.

 

Tolv masseslagsmål med mange sårede

Og det går ofte hårdt for sig i de nordtyske byer, når flygtningebander trænger sig ind på narkomarkedet.

 

I Lübeck har politiet således siden maj måned haft ikke færre end tolv masseslagsmål, hvor der har været op til tyve involveret. Mange er blevet såret af knivstik.

Læs også
Dansk muslim afvist ved belgisk grænse – grotesk, at Danmark ikke selv har burkaforbud

 

”Vi ved, at nogle af slagsmålene har baggrund i narkohandel. For flere gælder, at motivet er ukendt, men det står fast, at vi ikke har spor, der tyder på etniske konflikter, som årsag, siger Stefan Muhtz, talsmand for politiet i Lübeck ifølge Jyske Vestkysten.

 

Politiet har konstateret, at det drejer sig om syriske, irakiske, afghanske og nordafrikanske flygtninge.

 

Hidtil har narkomarkedet i Lübeck været domineret af tyskere og russere.

 

Ligeledes oplyser politiet i Kiel og Eutin, at flygtninge her også er blevet en del af narkomarkedet.

 

Forleden opstod der således narkorelateret kæmpeslagmål på torvet i Eutin, hvor både knive, slagvåben og knojern var i brug

Læs også
Danmark og andre EU-lande kommer nu med historisk forslag, der baner vejen for permanent national grænsekontrol

 

Flygtninge på vej til Skandinavien med narko

I Lübeck oplyser anklagemyndigheden, at tysk politi flere gange har pågrebet flygtninge, der er på vej til Skandinavien med narko i maven.

 

”Flere gange er der pågrebet flygtninge, der var på vej til Skandinavien med færgen, og så havde narko i maven pakker ind i kondomer,” oplyser talsmanden for anklagemyndigheden, Christian Baumwarth, ifølge Jyske Vestkysten.

 

DF vil nu have undersøgt forholdene i Danmark

Hos Dansk Folkeparti finder retsordfører Peter Kofoed Poulsen oplysningerne om forholdene i Nordtyskland alarmerende og vil have afklaret, om myndighederne herhjemme har kendskab til lignende forhold i Danmark.

 

”Jeg har derfor stillet justitsministeren flere spørgsmål i denne sag. Jeg ønsker at vide, om ministeriet har kendskab til de samme problemer i Danmark, og om man fra regeringens side ser de samme tendenser,” siger Peter Kofod Poulsen til Den Korte Avis og fortsætter:

Læs også
Med grænsekontroller overalt i Europa er Schengen afgået ved døden

 

”Hvis avisartiklen viser sig at holde stik, så fortæller det jo noget om, at de mennesker, der er komme til Europa fra Mellemøsten og Afrika i løbet af de seneste få år, nogen steder er ude i dyb kriminalitet kort efter ankomsten til Europa.”

 

”Endda meget grov kriminalitet som narkohandel. Det er mildest talt dybt bekymrende,” understreger Kofod Poulsen.

 

”Vi skal have lukket ned for denne indvandring

Dansk Folkepartis retsordfører har blandt andet hæftet sig ved oplysningerne fra de tyske myndigheder om, at flere flygtninge med narko i maven har været på vej til Skandinavien.

 

”Mange af disse mennesker har endvidere ønsket at tage til Skandinavien. Der er altså tale om kriminelle, der har ønske om permanent at opholde sig i for eksempel Danmark. Man bliver helt dårligt tilpas over det,” siger Peter Kofod Poulsen og understreger:

 

”Det her handler om tilstrømning. Vi skal simpelthen have lukket ned for denne indvandring. Den er dyr og dårlig for Danmark.”

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ