Kommune bruger 14 mio til at købe huse til én ‘flygtning’ med tre koner og 16 børn

Arkivfoto af muslimsk storfamilie

Nacka kommune uden for Stockholm har brugt 14 millioner på at købe tre boliger til en 57-årig migrant med tre koner og 16 børn.

 

Det skriver Sverigedemokraterne i kommunen på deres Facebookside.

 

Kommunen har forsøgt at holde det hemmeligt, skriver Fria Tider.

 

Men Sverigedemokraternes efterforskning har afsløret, at kommunen har købt tre boliger til 5,5 3, 3 og 5, 2 millioner kroner i Saltsjöbadet.

 

Ialt 13.950.000 kroner.

 

Det er en mand på 57 år med tre koner på 40, 40 og 43, skriver Fria Tider.

 

Kommunen har ialt brugt en kvart milliard på boliger til ‘flygtninge’.

 

Sverigedemokraterne skriver også, at de unge svenskere i Nacka kommune derimod har meget svært ved at finde et sted at bo.

 

Svenskere skal forsørge sig selv ifølge loven. Migranter derimod har ret til skatteyderbetalt bolig, etableringsudgifter og andet.

 

Den forskelsbehandlig er partiet vrede over, og de vil stemme imod budgettet, skriver de.

 

Læs også
To indvandrerdrenge skændtes om et skateboard, og så blev hele familien involveret – det endte i masseslagsmål på sygehuset

Flerkoneri

Helt grotesk bliver det, når der tilmed ser ud til at være tale om flerkoneri.

 

Formelt kommer manden og de tre koner sandsynligvis hver for sig. Men reelt er der tale om at den kvindeundertrykkende tradition fra muslimske klansamfund nu bliver en del af Sverige.

 

Svenskerne skal altså betale for, at kvinders frihed og ligestilling bliver undergravet.

 

Og Danmark går ikke ramt forbi.

 

Danmark fik en lignende sag i Esbjerg Kommune for godt et år siden. En mand fra Syrien fik for tre år siden ophold i kommunen.

 

I det muslimske Syrien er flerkoneri tilladt, og manden havde tre koner og 20 børn. Den Korte Avis og flere andre medier beskrevskrev flere gange sagen.

Læs også
Dansk arabisk talende turist iført hellang hvid kjortel og sort imamskæg samt med tre koner og seks børn er fængslet i Malaysia for fake news

 

i maj 2016 fik den syriske mand tilladelse til familiesammenføring med den ene kone samt 17 børn. En kæmpe udgift for kommunen, der i forvejen havde andre storfamilier.

 

Og sig ikke at det er kommet som en overraskelse.

 

Allerede for snart 20 år siden var der en lignende sag på Lolland med Ali og hans to koner og børn.

 

Der blev dengang ballade over de store summer familien fik i sociale ydelser. Det blev taget op i folketinget og førte til stramninger af de sociale ydelser.

 

Men importen af en kvindeundertrykkende muslimsk kultur blev ikke taget alvorlig. Det er den heller ikke blevet i Sverige. Det betaler danskerne og svenskerne nu prisen for.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…