Minister inviterer til fyraftensmøde i morgen om de ‘brune turistskilte’ – her kan du komme med dine ideer

Vil du drøfte ordningen med de brune turistskilte med transport- og bygningsministeren? Så har du chancen den 7. september fra kl. 15-17. Her afholder hans Chr. Schmidt et fyraftensmøde om de brune turistskilte med sejlads på skibet Mågen ved Hjejlen A/S i Silkeborg. Alle interesserede er velkommen.

 

Mødet vil være startskuddet til arbejdet for det udvalg, han har nedsat i Region Midtjylland. Udvalget skal udvælge de lokale seværdigheder og turistattraktioner, der får lov til at sætte de såkaldte brune turistskilte op langs motorvejene.

 

Udvalgets formand bliver Frank Nørgaard (DF), byrådsmedlem i Randers Kommune. De øvrige udvalgsmedlemmer bliver Kenneth Jensen, direktør i Dantra A/S Hjøllund, Per Møller Jensen (S), byrådsmedlem i Viborg Kommune samt Johannes Poulsen (RV), byrådsmedlem i Herning Kommune.

 

Udvalget skal dække hele Region Midtjylland. Det vil være bemyndiget til at foretage endelig indstilling til Vejdirektoratet af forslag til de seværdigheder, der skal have mulighed for at opsætte brune turistskilte langs de relevante motorvejsafkørsler.

 

Ministeren vil på mødet drøfte den nye ordning med alle interesserede parter i det midtjyske område. Det vil være muligt at møde udvalget og komme med forslag til, hvilke skilte der skal opsættes, og hvor de skal stå. Når ordningen er trådt i kraft kan der indsendes en ansøgning.

 

Deltagelse er gratis, men deltagelse bedes meddelt til Daniel Lee Skriver fra Transport- og Bygningsministeriet på [email protected] senest den 4. september 2016.

 

Læs mere om udvalget og skiltene på Transport- og Bygningsministeriet her.

 

PRESSEMEDDELELSE

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…