De bliver flere og flere: Nye boligområder med flertal af ikke-vestlige indvandrere er igen dukket op på ghettolisten

Arkivfoto fra Aarhus: Privat

Selvom politikerne i én uendelighed og efterhånden også i en uendelig årrække har snakket integration, er fakta, at det fortsat går den forkerte vej.

 

De ikke-vestlige indvandrere, der skal integreres, klumper sig fortsat sammen ghettoer og ghettolignende boligområder i en sådan grad, at danskerne i stadigt flere almennyttige beboelser bliver et mindretal i deres eget land.

 

Således er der på årets ghettoliste per 1. december kommet fire nye ghettoer, hvor danskerne er i mindretal..

 

Ud af listens i alt 25 ghettoområder er der nu således kun tre tilbage, hvor antallet af ikke-vestlige indvandrere udgør under 50 procent af beboerne.

 

Odense kommune fører knebent foran København

Ud af landets i alt 98 kommuner, har 15 af kommunerne ghettobebyggelser med tilsammen 59.930 indbyggere per 1. januar i år, og heraf bor lidt over halvdelen eller i alt 31.040 i blot tre af landets kommuner.

 

Det er Odense, København og Aarhus nævnt i rækkefølge efter antallet af ghettoindbyggere.

 

Med to ghettoer med tilsammen 11.139 indbyggere fører Odense som den kommune i landet, der har flest indbyggere koncentreret i ghettoer. Her udgør ikke-vestlige indvandrere 65,9 procent af samtlige. Alene i Vollsmose udgør de 68 af ghettoens i alt 9.838 indbyggere.

 

I Odense er Solbakken med 1.301 indbyggere, hvoraf de 50,3 procent er ikke-vestlige indvandrere, ny på listen.

 

Odense fører dog knebent i forhold til Københavns Kommune, som kan præstere tre ghettoer med tilsammen 10.085 indbyggere. Her er koncentrationen med i alt 72,2 procent ikke-vestlige indvandrere til gengæld procentvis højere end i Odense. Alene i Mjølner parken udgør ikke-vestlige indvandrere nu 82,6 procent af ghettoens i alt 1.790 indbyggere.

 

I København er Bispeparken, der har tradition for at ryge ud og ind af ghettolisterne, atter med igen. Her bor der 1.683 indbyggere, hvoraf ikke-vestlige indvandrere udgør 59,8 procent-

Læs også
Video: Det ser ud som Mellemøsten, men det er rent faktisk Ikast i Jylland – her bliver dansker truet

 

På tredjepladsen kommer Aarhus med ligeledes tre ghettoer med et samlet indbyggertal på 9.816. personer. Heraf udgør de ikke vestlige indvandrere i alt 64,4 procent med den største koncentration på 80,8 procent i Gellerupparken/Toveshøj ud af denne ghettos i alt 6.077 indbyggere.

 

Også Aarhus har fået en ny ghetto. Det Skovgårdsparken, hvor ikke-vestlige indvandrere udgør 68,3 procent af ghettoens i alt 1.455 indbyggere.

 

Her ligger landets øvrige ghettoer

Der tales meget om det såkaldt skæve Danmark, og betegnelsen giver under alle omstændigheder mening, når det gælder placeringen af ghettoer.

 

Langt de fleste ghettoer ligger i kommunerne i Region Sjælland og Region Syddanmark, medens der ikke findes en eneste ærlig ghetto i Region Norddanmark.

 

Region Hovedstaden

Her der ud over Københavns Kommune ghettoer i:

Læs også
Det palæstinensiske flag vajer fra boligblok i Aarhus Ø – læser frygter, at det er ghettoplanen, der er begyndt at virke

Høje Tåstrup. Tre ghettoer: Tåstrupgård, Charlotteager og Gadehavegaard. De tre ghettoer har tilsammen 6.578 indbyggere, og hvoraf de 3.947 ikke-vestlige indvandrere udgør 60 procent. Størst koncentration af ikke-vestlige indvandrere er i Tåstrupgård, hvor de udgør 66,4 procent af ghettoens i alt 2.670 indbyggere.

 

Region Sjælland

Her er der fem kommuner med Ghettoer:

 

Greve. Én ghetto: Askerød med 1.539 indbyggere, og hvoraf ikke-vestlige indvandrere udgør 51 procent.

 

Køge. Én ghetto: Karlemoseparken med 1.488 indbyggere, og hvoraf ikke-vestlige indvandrere udgør 52,7 procent.

 

Roskilde. Én ghetto: Rønnebærparken/Æblehaven med 1.494 indbyggere, og som med 43,8 procent ikke-vestlige indvandrere er den ene af de tre ghettoer, hvor danskerne fortsat udgør et knebent flertal.

 

Holbæk. Én ghetto: Agervang med 1.470 indbyggere, og hvoraf ikke-vestlige indvandrere udgør i alt 56 procent af samtlige indbyggere.

Læs også
Natteravnene var i indvandrerghettoen for at hjælpe – men som tak blev de truet og stenet ud af området

 

Slagelse. To ghettoer: Ringparken med 1.978 indbyggere, og hvoraf ikke-vestlige indvandrere udgør 55,3 procent samt Motalavej med 1.691 indbyggere, heraf 46,1 procent ikke-vestlige indvandrere.

 

Region Syddanmark

Her er der ud over Odense ghettoer i følgende kommuner:

Svendborg. Én ghetto: Byparken/Skovparken med 1.415 indbyggere og en koncentration af ikke-vestlige indvandrere på 45,2 procent. Den tredje sidste ghetto, hvor danskerne stadig er udgør et knebent flertal.

 

Sønderborg. Én ghetto, som efter en pause atter optræder som ny på listen: Nørager/Søstjernevej med 1.308 indbyggere, og hvoraf de 61,7 procent er ikke-vestlige indvandrere.

 

Esbjerg. Én ghetto: Stengårdsvej med 1.811 indbyggere, og hvoraf de 65.4 procent udgøres af ikke-vestlige indvandrere.

 

Fredericia. Én ghetto: Korskærparken med 1.679 indbyggere, og hvor de 65,4 procent udgøres af ikke-vestlige indvandrere.

Læs også
Inger Støjberg: “Flygtninge strømmer ind på arbejdsmarkedet” – her er realiteterne

 

Kolding. To ghettoer: Munkebo og Skovvejen/Skovparken med tilsammen 3.958 indbyggere og hvoraf 61,4 procent udgøres af ikke-vestlige indvandrere. Størst koncentration er der i Skovvejen/Skovparken, hvor de udgør 62,6 procent af ghettoens 2.540 indbyggere.

 

Vejle. Én ghetto: Finlandsparken med 1.635 indbyggere, og hvoraf hele 71,2 procent er ikke-vestlige indvandre.

 

Region Midtjylland

Udover de tre ghettoer i Aarhus, er der her yderligere en kommune med ghetto:

 

Horsens. Én Ghetto: Sundparken med 1.446 indbyggere, hvor af de 68,7 procent er ikke-vestlige indvandrere.

 

Fire ghettoer er udgået af listen

Sien 2015 er i alt fire ghettoer udgået af listen. De to af dem i Aalborg, hvor kommunen på trods af, at den er Danmarks fjerdestørste, nu kan bryste sig af at være uden ghettoer.

Læs også
Kendt journalist giver chokerende skildring af muslimske ghettoer med deres blanding af islamisering og kriminalitet

 

Ligeledes er der blevet en ghetto mindre i henholdsvis Esbjerg og København. For alle fire boligområder, der nu er slettet af ghettolisten, gælder, at andelen af ikke-vestlige indvandrere ligger under 50 procent.

 

På Sebbersundsvej i Aalborg er den endda helt nede på 22 procent.

 

file:///C:/Users/Bruger/Downloads/Liste%20over%20ghettoomraader%201%20december%202016Nyere%20(3).pdf

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…