Indlæg fra læserne – 21. marts

 

Islam, hvorfor? ja Jer

 

Hvorfor, vil i bestemme hvad vi skal spise?

Hvorfor, vil i bestemme hvad vi skal drikke?

Hvorfor, vil i bestemme hvem jeres børn gifter sig med?

Hvorfor, vil i bestemme hvad kvinders påklædning skal være?

Hvorfor, bruger i æresdrab?

Hvorfor, er terror jeres varemærke?

Hvorfor, stener i homoseksuelle?

Hvorfor, vil i dø som Martyrer?

Har i mødt, Profeten Muhammad? har i fået en kop kaffe med ham og drøftet tingende? Nej, vel.

I Danmark er vi frie.

Så stop den egoistiske saven, med hilsen fra os, der vil have blomster i haven.

 

Thomas Kold – Folketingskandidat – Nye Borgerlige

 


 

Zenia Stampe

 

Læs også
Indlæg fra læserne: Menneskeret og menneskepligt – Danmark for danskerne – Langsom ‘kvælning’

Zenia Stampe er i samme naive liga som et tidligere radikalt folketingsmedlem Anita Bay Bundegaard. Sidstnævnte ville åbne Danmarks port på vid gab for verdens økonomiske flygtninge – – så kunne vi da ellers få nok at gøre. Det er ufatteligt, at dette parti er opsamlingssted for så megen uforstandig naivitet, deres fødder har ikke særlig god kontakt med underlaget, og de er i sjælden grad blottet for økonomisk sans og fatter slet ikke logiske sammenhænge. De hænger tilsyneladende frit i luften i en tåge, der svækker deres udsyn.

 

Skån os for, at de nogensinde får magt igen, det ville være en katastrofe, om de blev tungen på vægtskålen. Der er gået helt galt, efter de borgerligt sindede har forladt dem og har dannet Liberal Alliance.

 

Henning Højen

 


 

Islam er en politisk ideologi

 

Udlændingeloven af 1983 var et overgreb mod det danske folk – nu mærker vi konsekvenserne

 

Langsomt men sikkert er Mellemøsten i løbet af de sidste 1300 år blevet mere og mere islamiseret.

Læs også
Indlæg fra læserne: Religionbegrebets grænse – Sløve padder – Overgreb på kristne forties

 

Det har været ødelæggende, og den ødelæggelse breder sig nu til resten af Verden. Den progressive elite kalder det globalisering, men på sigt er der intet progressivt i, at bane vejen for islam. Kun ødelæggelse.

 

Islam har snart fuldstændig kvalt den kristne koptiske kultur i Egypten, og det før så sprudlende område der tidligere hed Mesopotamien, og som i dag hedder Irak og Syrien, er nu fuldstændig ødelagte. For at bruge et nymodens udtryk, så er områderne blevet globaliseret.

 

Udlændingeloven af 1983: Et overgreb mod det danske folk
Under overskriften ”Hvad er målet?” gav Morten Uhrskov endnu engang sit nøgterne besyv med på sin blog i JP lørdag den 4. marts 2017.

 

Han omtaler udlændingeloven af 1983, som det, den er: Et overgreb mod det danske folk. Han skiver: ”Vi lider under de frygtelige konsekvenser af denne lov, konsekvenser, der kun bliver værre år for år. Det vil ikke vare ved af den simple grund, at intet folk og ingen kultur lader sig udslette, hvis den kan undgå det. Og det kan Danmark. Det kan Europa. Undgå sin egen udslettelse”.

 

I bakspejlet ser det sort ud
Muligvis. Muligvis har Uhrskov ret i, at vi kan undgå vor egen udslettelse. Men ser man på, hvordan det er gået andre steder i Verden, så er der ikke meget at have sin optimisme i. Faktisk intet!

 

Muslimer er i kraft af deres religion, som jo er så meget mere end blot en religion, pålagt en politisk opgave. Derfor, hvis islam skal stoppes, så kommer Vesten ikke uden om, at der skal siges nej til nogle muslimer. Det var det Donald Trump med sit dekret om indrejseforbud den 27. januar forsøgte på. Indtil videre har man intet sted i Verden, haft held med at dæmme op for islam. Ikke engang den amerikanske præsident.

 

Der skal skrappe midler til

Læs også
Indlæg fra læserne: Narko i Herning – Satspuljen og pensionisterne

Ligesom en vampyr har det med vievand og kors, har islam det med frihed. ”Den” afskyr det, og går til grunde når ”den” udsættes for det.

 

Det er derfor, at islam ikke med særrettigheder må få lov til, efter salamimetoden bid for bid, at underminere de vestlige frihedsværdier. Paradoksalt nok, så er det eneste der skal være tvang i Vesten friheden. Ellers udslettes vi som folk og kultur, ligesom alle andre steder i Verden.

 

Mit mål er det samme som Morten Uhrskovs: Ikke at gå til grunde. Han er ikke i tvivl om, at han når sit mål, men det er jeg.

 

Muslimsk fertilitet betyder langsom udslettelse

Islam har nu, et så solidt fodfæste i Vesten, at selvom der indføres et fuldstændigt stop for muslimers indrejse, så vil de, i kraft af deres højere fertilitet, i løbet af de næste cirka 100 år udgøre en majoritet såvel i Danmark som i resten af Europa.

 

Dette faktum vil sammen med, at der altovervejende ikke sker en integration ind i de vestlige frihedsværdier, bevirke, at Sharia langsomt og gradvist vil blive indført ved brug af demokrati – og det er begyndelsen på enden for vestlig kultur og for os som folk.

 

Vi udslettes, med mindre politisk islam forbydes, og accept af frihed gøres til en betingelse. Dette skal kombineres med, at de muslimer der allerede er her, og som ikke ønsker at leve under denne frihedspræmis – dette samfundsvilkår – der er en forudsætning for vores overlevelse, skal påbydes repatriering.

Læs også
Indlæg fra læserne 14. maj: Apartheid i Danmark # Integrationsudgifter # Fake News af ufattelige dimensioner# Dansk Kultur udtaler

 

Hvis vi skal undgå det

Herefter er det desværre nødvendigt, at drage et nyt jerntæppe imellem den fri og den ikke fri
islamiske verdensdel. Dermed har vi, der ønsker at leve et liv frihed et sted at være, og de muslimer, der ikke ønsker at leve et liv i frihed, også et sted at være.

 

Morten Uhrskov mener, at udlændingepolitikken skal bringes tilbage til før 1983, og deri har han ret. Men hvis vi skal undgå
det – vores egen udslettelse – så er det ikke gjort med det.

 

Skeen skal over i den anden hånd, og det betyder, at der skal sættes en stopper for den globalisering, der reelt betyder, at Vesten islamiseres mere og mere.

 

Steffen Wernberg-Møller


Socialdemokraterne og frisklavet mad på plejecentrene

 

Socialdemokratens Isabel Sejer Franzmann mener i et læserbrev, at Dansk Folkeparti smykker sig med lånte fjer, i sagen om frisklavet mad på plejecentrene.

 

Franzmann mener at Dansk Folkeparti skulle nævne, at Per Bødker Andersen har bedt om at få sagen på dagsordenen i Kolding Byråd.

Læs også
Indlæg fra læserne 5. april: Den danske model # Politiet sidste håb for afgiftsramte

 

Men sagen er jo den, at enkle at Bødker Andersen bad om at få den på dagsorden i Seniorudvalget, før der overhovedet var retningslinjer for hvad man kunne søge om og hvordan. Han var for en gangs skyld til møde og tillykke med det. Det er sikkert en stor begivenhed. Men havde han ikke sat det på dagsordenen i utide, så var den kommet på dagsordenen alligevel. Nemlig når kriterierne for ansøgningen var kommet fra ministeriet. Sådan plejer det at være – når det ikke lige er valgår og nogen efter tre års pause pludselig skal demonstrere interesse, for ældreområdet.

 

Når Socialdemokraterne nu synes de skal blande sig i, hvad Dansk Folkeparti skal skrive i vores læserbreve, så kunne jeg foreslå Franzmann og socialdemokratiet og skrive, at det var dem der i 2009 fik vedtaget, at afskaffe den frisklavede mad på plejecentrene.

 

De kunne også skrive at de indtil for nylig, har arbejdet for at kun 40% af manden på plejecentrene skal være frisklavet. Dansk Folkeparti har siden 2009 arbejdet for at det skal være 100% – og det bliver vi ved med.

 

Gunner Nielsen

Formand for Dansk Folkeparti

Kolding

 

 

 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…