Provinsby plages af vold og voldtægt begået af asylansøgere – senest er en asylansøger fra Bangladesh anholdt for brutalt voldtægtsforsøg

Google Maps

Haderslev plages af kriminalitet og voldelig optræden fra asylansøgere og indvandrere.

 

Gennem nogen tid har en større gruppe huseret med voldelige overfald på tilfældige forbipasserende, trusler mod politiet og anden voldelig optræden. De står muligvis også bag bilbrande og hærværk mod biler. Den Korte Avis har berettet om disse problemer.

 

Som om det ikke var nok, har Haderslev også været ramt af to voldtægtssager på det seneste.

 

I sidste uge blev en 21-årig asylansøger fra Bangladesh anholdt i Sønderborg. Han er sigtet for et modbydeligt voldtægtsforsøg mod en 27-årig kvinde på Aarøsund Landevej i Haderslev søndag den 7. august om morgenen.

 

Gerningsmanden væltede kvinden omkuld og forsøgte at voldtage hende. Hun gjorde dog så megen modstand, blandt andet ved at slå ham, at hun fik ham jaget på flugt.

 

16. juli blev en 24-årig iransk asylansøger anholdt, da han havde voldtaget en bare 19-årig pige tæt på en skole ved Kløvermarken i Haderslev.

 

Det er synd for byen, der jo ikke er ansvarlig for den indvandrings- og asylpolitik, som er baggrunden for de ubehagelige problemer.

 

For Haderslev er det en ringe trøst, at man finder lignende problemer andre steder.

 

http://lokalavisen.dk/her-er-aarsagen-til-asylsprayen-21-aarig-anholdt-i-voldtaegtssag-/20161007/artikler/161009437

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…