Læserindlæg – 16. februar

Udskriv

 


 

 

Borgerværn

 

Af John Lindblad Christensen

 

Nu er der ved at komme gang i den. Nu vil danskerne ikke finde sig i mere. Vi skal kunne gå trygt på gaden både nat og dag. Og når politiet ikke vil eller kan, så må vi jo selv tage affære.

 

Derfor har vi nu 50 borgerværn, der frivilligt går på gaden for at beskytte lokalområdet. Og det bliver nok ikke de sidste.

 

Alle sukker efter mere politi, og det får vi vel også – engang.

Læs også
Er vi ved, at blive et samfund af berøringsangste brokkehoveder?

 

Fint nok med borgerværn, men …

Det er fint nok med disse borgerværn, men der er altså en anden og bedre vej at gå. Vi har jo ansat politi til at passe på os, og så er det jo helt tosset, at vi selv bekæmper dem på alle mulige måder

 

Når jeg herefter skriver “vi”, er det naturligvis ikke mig, ej heller dig, men måske naboen:

 

Vi kører for stærkt på landevejen.

 

Fodboldfans går til fodbold udelukkende for at slås. Og det kræver mere politi.

 

Læs også
Læserindlæg – 24. maj

Vi snyder i skat. Vi arbejder sort eller får lavet sort arbejde.

 

Private kører ulovlig taxa under “Uber”

 

Vi køber i tonsvis af narko af de kriminelle. Altså er vi hælere. Men ellers lovlydige.

 

I stedet for fredelige demonstrationer, hvor man med et stort antal deltagere kan vise, hvad man mener, smider vi nu brosten på flere kilo i hovedet på de betjente, vi som sagt selv har ansat.

Vi har grupper, – også lovlydige, som med deres adfærd gør, at vi skal bruge politi til at passe på jøder, politikere eller upopulære meningsdannere. Som også er lovlydige borgere.

 

Tænk, hvis et dejligt land som Danmark bestemte sig for at blive endnu dejligere ved at være, ja, lovlydige.

Læs også
De radikale solgte De Vestindiske Øer uden at spørge øernes befolkning – indlæg fra læserne 3. april

 

Så behøvede vi måske slet ikke en ny politiskole.

 

 


 

 

Yngre læger bør tvinge ud på de små sygehuse

 

Af Leif A Jensen

 

I 1984 fik de yngre læger en ny overenskomst og slap dermed for efter endt eksamen at trække et nummer. Dette nummer bestemte, hvor de skulle begynde deres praktiske uddannelse.

 

Det var måske for nogen en bet at skulle starte enten i Brønderslev eller Nakskov. Jeg vil vove den påstand, at de fik en mere alsidig uddannelse, idet disse små sygehuse anså det for deres fornemmeste opgave at yde hjælp til patienter med alle former sygdom. Lad os få nr. systemet tilbage.

 

De belæste rager goderne til sig

Det er hån mod alle arbejdere, der har finansieret deres dyre uddannelse, at fordi man har stiftet familie i den by, hvor man har studeret, så anses den højere rang i den eksamenen har givet, at det også indebærer retten til ikke at lette røven og yde en arbejdsindsats i hele landet.

 

Det er en hån mod de ufaglærte, sosu-assistenter, lærere, sygeplejersker og håndværkere, der har knoklet for at disse forkælede lægestuderende kunne få en gratis uddannelse. Jeg kender mange eksempler på håndværkere, der tager arbejde så langt fra hjemmet, så de kun ser familien i weekenden.

 

Det er typisk for det akademiske Folketing: “Vores belæste slægtninge skal have samme mulighed for at rage de økonomiske goder til sig, som vi i lind strøm selv gør herinde”! Som jeg er orienteret, er der læger, der kun tager weekendvagter og for dette inkasserer op til kr. 50.000 pr. vagt?

 


 

Hvorfor er der ikke advarsel mod færdsel og ophold i Malmø

 

Af Karsten Søberg

Jeg skal snart til Kenya og læser derfor lige nu rejsevejledninger til landet. Og der er da også en del advarsler om farer, specielt i storbyerne.

Jeg undrer mig i den forbindelse over rejsevejledninger til andre lande.

Der er for eksempel ikke advarsler mod færdsel og ophold i visse dele af Malmø og Göteborg. Det må kunne være ansvarspådragende.

 

 


 

 

Opblæste journalisters hetz mod Donald Trump

 

Af Bue Drewsen

 

Dagligt og lige siden det amerikanske præsidentvalg, har de danske journalister fra primært fra TV2 talt og skrevet nedsættende om den amerikanske præsident Donald Trump.

 

Findes der da ingenting positivt at skrive om, og har så mange amerikanere, der stemte på den nye præsident taget fejl? Det lyder utroligt i realiteten er det jo denne store skare, som vores danske journalister generer.

 

Det er utroligt, at de opblæste danske journalister KUN kan finde på at skrive og sige negative ting om præsidenten i det store land. Findes der da slet ikke noget positivt at fortælle og skrive?

 

Smid dem ud af USA

Man kunne ønske, at Mr Trump måske en dag opdager denne chikane og tager en beslutning om at smider samtlige venstredrejede og uduelige danske journalister ud af Amerika med disse ord: NOT WANTED IN THE US OF A. Og så afsted med dem, hjem til det “latterlige lille Danmark”.

 

Journalisterne er da i hvert fald med til at latterliggøre hele den danske befolkning over for borgerne i Amerika, men det er vore journalister nok ikke klar over, så intelligente er de ikke.

 

Jeg og mange andre danske sømænd har tidligere ofte været i USA, mønstret ud fra New York og andre havne i landet. De eneste negative var de danske kommunister, men de foretrak alligevel USA frem for USSR. Som en kollega engang sagde om de danske kommunistiske sømænd: “De kan ikke lide amerikanerne, men de vil alligevel gerne derover”

 

Det er trist, at en flok selvglade danske journalister skal have lov til at føre sig frem som de gør. Jeg græmmes.

 

 


 

 

Vi er slet ikke så dumme, som DR og TV2 tror

 

Af Flemming Nielsen

 

Igen og igen fremtræder de to fremherskende medier, DR- og TV2 Nyhederne, som levede de i de “gode gamle dage” , hvor folket , seerne, tog alt hvad de fik serveret for gode varer og sandfærdig oplysning.

 

At det ikke er sådan længere, er åbenbart gået redaktørerne på de nævnte nyhedskanaler forbi! Vi dumme seere bliver konstant forsøgt overbevist om; hvad der er det rigtige at mene, og det er sært nok det samme som disse venstresnoede redaktører mener, at vi bør!

 

Vi har især i den senere tid oplevet det ene grove forsøg på manipulation efter det andet. Fortielse af vigtig samfundsmæssig information er hverdag, nøjagtig som vi ser det praktiseret i dag i 2017, i Sverige.

 

Her har for eksempel en modig politimand turdet åbne munden og til magthavernes store irritation sige sandheden om den virkelighed, Sverige har bragt sig i takket være den besynderlige tilbøjelighed, magthaverne i lighed med strudsen har med at ” stikke hovedet i busken”.

 

Vi bliver ikke ved med at sluge alt råt

De to tidligere nævnte danske medier burde snart få hovedet ud af busken, hvor strudsen efter sigende gemmer sit i håb om, at når den trækker hovedet ud igen, så er alting glemt.

 

De nye generationer, der er en realitet overalt, også i de tidligere østlande, gør man klogt i ikke at undervurdere.

 

Det kan godt være, at man på redaktionerne i DR og TV2 sidder og smiler af de “dumme” seere, som de tror sluger alt, hvad de sender, råt.

 

Men, det bliver de ikke ved med!

 


 

 

Mageløse nyhedsstrømme om Trump

 

Af Visti Christensen

 

Dansk mainstreet-presse sætter nu igen alle sine kræfter ind på at overbevise verden om, at de trods alle tidligere fejltagelser fortsat alene skulle sidde inde med sandheden.

 

Men det ligner mest af alt en druknende, der rækker efter et halmstrå at klynge sig til, og man forstår godt, at der er krig mellem Trump og den amerikanske presse og offentlige administration.

 

Da det første chok havde lagt sig på danske redaktioner efter valget af Trump, var der en kort overgang eksempler på, at især USA-korrespondenterne agtede at tale lidt mere unuanceret om den nye præsident. Men nu er selv Jesper Steinmetz igen på banen for fuld skrue med spådomme om Trumps snarlige afsættelse på grund af ”Watergate-lignende” skandaler.

 

Men nu er alle sejl igen sat til

Alle sejl er igen sat til, og ingen løgne og midler er for vanvittige til at blive taget i brug. Trump er sikkert på piller eller stoffer, omtåget af psykiske lidelser, der gør ham immun over for alle andres mening. Måske har han udviklet megalomani trods sin manglende politiske erfaring, og endelig har han formentlig indgået lyssky aftaler med Putin og andre skumle personer.

 

Heldigvis er der fornuftige danskere, der anbefaler pressen at hidse sig ned, og som beder verden vente og se tiden an, fremfor at dømme Trump ude førend han reelt er kommet på banen.

 

Så længe han ikke udråber sig selv til Messias, burde enhver alvidende journalist, meningsmager og korrespondent holde sig for god til at udnævne ham til idiot.

 


 

Glem alt om integration for muslimer ønsker det ikke

 

Af Arne Hornborg

 

”Jeg tror ikke på integration” står der i rubrikken i et indlæg i Berlingske Tidende den 14. ds.

 

JEG er mere end enig. Tror ikke på integration!! Naturligvis ikke. Den integration har spillet fallit for længst, og parallelsamfundet får af politikerne lov til at brede sig som skvalderkål.

 

Muslimerne ønsker IKKE integration. De ønsker bevidst at skabe et samfund med muslimsk herredømme, ønsker at indføre sharialovgivningen.

 

Nu er selv politikerne ved at vågne

Det lader til at selv politikerne er ved at vågne af drømmedvalen (det var også det nemmeste).

 

Selv danskheden bliver debatteret i dagens Danmark.

 

Man bliver ikke dansker fordi man har fået (tiltusket?) sig et dansk statsborgerskab. Danskheden, den ægte danskhed, stikker langt dybere.

 

Man skal have det langt ind under sin hud

Vores historie, vores danske sangskatte, for eksempel blandt mange andre. Thøger Larsens smukke: Danmark nu blunder den lyse Nat. VORES dejlige højskolesangbog, den øvrige danske smukke, levende sangskat, vore digtere, vores smukke landskaber.

 

DÉT skal man have langt ind under sin hud, langt ind i sit sind. FØLE det, være bevidst om det. Føle danskheden langt ind i sin sjæl. Være villig til at kæmpe for det.

 

Er man dansker fordi ens forældre er født i Danmark?

 

Ikke efter MIN opfattelse. Grundet den voldsomme (muslimske) indvandring der er sket de sidste 30-40 år, ikke mindst de mange ,fup-asylanter”, bekvemmelighedsflygtninge,(5.kolonne folk?), så fornemmer jeg, at vi skal helt tilbage til olde- eller tipoldeforældre, før man kan sige at man er dansker, har danske rødder. FØLE Danmark.

 

Vi skal værne vort Land, vi skal værne vort Flag. Det kan hurtigt blive for sent.

 

PS! Min far var med i BOPA under den tyske besættelse.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ