Nye spor i Emilie Meng sagen: Kender du denne bil, så kontakt omgående politiet

Politiet

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har fået et nyt spor i sagen om Emilie Meng, der blev fundet dræbt juleaftensdag 2016.

 

Politiet søger nu hjælp fra borgerne.

 

En af overvågningsvideoerne fra Korsør station, hvor den dengang 17-årige Emilie Meng sidst blev set om natten den 10. juli 2016, viste en bil, der kørte fra parkeringspladsen og rundt om stationen omkring det tidspunkt, hvor Emilie sidst blev set.

 

En lys Hyundai lig den på fotoet

Desværre var kvaliteten af videoen så ringe, at billederne ikke umiddelbart kunne bruges. I stedet blev de sendt til en ekspert i udlandet.

 

Efter flere måneders arbejde med overvågningsvideoen har vi netop modtaget resultatet af de tekniske undersøgelser. Derfor kan vi nu gå ud i offentligheden med nye oplysninger,” siger efterforskningsleder vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

 

Videoen viser en lys personbil, som med stor sandsynlighed er af mærket Hyundai I30, model 2011-2016, hatchback (se vedhæftede billeder) – eller en bil, der ligner den meget. Bilen kører fra parkeringspladsen og rundt om stationen klokken 4.07 den 10. juli 2016 (se vedhæftede kort og den rekonstruerede video).

 

Politiet hører meget gerne fra folk, der har viden om denne bil, eller som befandt sig i nærheden af Korsør station i tidsrummet 3.30 – 4.30 den 10. juli, og som endnu ikke er blevet kontaktet af politiet.

 

 

 

 

 

Læs også
Video fra Sverige: Muslimske piger tvinges til at gå ind bagerst i bussen, drengene skal have de forreste pladser

 

 

 

 

 

 

Her var bilen placeret (Politifoto)

 

 

 

 

Læs også
SIDSTE NYT: Den formodede gerningsmand til terrorangreb på seks franske soldater er blevet skudt i sin mørke BMW og anholdt

 

 

 

 

 

 

 

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…