Muslimer udsætter kristne for omfattende forfølgelse på asylcentre – men de kristne skal ikke regne med nogen støtte fra alverdens ’venligboere’

Mange politisk korrekte går og forestiller sig, at de skal lave et multikulturelt samfund sammen med en masse muslimer. Men der er noget, de helt har misforstået.

 

Der er ikke ret mange muslimer, som går ind for et multikulturelt samfund. De går ind for et muslimsk samfund uden tolerance over for andre kulturer og religioner.

 

Skulle man være i tvivl, kan man studere, hvordan de kristne mindretal bliver behandlet i muslimske lande.

 

Det vil måske komme bag på diverse ’venligboere’, men kristne bliver udsat for modbydelig forfølgelse i mange muslimske lande. Resultatet er da også, at kristne flygter i hobetal, så der bliver stadig færre af dem i disse lande.

 

Den muslimske intolerance og forfølgelse af kristne fortsætter i de europæiske asylcentre. I Danmark er dette ikke specielt velbelyst. Men i Tyskland er der nu lavet en undersøgelse, der viser, hvor slemt det står til.

 

Langt de fleste kristne bliver chikaneret

Undersøgelsen, som blev fremlagt mandag i Berlin, er lavet af den kristne hjælpeorganisation Åbne Døre. Den konkluderer, at over 80 procent af kristne asylansøgere er blevet chikaneret af muslimer i asylcentre. Over 80 procent!

 

Især bliver livet gjort meget svært for iranere og afghanere, der er konverteret til kristendommen. Lederen af Åbne Døre, Markus Rode, siger:

 

”Diskrimination og vold mod mennesker med en anden tro er meget mere omfattende i asylcentre, end myndighederne har lyst til at se i øjnene. Konvertitter er de mest udsatte. De bliver set som forrædere af radikale muslimer.” (The Local)

 

Omkring halvdelen af de 231 kristne asylansøgere, der er blevet interviewet i undersøgelsen, siger også, at de føler sig diskrimineret og tyranniseret af muslimske vagter, der arbejder i asylcentrene.

 

Skal tvinges til at deltage i muslimske bønner

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

En talsmand for kansler Merkels kristendemokratiske parti CDU, Franz Josef Jung, siger, at han tager undersøgelsens resultater alvorligt:

 

”Asylansøgere skal ikke have følelsen af, at de møder den samme forfølgelse her som i deres hjemland.”

 

Jung nævner blandt andet, at hans parti arbejder på at forbedre godkendelsesproceduren for de sikkerhedsfirmaer, som leverer mandskab til asylcentrene.

 

En protestantisk præst fortæller til rapportens forfattere, at han kender til tilfælde, hvor kristne asylansøgere er blevet truet, når de har afvist at deltage i muslimske bønner.

 

Folk, der protesterer, har risiko for at blive udsat for yderligere urimelig behandling, siger han.

 

Adskillelse af grupperne?

Åbne Døre foreslår i rapporten, at kristne og andre religiøse minoriteter fremover kun skal indkvarteres i store grupper i særlige asylcentre.

Læs også
Tyskerne er blevet mere kritiske over for asylansøgere – de stoler ikke på dem

 

Det er ikke første gang, at det er blevet foreslået. Man forstår det godt, når forfølgelsen er så omfattende. Men det varsler jo meget ilde for samlivet, når man engang bliver sluset ud i samfundet, hvis man end ikke kan bo på det samme asylcenter, uden at de kristne bliver forfulgt.

 

Det vigtigste er at have de rigtige meninger

De forfulgte kristne asylansøgere skal dog næppe regne med, at ’venligboere’ og hvad de ellers hedder skal kæmpe for deres sag.

 

Ganske vist påberåber ’venligboere’ sig, at de vil gøre alt muligt godt for asylansøgere. Men det gælder kun inden for absolut politisk korrekte rammer.

 

Man kunne ikke drømme om at foretage sig noget så ukorrekt som at tage kristne asylansøgere i forsvar over for fordomme og overgreb fra muslimer. Det er trods alt vigtigere at have de rigtige meninger end at hjælpe mennesker, der ikke passer ind i ens verdensbillede.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…