Et simpelt biltyveri udløste blodigt masseslagsmål med 12 politibiler og fire ambulancer – Vollsmose er en tikkende bombe

Foto: Privat

Den første melding fra Fyns Politi om ballade i Vollsmose blev i går udsendt klokken 17:26 i form af en kortfattet pressemeddelelse.

 

Her meddelte Fyns Politi, at man klokken 16:06 havde fået en anmeldelse om et større slagsmål i Egeparken i Vollsmose.

 

”En mand er slået i hovedet med en stump genstand, medens en anden er stukket i låret,” lød det.

 

Har sendt mandskab til Odense Universitetshospital

Begge de sårede uden for livsfare, hed det videre i pressemeddelelsen, som fortsatte:

 

”Fyns Politi er synligt til stede både i Egeparken og ved Odense Universitetshospital. Der er ikke yderligere oplysninger i sagen. Ny pressemeddelelse udsendes senere.

 

Den dukkede op på redaktionens computere kort før midnat klokken 23:12.

 

En mand anholdt ved Odense Universitetshospital

På det tidspunkt oplyste Fyns Politi, at man havde anholdt en 18-årig mand, som mistænkes for overtrædelse af straffelovens § 245 om kvalificeret vold.

 

I forbindelse med anholdelsen lykkedes det imidlertid den 18-årige at stikke af fra politiet, men han blev ifølge pressemeddelelsen kort tid efter anholdt ved Odense Universitetshospital, som Fyns Politi på det tidspunkt bevogtede.

 

”Det kan ikke udelukkes, at der foretages yderligere anholdelser i sagen. Der tages endelig beslutning om grundlovsforhør i morgen,” hedder det slutteligt i den sene pressemeddelelse.

 

Læs også
Er tiltalt for drabsforsøg mod søsters ekskæreste: Skød mod en dør i Vollsmose og forsøgte derpå at stikke af til Somalia

Hammeren sad fast i hovedet på det ene offer

Under slagsmålet i Vollsmose fik en af de involvere knivstik i låret, medens en anden blev slået i hovedet med en hammer, skriver Fyens dk.

 

Ifølge vidner, som det lokale medie har talt med i området, sad hammeren fast i hovedet på det ene offer.

 

Masseslagsmålet var ifølge Fyens dk. opstået som følge af et biltyveri og medførte, at Fyns Politi sendte mellem 12 og 13 patruljevogne samt en lægebil og tre ambulancer til Egeparken i Vollsmose.

 

Efterfølgende har Fyns Politi indsat hunde for at lede efter endnu en af de personer, som angiveligt har været involveret i slagsmålet, skriver Fyens dk.

 

Du kan læse hele artiklen i Fyens dk her:

http://www.fyens.dk/Odense-112/Masseslagsmaal-i-Vollsmose-18-aarig-anholdt-efter-flugt/artikel/3154663

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…