Video: En kvindelig ansat danser seksuelt udfordrende med et såkaldt uledsaget flygtningebarn – man kan frygte, at det kun er toppen af isbjerget

En ung mand sidder i en lænestol mens en kvindelig ansat laver seksuelt ophidsende bevægeler – en såkaldte lapdance – på hans skød. Den unge mand skulle være mindreårig og bor på et hjem for uledsagede flygtningebørn i Sverige.

 

Det skriver, SVT.se, svensk TV, som bringer en video på 12 sekunder med Lapdancen som er en privat optagelse, de har fået fat i.

 

Videoen har fået myndighederne til at reagere:

 

“Det her er ikke ok. At en ansat opfører sig på den måde, ser ikke professionelt ud”, siger Maria Björklund, enhetschef ved IVO, den sociale tilsynsmyndighed.

 

Optagelsen er fra et asylcenter for uledsagede flygtningebørn i Åmål. Og den intime sex-dans er ikke det eneste der nu bliver undersøgt.

 

SVT har talt med en flere personer, som ønsker at være anonyme.

 

De fortæller, at der en aften bliver drukket tæt, danset og skejet ud på forskellig vis på asylcenteret.

 

De fortæller også, at der var en intim relation mellem en af de ansatte og en af beboerne.

 

Åmåls Kommune er ved at lave en undersøgelse af hele forløbet. Videoen stammer fra materialet til denne undersøgelse, skriver SVT.se.

 

Myndighederne er tilsyneladende ikke meget for at grave i hele sagen. Og de vil helst holde politiet ude, fornemmer man. Men det kan ende med en politianmeldelse, skriver SVT.se.

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/har-ger-personalen-den-minderarige-en-lapdance

 

Drengene bliver kaldt mindreårige. Men en stor del af dem, der har ophold som mindreårige asylansøgere er over 18 år – ofte meget ældre. Der er netop lavet en undersøgelse i Sverige, som dokumenterer det.

 

Og en lignende undersøgelse er laver i Danmark, som også viser, at en stor del af dem, der søger om asyl som uledsagede flygtningebørn, er over 18 år.

 

Lignende sager i Danmark

I Danmarks har der været flere lignende sag  som den svenske.

 

To kvindeligt ansatte blev suspenderet fra deres arbejde på børneasylcentret i Tulebølle på Langeland og undersøgt for seksuel omgang med mindreårig

 

Radio 24/Syv gravede flere gange i sagen og fik adgang til en del af materialet.

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

 

De skrev blandt andet, at en ansat skulle have haft seksuelle relationer til tre mindreårige beboere. Der skulle være en video med oralsex og fuldbyrdet samleje.

 

Drengene skulle være mellem 15 og 17 år.

 

Nogle dage efter fortalte en tidligere ansat, at han havde haft flere kollegaer på børneasylcentre, som havde haft sex med mindreårige asylansøgere.

 

I begyndelsen af 2017 dukkede endnu en sag op på et center drevet af Røde Kors. en medarbejder blev suspenderet på grund af mistanke om sex med mindreårig beboer. Det skrev flere medier om 1.8 (Fyens.dk, TV2ØST, Politiken)

 

http://denkorteavis.dk/2016/tidligere-medarbejder-jeg-kender-flere-ansatte-som-har-haft-sex-med-asylsogere-og-der-er-sket-vaerre-ting/

 

http://denkorteavis.dk/2016/medie-video-viser-ansats-samleje-med-dreng-pa-asylcenter/

Læs også
Video: Hunden risikerer sit eget liv for at redde sine hvalpe ud i live

 

Han sover nu i min seng

Men der er andre eksempler fra Sverige. Et af dem gengives af debattøren Ann Herbelin på ledarsidorna.se, som bestyres af socialdemokratiske Johan Westerholm.

 

Hvilke overgreb sker der på de uledsagede flygtningebørn spørger hun? Hun gengiver en anonym beretning fra den medborgerfinansierede side blanksport.se.

 

En person (kvinde) fortæller, at hun modtog et uledsaget flygtningebarn, da han kom til Sverige. Han boede på et asylcenter, men var meget tit hos hende. Han sov på sofaen, men endte i hendes seng. Ann Herbelin citerer fra den anonyme beretning:

 

“Det blev til flere besøg, han bor på et asylcenter, han er der en nat og en nat hjemme hos mig. Nu dur sofaen ikke længere, han kommer op i min seng. Jeg sender en sms til en ven, hjælp, jeg har ham i min seng! Får svaret: Sådan gør vi alle, tag det roligt. Sådan er det, giv ham nærhed, det er det, du kan gøre. Jeg giver ham nærhed, han holder mig i en skruestik, så hårdt, at det gør ondt.”

 

Jeg ved ikke, hvad der er sket mellem kvinden og den unge mand, skriver Ann Herbelin. Men hun mener, der er belæg for, at den ‘nærhed’ kvinden skriver om, flere andre gange er gået over gevind.

 

Læs også
Den vrisne kat skubber fjernbetjeningen på gulvet – da ejeren råber stop, ryger den næste ting ned …Først skubber Video: Katten gør som det passer den, selv om ejeren protesterer højlydt

Hun henviser til omtalen i flere lokale medier. Og disse hændeler kan vise sig kun at være toppen af isbjerget, skriver hun.

 

https://ledarsidorna.se/2017/06/vilka-overgrepp-sker-pa-de-ensamkommande-har-vi-lart-nagot/

 

Video politianmeldt

På hjemmesiden for bevægelsen #vistårinteut kan man læse beretninger fra kvinder om de mindreårige drenge, de har boende.
De fortæller hvor meget, det har betydet for dem og hvor tæt knyttede de er til drengene – eller de unge mænd.
Nu truer de med at politianmelde en video, som er lavet om disse kvinder. Videoen bruger skærmdump fra hjemmesiden med fotos af kvinderne og drengene/unge mænd.
De mener, der er i strid med loven, fordi billerne stammer fra en lukket Facebook-gruppe.
Men disse klip vises kører Melodien “Take my breath away” er brugt som underlægningsmusik.
Videoerne vises ikke her, blandt andet fordi en af dem nu meldt til politiet.
videoen kan ses her:
via
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…