Sverige i chok: En kvinde blev gruppevoldtaget – det blev filmet og lagt live ud på Facebook, så alle kunne følge med

Facebook via Fria Tider

Tre mænd gruppevoldtog søndag morgen en sagesløs kvinde. Men forbrydelsen blev afbrudt.

 

Ifølge Fria Tider var voldtægtsmændene alle af udenlandsk herkomst og offeret var en etnisk svensk kvinde.

 

Voldtægten foregik i en lejlighed i Uppsala i Sverige. Mændene der begik gruppevoldtægten sendte live til en lukket Facebook-gruppe. En af mændene skulle under voldtægten have fremvist en pistol. Det skriver blandt andre den svenske avis expressen.se. De viser også et klip fra videoen med slørede ansigter. Se den her:

 

http://www.expressen.se/nyheter/misstankt-valdtakt-sandes-pa-facebook/

 

Adskillige mennesker kunne således følge med i forbrydelsen, det vakte stor opstandelse, og heldigvis var der flere der reagere og tog kontakt til politiet.

 

Herefter gik det stærkt, og politiet kunne kort efter storme lejligheden og anholde de tre mænd på adressen.

 

Thomas Hultin og hans kone var nogle af dem der så live-streamingen.

 

“Vi fik et chok. Det er forfærdeligt, hvad der skete. Min kone og jeg troede ikke vores øjne, det er forfærdeligt! Vi fik et chok, det er den mest modbydelige måde at bruge live-streaming på”, siger han til Fria Tider.

 

“Nogle siger, at kvinden var med på den. Men hun var blevet bedøvet, det var tydeligt, at man ikke kunne komme i kontakt med hende. De kunne gøre med hende hvad de ville, det var chokerende!”

 

21-årige Josefine Lundgren var en af dem der alarmerede politiet.

 

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

Det er sindssygt. Det er kun syge mennesker, der gør sådan noget. Flere skulle have handlet, hvad der gør mig mest vred, er, at mere end 60 personer sad og så det, men det var bare mig og en anden der ringede til politiet. Jeg håber, at disse fyre sidder skamme og indser, hvad de har gjort”, siger hun. (Expressen)

 

Snaphanen oplyser samstemmende, at gerningsmændene er af mellemøstlig oprindelse. Her kan man også se billeder af to af mændene. De skulle være født i 1992, 1994 og 1998.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…