Louise Pedersen har indbrud to dage i træk – det er den samme asylansøger, som bare griner og giver hende fuck-fingeren

En ung mand bosat på Børnecenter Gribskov i Nordsjælland huserede fredag og lørdag i Louise Petersen hjem. Det skriver Gribskov Lokalavis.

 

Louise Pedersen kom hjem fredag eftermiddag, hvor hun bemærkede at der stod mad fremme på køkkenbordet. Selvom det var usædvanligt tænkte hun dog ikke videre over det.

 

Herefter havde Louise og børnene et kort erindre, og Louise sætter efterfølgende datteren af ved hjemmet før hun kører ud og tanker bilen.

 

Da hun kommer tilbage er døren låst, og Louises 10-årige datter fortæller skræmt, at der stod en mand i huset, da hun kom ind. Herefter forsvinder manden.

 

Louise og datteren kan nu konstatere at manden har taget tøj, mobiltelefoner og andre småting.

 

Så sætter de efter manden og opdager, at han står og venter på toget. Tingene han har taget i huset ligger i  venteskuret.

 

Louise tilkalder nu politiet, og han bliver taget med på stationen, men det bliver ikke sidste gang Louise møder ham.

 

Dagen efter om lørdagen, kommer Louise hjem og ser, at fyren står og glor ind af vinduerne. Denne gang har han taget ting fra værkstedet. Herefter forsvinder han med tingene på en stjålet cykel. En mand skriver i kommentarsporet på Gribskov Lokalavis, at det er hans søns cykel.

 

Men Louise sætter efter ham i bil, indtil hun ikke kan køre længere pga. en cykelbom.

 

”Her vender han sig om, griner over hele hovedet mens han giver mig ‘fuckfingeren’ og højlydt morer sig over situationen,” fortæller Louise.

 

Læs også
Så mange asylansøgere i Danmark blev sidste år dømt overtrædelser af straffeloven – herunder for drab og voldtægter

Fyren fortsætter nu af kanalstien indtil han bliver mødt af et par betjente ved Gilleleje Station.

 

”Det var så tydeligt at de havde set ham mange gange før, de var på fornavn med ham og de vidste udmærket godt at han kunne tale og forstå dansk, selvom han var meget ivrig for at tale svensk. Det generer virkelig min retfærdighedssans, at han igen og igen kan begå tyverier og indbrud – og tydeligvis uden der sker ham det mindste,” siger Louise Petersen til Gribskov Lokalavis.

 

Man må sige det er en mærkelig historie.

 

Louise fortæller at den 15-årige meget gerne vil tale svensk, foruden at han forstår og taler noget dansk.

 

Hvis fyren gerne vil tale svensk, er det vel sandsynligt at han har opholdt sig i Sverige, som uledsaget mindreårig asylansøger/flygtning. Men i så fald hvorfor bor han så på et dansk asylcenter?

 

Fyren har lavet to indbrud i familiens hjem og han er godt kendt af politiet. Med andre ord det er langt fra første gang politiet har fat i ham.

 

Læs også
Tre modbydelige sager om voldtægt og drab har skabt international debat om indvandring og kriminalitet

Louise Petersen forstår ikke, hvorfor fyren får lov at fortsætte den dårlige adfærd, det er der sikkert mange der deler med hende.

 

Gribskov Lokalavis har den 26. september bedt om en kommentar fra Røde Kors som har Gribskov Lejren, samt fra Nordsjællands Politi.

 

Klik ind på Gribskov Lokalavis og se billeder af den unge mand.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…