Mjølnerparken er muslimsk område – Dannebrog blev revet ned fra flagstangen

Mjølnerparken på Nørrebro i København er et muslimsk parallelsamfund.

 

Her er det ikke dansk politi, der holder styr på banderne. Det er islamister, der har taget kontrollen og skabt en våbenhvile i bandekrigen, som det kom frem mandag.

 

Det har fået nogle danske politikere til at juble. Det gælder således Laura Lindahl, integrationsordfører for Liberal Alliance, og Sisse Marie Welling, SF-medlem af Københavns Borgerrepræsentation.

 

Dannebrog ødelagt

I Mjølnerparken flager man heller ikke med Dannebrog. Tværtimod synes nogle af beboerne at betragte Dannebrog som en provokation.

 

Boligselskabet Lejerbo har kommunale ældreboliger, som ligger i forbindelse med Mjølnerparken.

 

Her er der en grøn have, hvor der i årevis har vajet en dannebrogsvimpel. Men vimplen er blevet flået ned og revet itu.

 

Den blev fundet inde under en busk, hvilket er en krænkelse af den tradition, der siger, at Dannebrog ikke må røre jorden.

 

”Vi er ikke bange for at være danske”

Ekstra Bladet har talt med formanden for ældreboligerne, Carsten Hjørvard.

 

Han forklarer, at der for år tilbage blev bygget et hegn omkring haven, ”fordi der ustandselig var indbrud, hashhandel og hærværk, hvilket selvfølgelig skabte betydelig utryghed for de ældre beboere her”.

 

Læs også
Københavns Politi: Fint at ansætte dømte bandefolk som varmemestre og rådgivere for unge – én af dem er nu sigtet for drabsforsøg

Men låsen var brudt op, og dannebrogsvinklen var blevet flået ned og revet i stykker. Carsten Hjørvard kører rundt med det ødelagte Dannebrog i sin rollator, da avisen møder ham. Han siger:

 

”Det er uhyggeligt, væmmeligt og provokerende. Her bor mange ældre danske borgere, som i forvejen er utrygge. De bliver krænket på deres nationalfølelse. Det er ufint at pille Dannebrog ned.”

 

Men de ældre danskere lader sig ikke sådan slå ud. De fortsætter med at flage med Dannebrog.

 

”Vi er ikke bange for at være danske. Og hvis de piller det ned igen, hejser vi det op igen, for det er en gammel tradition, at vi flager i Danmark.”

 

Islamisterne vil bestemme

Denne kampånd er beundringsværdig. Men det er det muslimske parallelsamfund, der hersker i området. Det er de muslimske indvandrere, der bestemmer, hvornår der er krig, og hvornår der er fred.

 

Eller rettere: Det er lederne for de muslimske indvandrere, der bestemmer dette. Som nu de islamister, der har fundet det klogest at få stoppet bandeskyderierne indtil videre.

Læs også
Politibil beskudt i indvandrerghetto, nu er tre anholdt – vi er på vej mod svenske tilstande

 

De kunne ikke drømme om, at give dansk politi deres støtte og hjælp. De vil selv bestemme.

 

Naive danske politikere klapper i deres hænder.

 

https://www.b.dk/nationalt/politikere-raser-over-islamisk-trossamfund-de-skal-ikke-blande-sig-i

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…