Kristian Thulesen Dahl er ved at skabe en politisk ’revolution’, som man ikke ser i noget andet europæisk land

Dansk Folkeparti var det første parti i Vesteuropa, der voksede sig stort med en indvandringskritisk politik – under Pia Kjærsgaards ledelse.

 

Der blev skabt en historisk alliance med Venstre og Konservative, som førte stram udlændingepolitik i 00’erne.

 

Dette var helt usædvanligt i international sammenhæng.

 

Nu har Dansk Folkeparti med Kristian Thulesen Dahl i spidsen skabt en ny politisk ’revolution’.

 

Partiet har indledt et samarbejde med Socialdemokratiet. Et sådant samarbejde findes ikke i noget andet vesteuropæisk land.

 

Partiet i midten

Thulesen går efter at gøre Dansk Folkeparti til partiet i midten af dansk politik. Partiet, som kan samarbejde med både Venstre og Socialdemokratiet og dermed få stor indflydelse.

 

Denne mission er allerede i stort omfang lykkedes.

 

De Radikale er fejet af banen som det vigtige midterparti. Nu bevæger dansk politik sig mod stadig mere samarbejde mellem de tre store folkepartier: Socialdemokratiet, Venstre og Dansk Folkeparti.

 

Med Kristian Thulesen Dahl som omdrejningspunktet.

 

Det har vælgerne opdaget. I en aktuel meningsmåling siger 48 procent af dem, at Kristian Thulesen Dahl har størst indflydelse på dansk politik. 26 procent siger Lars Løkke. (Megafon/TV2)

 

Regering

Torsdag meldte Kristian Thulesen Dahl, at han var parat til at danne regering med Venstre.

 

Men hvis der bliver dannet en sådan regering efter næste valg, vil Thulesen Dahl stadig gå efter at få inddraget Socialdemokratiet.

 

Hvis Mette Frederiksen i stedet bliver statsminister, vil Thulesen Dahl også gå efter størst muligt samarbejde med hendes regering.

 

Og hvis den politisk korrekte og økonomisk liberalistiske Kristian Jensen blev formand for Venstre, kunne Kristian Thulesen Dahl måske endda tænkes at pege på Mette Frederiksen som statsminister.

 

S: ”Vi tog fejl”

Samarbejdet med Socialdemokratiet er blevet muligt, fordi socialdemokraterne i den grad har flyttet sig. Nu er de parate til en langt strammere udlændingepolitik.

 

I intet andet vesteuropæisk land finder man et socialdemokratisk parti, der står for en sådan linje.

 

Her er Danmark et foregangsland.

 

S-gruppeformand Henrik Sass Larsen, der er strammer i udlændingepolitikken, har gjort et ihærdigt arbejde med at vende den socialdemokratiske skude. Og det ser faktisk ud til at lykkes.

 

Nu kan man opleve Dan Jørgensen, der engang var Svend Aukens tro følgesvend, sige på forsiden af Ekstra Bladet: ”Vi tog fejl omkring udlændinge.”

 

Revolution

Tilnærmelsen mellem Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti er blevet så tydelig, at vælgerne i dag mener, at de to partier står hinanden nærmest.

 

48 procent siger, at Dansk Folkeparti ligger tættest på Socialdemokratiet. Kun 30 procent mener, at partiet ligger tættest på Venstre. (Megafon/TV2)

 

Men alle tre partier må med, hvis ’den danske revolution’ skal føres igennem: Slut med tilstrømningen fra den ikke-vestlige, overvejende muslimske verden.

 

Og så skal der arbejdes på at få resten af Europa med på ’revolutionen’.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…