Du betaler: Muslimsk friskole får årligt 21,7 mio kr i statsstøtte – skolens leder spreder materiale om Hizb ut-Tahrir

Iqra Privatskole (Google Map)

Den rabiate organsiation Hizb Ut-Tahrir, som politikere med mellemrum nærmest har stået i kø med krav om at forbyde, er indædt modstander af enhver form for demokrati.

 

Af samme grund opfordrer organisationen muslimer til at holde sig langt væk fra stemmeboksene, når der er valg.

 

Således også ved folketingsvalget 18. juni 2015, hvor Hizb Ut-Tahrir i en pressemeddelelse blandt andet skrev, at:

 

”Vi er forpligtet til at engagere os aktivt i samfundet, men det skal ske på islams præmisser – uden at vi går på kompromis med vores principper og værdier,” lød det i pressemedelelsen, som fortsatte:

 

”Demokratiet er i fundamental modstrid med islam, og det er en synkende skude – selv dets egne tilhængere mister i stigende grad tilliden til systemet og leder efter et alternativ.”

 

Det eneste alternativ er ifølge Hizb Ut-Tahrir det muslimske kalifat, som den verdensomspændende organisation arbejder på at få indført overalt på kloden

 

Skoleleder spredte Hizb Ut-Tahrir propaganda på nettet

Samme holdning har tilsyneladende den nye leder af den muslimske friskole Iqra Privatskole på Nørrebro i København, Ahmed Salale.

 

Skolen vil ifølge Undervisningsministeriet i år modtage i alt 21,7 millioner i statsstøtte på blandt andet den betingelse, at skolens omkring 560 muslimske elever undervises i det danske demokrati.

 

Det krav har dog ikke forhindret skolens leder i at sprede Hizb Ut-Tahrir propaganda på Facebook.

 

Det er BT, der nu har afsløret skolelederens antidemokratiske aktiviteter, der blandt andet omfatter dette opslag på Facebook:

Læs også
Skandale: Politimand truede dansk far, der protesterede mod rabiate islamister, men holdt hånden over islamisterne

 

”Vi udgiver snart en video, der opsamler det globale arbejde for det islamiske kalifat over de sidste 2-3 år af den islamiske bevægelse Hizb Ut-Tahrir,” skrev skolelederen ifølge BT i 2012 i en gruppe på det sociale medie.

 

I en anden facebookgruppe offentliggjorde han videoen og skrev:

 

”En lille video om Hizb Ut-Tahrirs arbejde verden over. Allahu Akbar.” I videoen ses ifølge BT blandt andet tilhængere af Hizb Ut-Tahrir i Danmark, som i store flokke vandrer op ad Nørrebrogade i København med flag og bannere.

 

Men skolelederen kan intet huske

Skoleleder Ahmad Salale benægter ethvert tilhørsforhold til Hizb Ut-Tahrir på trods af, at han skrev at ”Vi udgiver snart …”.

 

”Jeg kan ikke huske hverken konteksten eller sammenhængen af de videoer. Men det er vel ligesom at dele videoer fra andre sider eller mennesker. Det har nok være det enkelte budskab i den video, jeg har kunnet lide,” skriver han til BT.

 

Læs også
Hizb ut-Tahrir raser over burkaforbud: ”Kun Allah har ret til at påbyde og forbyde”

Som vi tidligere har skrevet her i avisen, så er Inqra Privatskole sammen med tre andre friskoler under skærpet tilsyn fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, som fører kontrol med landets friskoler, og her giver BT’s nye afsløringer anledning til rynkede bryn.

 

”Vi ser med stor alvor på det her. Det kan jo være, at tilknytningen til Hizb Ut-Tahrir også ytrer sig i den måde, som der drives skole på. At de samme synspunkter og holdninger føres videre i skolevirksomheden og påvirker børnene,” siger vicedirektør i Styrelsen, Susanne Clausen, til BT.

 

Skoleleder på muslimsk friskole kunne ikke snakke dansk

To muslimske friskoler har i år mistet deres millionstore statstilskud og har af samme grund måttet dreje nøglen om.

 

Den ene af dem er Al-Salem skolen i Odense, der blev oprettet i 2009 af irakiske forældre. Her kunne skolelederen ikke engang tale dansk, og en stor del af undervisningen foregik på arabisk.

 

Der til kommer, at økonomien hang i laser i en sådan grad, at Tilsynet alene af den grund fandt det uforsvarligt at lade skolen fortsætte.

 

Indtil lukningen i november i år, hvor skolen blev lukket efter at have mistet sit statstilskud i oktober, havde Al Salem skolen modtaget årlig statsstøtte på 3,3 millioner kroner.

Læs også
Den berygtede Iqra Friskole står til at miste millionstort statstilskud – nu prøver skolen at løbe fra trådene til Hizb ut-Tahrir

 

Ligeledes drejede Nord-Vest Privatskole på Tomsgårdsvej i Københavns nordvest-kvarter i september i år nøglen om, efter at have mistet sit statstilskud på årlige 11,6 millioner kroner på grund af blandt andet manglende demokratisyn.

 

Således havde skoleleder Søren Waast delt Hizbollah-relateret materiale på sin Facebook.

 

Ud over Iqra Privatskole er også Salix Skole i Valby med årlig statsstøtte på 7,9 millioner kroner under skærpet tilsyn.

 

Det samme gælder Slagelse Privatskole med årligt statstilskud på 2,9 millioner kroner samt Al Quds i København med et statstilskud på 15,3 millioner kroner.

 

Folketinget vil stramme reglerne

Efter de mange skandaler omkring muslimske friskoler er et flertal i Folketinget nu parat til at skærpe reglerne for friskoler med den klare målsætning, at gøre det meget vanskeligt fremover at oprette en muslimsk friskole.

 

Læs også
Muslimsk friskole med tråde til Hizb ut-Tahrir får 21,7 mio. om året i statsstøtte – men nu slår myndighederne til

”Vi er ved at formulere nye reglerne for oprettelse af friskoler, og jeg vil lægge mig selen for at sikre, at de med respekt for Grundlovens bestemmelser bliver så skrappe, at det fremover bliver meget svært at oprette en muslimsk friskole,” siger Dansk Folkepartis skoleordfører, Alex Ahrendtsen, til Den Korte Avis.

 

Det er Alex Ahrendtsen og undervisningsminister Merete Riisager (LA), der har taget initiativ til et nyt regelsæt for oprettelse af friskoler, ligesom det også var Ahrendtsen og Riisager, der i marts 2016 tog initiativ til at indføre de skærpede tilsyn, der allerede nu har bevist deres berettigelse.

 

Du kan læse hele BT’s historie her:

https://www.bt.dk/nyheder/afsloering-leder-for-skole-med-560-elever-spredte-video-fra-islamistisk-gruppe

 

Og du kan læse mere her:

https://denkorteavis.dk/2017/muslimske-friskoler-fik-sidste-aar-200-mio-af-staten-en-skole-midster-stoetten-og-lukker-men-nye-er-paa-vej/

 

https://denkorteavis.dk/2017/nu-lukker-muslimsk-friskole-der-har-vaeret-staerkt-kritiseret-skoleleder-kunne-ikke-engang-dansk/

 

Læs også
Video: Islamister står på åben gade i Danmark og opfordrer til jihad – ingen reagerer

https://denkorteavis.dk/2014/jeg-har-arbejdet-pa-en-muslimsk-friskole/

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…