Taxachauffører bliver overfaldet i Vollsmose – “hold dørene låst og undgå at stå ud”

Foto: Privat

“Besked til alle vogne!! Obs, obs, obs. Vær varsom i Vollsmose. Hold dørerne låst og undgå at stå ud. Nu har vi igen haft et røveri. Det samme skete i går. Ialt fem har fået frarøvet punge.”

 

Denne skræmmende tekst dummede op på skærmene i bilerne hos Odense Mini Taxa. Det var den 10. novenber sidste år.

 

Men tricktyverier og røverier sker jævnligt i Vollsmose. Det kommer som regel i bølger. Det skriver Ekstra Bladet 19.4. Avisen henviser også til Fyens.dk.

 

De to taxaselskaber i Odense – Odense Mini Taxi og  Taxa Fyn – har jævnligt problemer når de skal køre ture i indvandrerghettoen Vollsmose i Odense. Lige nu er der stille. Kriminaliteten kommer i bølger, siger de til avisen.

 

Sidste år blev overfaldene så grove, at de to selskaber overvejede en boykot af bydelen. chaufførerne var simpelthen for utrygge ved at hnte og sætte passager af.

 

Her Bestemmer vi’

Overfaldene på taxachaufførerne er blot et af flere symptomer på et parallelsamfund præger af negative og fjendtlige holdninger til det omgivende samfund.

 

I Vollsmose har der i den senere tid været chikane og overfald på blandt andet et lesbisk par og på en dyrepasser fra Dyrenes Beskyttelse. Desuden har det været beskrevet hvordan katte er blevet mishandlet.

 

Desuden volder indvandrerbanden Black Army store problemer. De dominerer området. Og de bliver nu også forbundet med radikale islamister. Det har Ekstra Bladet beskrevet.

 

I årtier har uvidende og politisk korrekte myndigheder forsøgt at bortforklare udviklingen i boligområder som Vollsmose som sociale problemer i traditionel forstand.

 

Men det er det ikke.

Læs også
Er tiltalt for drabsforsøg mod søsters ekskæreste: Skød mod en dør i Vollsmose og forsøgte derpå at stikke af til Somalia

 

Symptomerne fra Vollsmose kendes fra andre indvandrertætte områder i Danmark og i andre europæiske lande.

 

Det handler i høj grad om mennesker præget af en kultur fra ikke-vestlige ofte muslimske lande. De har ofte et negativt forhold til danskere og Danmark. Og dem der er positive tør ofte ikke sige deres mening. Det ved vi fra TV2 udsendelser “Moskeer bag sløret” og fra flere beretninger fra indvandrerkvinder.

 

En talsmand for en gruppe unge indvandrere, der havde overfaldet politiet i et område i Göteborg, forklarede det meget direkte i et indslag fra NKT, norsk tv.

 

Politiet skal ikke komme her og spille Allah. De kan bestemme over deres egne. Her bestemmer vi. Det var i 2010. Men politikerne tog ikke problemerne alvorligt. Og siden er de bare vokset og vokset – i Göteborg, i Vollsmose og andre steder

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…