Sharia i Albertslund: Man kommer ind i en købmandsforretning og finder ud af, at man ikke længere kan købe øl

Google street view

Af John Lindblad Christensen

 

KOMMENTAR: Det går stille og meget roligt fremad for muslimerne i Danmark.

 

Forleden ville jeg købe en øl hos en købmand her i Albertslund. Men der var ikke antydning af nogen form for spiritus.

 

En bebyggelse på cirka 8-900 lejligheder tørlagt af islam. Da jeg nemlig spurgte hvorfor, svarede den unge pige noget forlegent, at “det er religionen, du ved.”

 

Så ingen danskere i denne bebyggelse kan som før lige smutte ned efter to bajere, hvis de får gæster. Men ingen taler om det. Jeg tror, det foregår over hele landet.

 

Den Korte Avis bringer hver eneste dag artikler om situationer, der er fuldstændig vanvittige. Men ingenting sker. Danmark lader som ingenting dikteret af Informations kloge læsere samt de radikale.

 

I dagligdagen er det andre toner. Jeg snakker ofte med folk om dette emne, og altid får jeg samme svar: “De skulle smides ud hele bundtet:” Gad vide, hvad en folkeafstemning ville vise?

 

Glem alt om moderat islam

Måske burde man i stedet for at remse op, hvad muslimerne går og laver og gøre mere ud af, hvad de selv har af hensigter her i landet for ikke at sige Europa.

 

Der findes i snesevis af overskrifter i “Info-islam” redigeret af danske muslimske eksperter. Her kan man se, at, Erdogan mener, at der ikke er noget, der hedder moderat muslim. Så Tyrkiet skal ikke mere være moderat, som vi altid har opfattet det.

 

Og man kan se, at der er planer for Danmark, ja hele Europa, når de får magten. Eller nedenstående, som vel giver os god besked om, hvad de vil.

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

Og glem alt om integration

Der er ingen mulighed for integration, hvis det står til troende. De vantro er som dyr har Hizb ut-Tahrir skrevet:

 

Denne artikel har tidl. været bragt i “Tolerance, fred, dialog og Islam”. København. DE VÆRSTE DYR FOR ALLAH

 

Et andet eksempel:

 

Hvordan lovgivningen om rene og urene bruges, fremgår tydeligt af følgende danske tidsskrift udgivet af konservative dansk-tyrkiske muslimer på Sjælland:

 

“Der er ingen kompromisløsning, mellemvej eller fred, fordi der er ingen kompromis eller fællesnævner for sandhed og falskhed, Islam og hedenskab, retfærdighed og tyranni. Blandt disse kan der aldrig være fredelig sameksistens, idet disse er modsætninger. Ligesom plus og minus ikke kan forenes, og forsøget herpå vil ende i en kortslutning, er det samme nøjagtig gældende for Islam og hedenskab og sandhed og falskhed. Islam har aldrig tolereret og imødekommet vantro, polyteister og bogens folk, men tværtimod altid betragtet disse som vildledte, beskidte, usle, værre end dyr og som de værste blandt skabningerne.”

 

Læs også
Nu er vi ved at få ‘muslimsk politi’ i Danmark – politikerne fatter ikke rækkevidden

“O I Troende, polyteisterne (de vantro), er visselig urene”. (OQM.al-Tawbah:28)

 

Muslimerne sidder stille og roligt og venter

På trods at sådanne meldinger lader danskerne som ingenting. Jøderne gemmer sig, selv om de er under konstant politibeskyttelse. Eleverne på Carolineskolen er bange. Store cementblokke præger bybilledet.

 

Og muslimerne sidder stille og roligt og venter.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…