Efter TV2’s imam-udsendelser hjælper TV2 Østjylland nu med at genoprette tilliden til de hårdt kritiserede moskeer

Østjyderne kunne pinsesøndag vågne op til en tophistorie hos TV2 Østjylland om et åbent hus arrangement i Aisha Moskeen (Grimhøj-moskeen) i Aarhus Vest.

 

Moskeens er blevet afsløret i at fremme anti-demokratiske og kvindeundertrykkende holdninger af blandt andre TV2’s udsender “Moskeer bag sløret”.

 

Moskeerne blev afsløret i at tale mod kvinders ligestilling, blandede arbejdspladser skal så vidt muligt undgås af kvinder. Imamerne blev afsløret i, at legitimere faderens ret til at revse børnene fysisk hvis de ikke vil bede og at manden altid har ret til at slå en ulydig hustru. Den ene rådede moske rådede en kvinde til at gå tilbage til en voldelig mand, den anden moske underviste kvinder og børn i, at førægteskabelig sex og utroskab straffes med pisk og stening i en islamisk stat. (DKA)

 

Flere unge der er blevet radikaliserede og har kæmpet for Islamisk Stat har haft deres gang i Grimhøj-moskeen, som har kaldt selvmordsbombere for martyrer, hvis de dør for Allahs sag.

 

Alle rasede

Afsløringen af imamernes holdninger og deres magt over store dele af det muslimske miljø rejste et rama-skrig.

 

I Folketinget siger snart sagt alle partier, at der skal lovgives mod at fremme sådanne holdninger.

 

Efter TV2 dokumentaren ”Moskeerne bag sløret”, trak borgmesteren i Aarhus også tilsagnet om et grundsalg til en stormoské tilbage.

 

Samtidig viste en meningsmåling fornylig, at mere end hver anden aarhusianer nu er imod planerne om en stormoske i Aarhus.

 

Mange muslimer og foreningen bag stormoskeen er oprørte over borgmesterens beslutning.  Holdningen er, at det er uretfærdigt, at alle skal straffes, fordi Grimhøj sammen med den anden store moské Fredens Moské, to af de største trossamfund i Østjylland er blev afsløret som utroværdige.

 

Lederne fra Grimhøj-moskeen tager det tilsyneladende helt roligt. De har ligesom andre fundamentalistiske muslimer før været i stormvejr. Men det plejer at drive over. Og det ser det også ud til at gøre denne gang.

Læs også
“Forfølgelse af kristne er næsten på folkemordsniveau” – politisk korrekte politikere og medier gør ingenting

 

Moskeen på Grimhøjvej er allerede godt i gang med at rette op på det kedelige image.

 

De har ikke ændret et komma i deres demokratifjendtlige og kvindeundertrykkende holdninger. De laver alle mulige andre udenomsværker og regner med at forargelsen over de fundamentalistiske muslimske holdninger går i glemmebogen. Og de kan meget vel få ret.

 

Moskeen på Grimhøjvej var oprindelig med i stormoské-projektet, men de har officielt trukket sig ud. Nu kæmper de ædelmodigt for de 11 resterende foreninger.

 

“Jeg håber at politikernerne ændrer mening og genoptager arbejdet for at lave en stormoske,” siger formand Oussama El Saadi. (Tv2 Østjylland)

 

Kom til åbent hus i moskeen

Næste skridt er et åbent hus arrangement i weekenden.

 

Læs også
Socialdemokratisk politiker blev jaget væk fra Nørrebro: ‘Demokrati er imod Allah’

Det har fået stor og flot omtale på Tv2 Østjylland hjemmeside..

 

Det er ikke første gang, at Tv2 Østjylland har været reklamesøjle for åbent hus arrangementer hos fundamentalistiske muslimer. Tidligere var det Fredens Moske, og nu gælder det også Aisha Moskeen på Grimhøjvej.

 

På Tv2´Østjyllands hjemmeside kan man se en video produceret af Aisha Moskeen.

 

”Vi glæder os til at se jer,” siger en storsmilende talsmand Oussama El Saadi.

 

”Velkommen til jer alle sammen”, siger imamen Abu Bilal Ismail mens han slår ud med armene i en passende gestus.

 

 

Læs også
Ja til sharia: Socialdemokrater vil bane vej for, at muslimske mænd med flere koner kan få statsborgerskab

Da Aisha Moskeen annoncerede for åbent hus dagene gik man samtidigt i luften med det nye navn Aisha Moskeen. Den Korte Avis skrev om det læs mere her.

 

Ingen reklame for andre trossamfund

Kirken eller andre trossamfund nyder ikke tilsyneladende ikke den samme opmærksomhed som de fundamentalistiske muslimer, der nu slår dørene op i håbet om at aarhusianere har glemt hvad de tidligere har givet udtryk for. De vil blive mødt med rosenblade og søde ord, men man skal ikke tro dem, siger Rådmand for Børn og Unge i Aarhus Bünyamin Simsek.

 

”For mig er det ikke interessant hvad der foregår når de åbner dørene op og er på charmeoffensiv hvor de skal lave imagepleje. Det der er interessant er hvad der foregår derude hver dag, særligt når dørene er lukkede. Jeg vil betrykkes i, at de opfordrer deres unge til at anmelde kriminalitet, de opfordrer kvinderne til at gå til politiet, de taler om ligestilling. Når de begynder at gøre det bag lukkede døre, hver dag hele tiden og konstant så er vi på rette spor, men vi er slet ikke i mål,” siger rådmanden. (Tv2 Østjylland)

 

Det bliver interessant at se om kritikken bliver omsat til handling eller om den lige så stille bliver glemt igen.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…