Danmark til grin: Udvist kriminel på tålt ophold annoncerer efter bandemedlemmer på facebook

Selvom de betragtes som ekstremt farlige, har udviste kriminelle på tålt ophold alligevel frit spil i Danmark.

 

Den Korte Avis kan i dag afsløre, at den udviste Danny Abdella med narkodomme, afpresning, vold og dødstrusler på samvittigheden frit kan annoncere efter medlemmer til en nystartet indvandrebande, Kamikaze, der skal operere i Danmark.

 

Han koster i forvejen 19.000 kroner om dagen eller små syv millioner om året

Den nu 46-årige libaneser Danny Abdalla blev ved Højesterets dom tirsdag den 16. december 2003 idømt otte års fængsel og herefter udvisning for bestandig for blandt andet narkohandel, vold og afpresning, men da der venter ham en dødsdom i Libanon, er han nu på tålt ophold i Center Sandholm.

 

Her anser ledelsen ham for at være så farlig for sine omgivelser, at han nu mandsopdækkes døgnet rundt af sikkerhedsfolk fra et privat vagtfirma. Det koster ifølge Ekstrabladet 19.000 kroner om dagen eller i alt 6.935.000 kroner årligt.

 

 

Alligevel har han frie hænder til at starte en ny indvandrebande

Ikke desto mindre har han frie hænder til at bidrage til endnu mere kriminalitet i Danmark og etablere en ny indvandrebande samtidig med, at myndighederne bruger små syv millioner skattekroner årligt på at bevogte ham døgner rundt.

 

På sin facebook, som det er lykkedes Den Korte Avis at få adgang til, annoncerer Danny Abdalla nu helt åbenlyst efter medlemmer til en ny indvandrebande.

 

I meddelelsen og annonceringen på sin facebookside oplyser Danny Abdalla indledningsvis, at han er præsident for Den internationale Klub (en kriminel bande bestående af hovedsageligt af indvandrere – red.) samt en ny bande ved navn Kamikaze.

 

 

Læs også
Højesteret ophæver opholdspligten og slipper kriminelle på tålt ophold løs på den sagesløse befolkning – politikerne svigter

Alle indvandrebander skal slås sammen til én stor bande

Om formål og medlemskab skriver han:

 

”Alle indvandrer bander bliver slået sammen til en stor bande kamikaze. Medlems skab for en ny medlem, skal han betale 5000kr. når han modtager ryg mærke. Hvis han bliver smidt ud af klubben skal han afleverer ryg mærke og få alle tatoveringer fjernet som har med klubben at gøre.”

 

Videre hedder det i meddelelsen på facebook:

 

”Vi understreger, at vi tager ikke folk ind, der er under 17 år. Men vi tager nye medlemmer fra hele landet ind. Vi undersøger personer til bunds. Selv om at man har været medlem ved bandidos og Hells angels er i velkommen til at komme ind i vores klub. Vi tager også dansker ind i klubben. Hvis der er noget i vil vide er i velkommen til at skrive til mig.”

 

Kontakt krigsminister Soltan Palæstina

Kort tid efter den første facebookmeddelelse var der gode nyheder til den kriminelle indvandrerverden fra den skarpt bevogtede libaneser i Centrer Sandholm:

 

Læs også
Medlem af indvandrerbande tiltalt for tre drabsforsøg på Nørrebro

”Klubben er godt i gang med at starte nye afdelinger i hele landet, samtidig optager vi også nye medlemmer, så vi tager nye folk in men betingelserne er skærpet og alle som er interesseret vil blive sat på prøve før vi laver den endelige beslutning. Man skal være fyldt 18 år og i løbet af næste måned får vi en masse nye rygmærker hjem. For flere oplysninger om medlemskab kontakt krigsminister for klubbenSoltan Palæstina.”

 

 

Og krigsministeren har allerede været lagt i håndjern

Den krigsminister, den omtales på facebook, bliver betegner som Soltan Palæstina afDanny Abdalla. “Krigsministeren” har allerede været lagt i håndjern og anholdt af Nordsjællands Politi.

 

Det skete ifølge Ekstrabladet, da krigsministeren, som er statsløs palæstinenser, og hvis borgerlige navn er Ahmad Al Assi, den 11. juli besøgte sin skarpt bevogtede præsident uden for porten ved Center Sandholm.

 

Her blev han ifølge en videofilm, som Danny Abdalla optog, anholdt og lagt i håndjern af Nordsjællands Politi.

 

”Jeg kan bekræfte, at vi har en sag. Det er en trusselsag uden for Center Sandholm,” sagde politikommissær Henrik Rasmussen, Nordsjællands Politi, dengang til avisen og fortsatte:

Læs også
Tålt ophold giver afviste asylansøgere og udenlandske forbrydere mulighed for at bevæge sit frit i det danske samfund

 

”Den sigtede er en person, der var i følgeskab med Danny Abdalla. Den sigtede stod ifølge anmeldelsen og råbte og truede en beboer inde på den anden side af porten, og det efterforsker vi.”

 

Dansk Folkeparti kræver forklaring fra justitsminister Morten Bødskov (S)

Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup, er rystet over at erfare, at myndighederne ser gennem fingre med, at den døgnbevogtede Danny Abdalla har helt frie hænder til at etablere sig som præsident for endnu en kriminel indvandrebande.

 

”Det er jo vildt groteskt og hel til grin, men desværre endnu et sørgeligt eksempel på, at alt sejler i regeringens udlændingepolitik,” siger Peter Skaarup til Den Korte Avis.

 

Han oplyser, at han på baggrund af Den Korte Avis’ afsløringer nu vil have justitsminister Morten Bødskov (S) ind i sagen.

 

”Justitsministeren må forklare, om det kan have sin rigtighed, at en udenlandsk kriminel, der anses for at være så farlig, at han skal mandsopdækkes døgnet rundt, i al offentlighed kan annoncere, at han er ved at starte en ny indvandrebande og opfordre medlemmer til at melde sig,” siger Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup, til Den Korte Avis og understreger:

 

Læs også
En læser nær Kærshovedgård: Udviste asylansøgere og kriminelle skaber utryghed for borgerne

”Vi har i forvejen rigeligt med indvandrebander og bandekrige, så justitsministeren bliver simpelthen nødt til at forholde sig til det her.”

 

 

 

Se Danny Abdallas facebookprofil her: https://www.facebook.com/danny.abdalla.33?fref=ts

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…