Nu er politiansatte Asmaa Abdol-Hamid for femte gang blevet anmeldt til politiet – tidligere har Rasmus Jarlov anmeldt hende for landsforræderi

Nu har det fået konsekvenser for Asmaa Abdol-Hamid, at hun på sin Facebook torsdag den 7. december lagde et opslag ud med indirekte opfordringer til en række muslimske lande om at angribe Israel.

 

Tropperne står og samler støv, skrev hun og redegjorde for otte muslimske landes militære slagkraft med henvisning til, at USA havde anerkendt Jerusalem som Israels hovedstad.

 

Opslaget har medført, at en herningenser, Peter Langborg, nu har anmeldt den politiansatte brobygger til hendes arbejdsgiver, Fyns Politi, for at have opfordret til krig mod Israel.

 

Anmeldelsen sker med henvisning til straffelovens paragraf 114 om terrorisme og opfordring til terrorisme.

 

Det var samme paragraf, som Said Mansour, også kendt som ”Boghandleren fra Brønshøj”, i 2015 blev dømt efter og kendt skyldig i opfordring til terror, hvilket blandt andet medførte, at han mistede sit danske statsborgerskab.

 

Ud over politianmeldelsen vil desuden to folketingsmedlemmer henvende sig til justitsminister Søren Pape Poulsen (KF) med krav om, at Asmaa Abdol-Hamid bliver fyret fra Fyns Politi på grund af hendes opslag på Facbook.

 

Det drejer sig om Pernille Bendixen (DF) og Naser Khader (KF)

 

Rasmus Jarlov (KF) har tidligere politianmeldt Asmaa Abdol-Hamid

Det er ikke første gang islamisten Asmaa Abdol-Hamid, som har været på koranskole i Yemen, bliver anmeldt til Fyns Politi for opfordring til voldelige handlinger.

 

I juli 2007 anmeldte den konservative politiker Rasmus Jarlov den kontroversielle islamist, som dengang var folketingskandidat for Enhedslisten, til politiet for landsforræderi.

 

Anmeldelsen skyldes dengang Asmaa Abdol-Hamids udtalelser om, at det var helt legitimt for irakiske oprørere at skyde mod danske soldater, og sammenlignede de oprørske Saddam Hussein tilhængere med den danske modstandsbevægelser under den tyske besættelse.

 

»Jeg synes ikke, at Asmaa skal fredes, fordi hun er politiker. Tværtimod er det meget vigtigt at forhindre, at en person med landsforræderiske tendenser bliver valgt til Folketinget,” skrev Rasmus Jarlov dengang i en pressemeddelelse og fortsatte:

 

”Asmaas loyalitet ligger i et terroristisk islamistisk broderskab snarere end i Danmark. Vi har ikke behov for den slags 5. kolonne medlemmer i Folketinget.”

 

Også Søren Pind (V), som dengang var medlem af Folketingets Udenrigspolitiske Nævn, mente, at Asmaa Abdol-Hamid havde gjort sig skyldig i landsforræderi.

 

”Jeg hæfter mig ved, at der er den her paragraf (paragraf 100, red.) som i hvert fald for Asmaas vedkommende nok kan tages i anvendelse,” sagde Søren Pind dengang til Politiken den 26. juli 2007.

 

Ud over Rasmus Jarlov rejste og tre andre landsforræderisag mod Asmaa Abdol-Hamid. Alle anmeldelser blev i oktober 2007 afvist af chefanklager ved Fyns Politi, Jan Stick.

 

Han mente ikke, at der var tale om et strafbart forhold, men snarere om politiske tilkendegivelser.

 

Her kan du læse mere om Irak-sagen:

http://politiken.dk/indland/art4703562/Konservativ-politiker-melder-Asmaa-til-politiet

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…