Hun er irakisk kristen flygtning – nu advarer hun: Europa kan blive islamiseret, fordi man er alt for svage og eftergivende

Skærmprint fra krone.at

Maria (opdigtet navn) har arbejdet med modtagelse af migranter i Østrig. Hun er selv flygtet fra Irak, fordi hun blev forfulgt som kristen.

 

Hun ved af egen erfaring meget om, hvordan migranterne fra blandt andet Irak tænker. Både fra sit liv i Irak og fra sit arbejde i Østrig, hvor hun som arabisk talende kvinde var i kontakt med mange migranter.

 

Nu fortæller hun om sine oplevelser i et interview med krone.tv.

 

”Islam er allevegne”

Maria siger, at østrigerne ikke gør sig noget begreb om, hvor meget religionen fylder i Irak. Islam er allevegne.

 

Den foreskriver folk, hvad de skal gøre. Det er ikke bare et spørgsmål om personlig tro, men om indretning af samfundet og regler for den daglige tilværelse.

 

Hvis man ikke indordner sig under islam, bliver man forfulgt – som hun er blevet det som kristen.

 

”De kender det ikke anderledes. Hvad forventer man af disse mennesker, der kommer til Østrig med denne ideologi i hovedet?”

 

Friheden udnyttes af islamiske kræfter

De muslimske migranter, hun har talt med, har været forbløffede over den frihed, de får i Østrig. De får ligefrem støtte til at dyrke islam og indrette sig efter dens regler.

 

Maria er stærkt bekymret over, at det østrigske samfund er så dårligt til at sætte grænser. Man er alt for svage og eftergivende.

 

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

Friheden bliver udnyttet af radikale islamiske kræfter, der hurtigt sætter sig på migranterne.

 

”Østrig vil snart tilhøre os”

Irakiske muslimer fortæller hende, at de her får lov til at leve deres religion helt ud, og at Østrig snart vil tilhøre dem.

 

Den indstilling har hun jævnligt mødt. Det er åbenbart ikke dem, der skal tilpasse sig Østrig. Det er Østrig, der skal tilpasse sig islam.

 

Maria gør opmærksom på, at Irak, Syrien og Egypten for 30-40 år siden også var ret verdslige samfund, hvor livet foregik efter mere liberale regler. Men siden havnede man i islamiseringens greb.

 

Nu advarer hun østrigerne om, at deres åbne og frie samfund også kan gå tabt, hvis de ikke bremser islamiseringen og står fast på egne værdier.

 

Hun sætter det på spidsen:

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

”Politikerne må gribe ind, ellers bliver Østrig om højst 20 år som Afghanistan i dag.”

 

http://www.krone.at/oesterreich/was-fluechtlinge-wirklich-ueber-uns-reden-helferin-deckt-auf-story-582726

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…