Vrede svenskere kaster sten mod asylcenter efter gruppevoldtægt af handicappet kvinde – svage myndigheder skaber grobund for selvtægt

Skærmprint You Tube

En sag om gruppevoldtægt af en handicappet kvinde er ved at blive et symbol på, hvordan masseindvandringen ændrer et fredeligt samfund til et samfund med vold, selvtægt og svage myndigheder.

 

Sagen handler om en handicappet kvinde på 33 år. En aften i sidste uge deler hun en taxa med en mand hjem fra en restaurant. Kvinden, der bruger kørestol, går med ham ind for at låne et toilet.

 

Senere anmelder hun manden og en gruppe af hans venner for en timelang grov gruppevoldtægt.

 

Seks bliver anholdt. Men hurtigt sluppet fri. Sagen er ikke “tilstrækkelig robust”. Kvinden gjorde ikke nok modstand.

 

Mændenes identitet bliver holdt skjult, og de bliver sejlet fra Gotland til fastlandet.

 

Rygterne begynder hurtigt at svirre: Mændene var asylansøgere, der boede på asylcenteret.

 

Det er ikke bekræftet af myndighederne. Men store medier som Daily Mail skriver nu åbent, at de mistænkte er asylansøgere.

 

Folk fra hjemmesiden, Nordfront, tager fotos af de mænd, som angiveligt er de mistænkte. De filmer også asylcentret og lægger adressen ud på nettet.

 

Her kan man også se, hvordan politiet bevogter asylcentret.

 

I samme video konfronterer Nordfront de mistænkte asylansøgere og siger blandt andet:

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

“Skrub ud af landet, beskidte dyr, I hører ikke hjemme her.”

 

Videoen er blevet delt et meget stort antal gange på nettet, skriver Fria Tider. Fria Tider kalder hjemmesiden ekstrem højreradikal. Alligevel er videoen blevet set 182.000 gange.

 

Sagen vokser.

 

Borgere stimler sammen ved asylcentret og smider sten mod bygningen, skriver Daily Mail.

 

Politiet tilkalder forstærkning fra fastlandet.

 

Stor vrede mod myndighederne

På hele øen er der en meget stærk vrede mod myndighederne. Og vreden breder sig til det øvrige Sverige, skriver flere medier.

Læs også
DA: Kommuner kan spare millioner ved færre indvandrere på offentlig forsørgelse

 

Svenskerne oplever megen vold. Og en vis resignation breder sig. Sådan er den ny normalitet. Men så sker der alligevel pludseligt noget, som betyder, at en grænse bliver overskredet.

 

Det er en gruppevoldtægt af en handicappet kvinde.

 

Og så blusser vreden op.

 

Vreden er rettet mod de politikere, som har lade masseindvandringen ændre Sverige fra et fredeligt homogent samfund, til et land, hvor vold og selvtægt breder sig.

 

Gotland var en slags mini-udgave af Sverige før masseindvandringe. Det er først for nylig, at der er oprettet asylcentre på øen.

 

Og nu oplever borgerne, hvordan Gotland bliver ødelagt ligesom det øvrige Sverige.

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

 

Der er også en stor vrede over myndighedernes hemmelighedskræmmeri.

 

Man føler, at der bliver gjort mere for at beskytte gerningsmændene, end der bliver gjort for at hjælpe ofrene og de almindelige borgere.

 

Borgerne får ustandseligt at vide, at politiet kan ikke komme, fordi de mangler ressourcer. Men nu ser de flere betjente med en bil bevogte et asylcenter, hvor der bor asylansøgere som er mistænkt for at have voldtaget en handicappet kvinde.

 

Sagen på Gotland kan på den måde også blive et mini-udgave af det ny Sverige med konflikter og fare for selvtægt. Eller med en folkelig opstand mod masseindvandringens konsekvenser og svage myndigheder, som står rådvilde overfor konsekvenserne af masseindvandringen.

 

Borgere som oplever, at det er gerningsmændende, der bliver beskyttet mens ofrene og de lovlydige borgere bliver ladt i stikken. Det er opskriften på et samfund præget af konfrontationer og selvtægt.

 

Den Korte Avis har flere gange skrevet om sagen her og her.

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…