Video: En kvindelig dyreredder bliver overfaldet i Vollsmose – nu tør Dyrenes Beskyttelse ikke længere komme dyr til hjælp i området

Skærmprint fra TV2/FYN/Facebook - klik ind og se indslaget

En kvindelig dyreredder fra Dyrenes Beskyttelse var den 27. marts kørt til Vollsmose for at hente en kat, der var kommet til skade.

 

Det blev en grim oplevelse, hvor hun bliver udsat for hærværk og vold. Man kan angiveligt se, hvad der sker hende på en video, der er optaget af et vidne fra et vindue i en lejlighed og som nu er lagt ud af TV2/FYN.

 

Kvindens bil blev omringet af otte unge, der fik bilen stoppet. De flåede døren op og stjal tændingsnøglen. Kvinden blev hevet i håret og slået i hovedet. Det fortæller et vidne til TV2/FYN.

 

Beskrivelsen er bekræftet af Fyns Politi.

 

“En eller anden råber: Vi slår dig ihjel. Hun bliver selvfølgelig bange. Umiddelbart efter er der en anden, som får nøglen taget fra dem,  og sætter sig ind på forsædet og sætter bilnøglen i, så hun kan køre derfra – og vedkommende siger: Nu skal du køre herfra. Og det gør hun så”, fortæller Johnny Schou, der er politiinspektør ved Fyns Politi.

 

Videoen viser, at i hvert fald to mænd sparker på kvindens bil, hvor baglygten blev smadret – og der blev sparket buler i bilen.

 

Videoen er knap tre minutter lang og viser også gruppen af unge omringe den hvide bil. Flere af personerne er henne ved den åbne bildør og stikker hovedet ind i bilen til den kvindelige dyreredder.

 

Videoen kan ses i dette link til TV”/FYN:

http://www.tv2fyn.dk/artikel/se-videoen-her-bliver-kvindelig-dyreredder-overfaldet-i-vollsmose

 

Og på Facebook:

 

https://www.facebook.com/tv2fyn/

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Pistoltegn med fingrene

Kvinden fra Dyrenes Beskyttelse havde dagen i forvejen været på kant med en gruppe unge i området.

 

Dagen inden overfaldet kørte kvinden på ringvejen i Hunderupkvarteret, hvor hun ifølge Fyns Politi observerede en bil, der kørte over for rødt.

 

“På et tidspunkt kommer de til at holde ved siden af hinanden ved et lyskryds, og hun ryster på hovedet over deres opførsel, og det giver så anledning til, at man i den anden bil er meget truende. De kører hånden over struben, og de viser pistoltegn med fingrene mod føreren af dyreambulancen”, fortæller Johnny Schou til TV 2/FYN.

 

Sagen er nu meldt til politiet, og Dyrenes Beskyttelse fortæller, at organisationen ikke længere kører ud til bydelen.

 

– Vi opfordrer folk, der henvender sig i tilfælde af, at der er et dyr i nød i Vollsmose, til selv at fragte dyret ud til en dyrlæge, og så overtager vi sagen derfra, siger Henrik Bucholdtz fra Dyrenes Beskyttelse.

 

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

Han mener, at de pågældende personer i Vollsmose kan have set sig sur på den kvindelige redder, fordi hun ankom til området i en af Dyrenes Beskyttelses dyreambulancer med blink på taget og logo på siden.

 

– Vi er måske blevet forvekslet med en myndighed, men vi er en frivillig organisation, der kun ønsker at gøre en forskel for dyrene, og ikke andet, siger dyreværnschefen til TV 2.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…