Tak for de mange støtteerklæringer – 14. december

Kære læsere

Vi modtager et meget stort antal mails og opringninger fra læsere. Desværre har vi ikke nogen mulighed overhovedet for at svare alle. Men det glæder os selvfølgeligt meget. Her er det uddrag, vi har nået at lave:

 

Nordea kan heller ikke li’ mig

Jeg har med stor undren fulgt Nordeas begrundelse for at opsige en forretningsmæssig annonceaftale med en seriøs og fuldt lovlig dansk netavis – Den Korte Avis. Min undren beror på, at jeg troede, at annoncering foregik politisk neutralt og alene ud fra kommercielle synspunkter, men i den aktuelle situation viser det sig, at Nordea ud fra rent politiske årsager vælger at opsige samarbejdet med Den Korte Avis.

 

Den ansvarlige marketingschef – Kim Grue – begrunder opsigelsen med, at netavisens journalistiske profil ikke passer til Nordea på grund af avisens – postulerer han – negative fokus på indvandring og islam. Altså en fra Nordeas side klokkeklar politisk vurdering og afstandtagen fra netavisens valgte og fuldt legitime kritiske holdning til muslimsk indvandring og dens konsekvenser – et glohedt politisk emne i Danmark.

 

Det forretningsmæssige er åbenbart fuldstændigt nedtonet og irrelevant for Nordea.

 

Det er mig en gåde, hvorfor en bank overhovedet føler sig tilskyndet til at blande sig i den politiske debat om dansk udlændingepolitik. Jeg har altid – indtil nu – betragtet Nordea som en erhvervsvirksomhed og ikke, som den åbenbart også ønsker at være, en politisk aktør.

 

Der findes helt sikkert hundredtusindvis af almindelige borgere her i landet – undertegnede er en af dem – der hverken er højre- eller venstreekstremister, islamhadere, racister, nazister, kriminelle, bandemedlemmer eller yderliggående på anden måde – som deler mange synspunkter med netavisen. Mange – i modsætning til Nordea – anser netavisen for at have en realistisk tilgang til de kæmpe udfordringer – økonomiske såvel som kulturelle – som Danmark står overfor i relation til den voldsomme og vedvarende muslimske indvandring.

 

Vi er simpelthen borgere, der er seriøst bekymret for vort lands fremtid som et homogent, fredeligt, demokratisk og sekulært samfund, og uden netavisens vinkling på problematikken ville debatten om et så vigtigt emne for landet være fattigere.

 

Da jeg som sagt ofte deler mange af de synspunkter diverse skribenter fremfører i Den Korte Avis, og da jeg mener, at avisens tilgang til udlændingedebatten generelt er realistisk og oplysende, og ikke – som Nordea åbenbart mener – negativ og islam fjendtlig med det ene formål at skade eller udsætte nogen for ubehageligheder, ja, så passer jeg selvsagt ikke ind i Nordeas politiske model.

 

Med ovenstående ”tilståelse” in mente forventer jeg, at Nordea meget snart henvender sig til mig for at afslutte sine forretninger med undertegnede, min profil passer jo – ligesom Den Korte Avis’ – overhovedet ikke ind i Nordeas politiske holdninger.

 

Jacob Rasmus Iversen, Ishøj


 

Hej DKA

Støtter jer.  I tør at skrive om det de andre medier ikke tør skrive om. Der er brug for jer.

 

Mangler ofte at kunne trykke andet end synes godt om? fordi jeg syntes godt at i skriver artiklen, men jeg bryder mig ikke om at i er nød til at skrive disse artikler, for at åbne for nogle problemstillinger.

 

Jeg er ikke troende på nogen måde og ej racist, men hvor er det land/værdier jeg er født og opvokset med.  Fri tale og skrift, hvis uenighed dialog uden at racist kortet bliver trukket.

 

Syntes at ordet racist ofte bliver misbrugt. Tales der negativt om muslimske troende bliver man ofte opfattet som racist, Tales der negativt af en muslimsk troende f.eks. om kristne, jøder, kvinder kaldes man ikke racist.

 

Har desværre ikke midler til at støtte jer økonomisk, da jeg er blevet syg og halvgammel og udenfor arbejdsmarked, men klarer mig lige uden overførselsindkomst.

 

Håber at i får støtte nok til at fortsætte.

 

Julehilsner

Erika


 

Hvad sker der?

Det er dog utroligt, at den meget frække og bedrevidende ” unge mand fra P 3 kan komme i tanke om at bruge sin magt til at undertrykke ytringsfriheden på denne frække måde. Jeg håber, at han bliver afskediget fra DR, ellers er der ingen retfærdighed til, for det, han har gjort, er ikke ubevidst, men som man opfører sig på venstrefløjen. De vil have og have, men intet yde.

 

Man arbejder ikke med ordet, men med sværdet!

 

Bente


 

Kære jer

Det er vigtigt for mig at udtrykke min sympati med jeres nyhedsportal…

 

Danmark har bestemt behov for jer til at skabe et relevant nyhedsbillede og perspektivere samfundets alvorlige kurs med den muslimske emigration og flygtninge fra nord Afrika.

 

Jeg har netop opsagt vores privat og erhvervsarrangementer i vores forskellige selskaber med Telia, Yousee og Alm. Brand… mit ønske er at støtte jer – i første omgang moralsk men lad os evt. tales ved hvis I har tid og lyst til at tale om jeres fremtid?

 

Jeg kan nævne at min politiske position er nyetableret i Ny Borgerlige’s bornholmske bestyrelse…

 

God aften herfra

Carsten Knightbridge Niberg-Zehngraff, Rønne


 

Ulige kamp

Nordea (Skandinaviens største bank) puster sig op overfor Den korte Avis (en sej ikke ubetydelig avis) som Goliat overfor David. Det giver stof til eftertanke med eventuelt  bankskift til følge.

 

Kirsten


 

Kære venner, bliv ved, lad jer ikke kyse.

 

God jul og Godt nytår

Ole


 

Besked til politikerne

Hvorfor er man TVUNGET til at støtte et firma økonomisk bare fordi man bor i en boligforening som har en fast tv udbyder, f.eks. er mange folk der bor i leje lejligheder TVUNGET til at betale for Yousee’s mindste tv pakke (selvom lejeren IKKE vil have Yousee som udbyder) fordi at boligforeningen har en tv ordning hos Yousee.

 

Så selvom de lejere f.eks. gerne vil have tv hos stofa / waoo etc., så er man stadigvæk TVUNGET til at betale for Yousee’s mindste tv pakke igennem huslejen. Det ville da være en ide at få det frem i lyset at Yousee TVINGER lejere til at betale for noget som lejerne IKKE vil have…

 

Hilsen

Michael Andersen


 

Hej Karen og Ralf

Først vil jeg lige sige tak for en super god avis, som tør kalde en spade for en spade. Noget ALLE andre danske aviser kan lære meget af, selvom jeg tvivler på det vil ske.

 

Har fulgt debatten rimeligt tæt og er 100% på jeres side. Jeg har været inde på Facebook og ytre mig imod disse frafaldne annoncører på deres respektive profiler og hjemmesider med boykot af disse til følge.

 

Jeg er bare ikke helt sikker på, at jeg har fået ALLE de frafaldne med, så jeg vil lige høre om I kan lave en opremsning af SAMTLIGE frafalde annoncører, så jeres støtter kan komme længst muligt ud med deres kritik (og forhåbentlige boykots) af disse bedrevidende og landsskadelige virksomheder.

 

Hvis I allerede har offentliggjort samtlige, så kan jeg simpelthen ikke finde den artikel, hvorfor jeg håber at kunne overtale jer til at sende mig et link til den.

 

Keep on fighting. På forhånd tak.

 

Mvh

Allan


 

Hej Nikolaj Johnson

Du/TUI har udsendt en uforskammet løgnagtig pressemeddelelse om ”Den Korte Avis”

 

Det får konsekvenser når man prøver at undertrykke den danske pressefrihed, hvor ytringsfrihed og respekt for anderledes tænkende, sættes under pres af en repræsentant fra et svenskejet firma. Jeg har altid troet svenskerne værdsatte sådanne værdier.

 

Men jeg har taget grusom fejl. Desuden er det min holdning, virksomheder ikke skal blande sig i politik, men holde sig til det de er bedst til.

 

Det har du og dermed TUI IKKE forstået. Derfor vil der TUI ikke mere anvendes når der skal findes feriemål til sommer eller vinter.

 

Jeg håber inderligt flere fornuftige mennesker, vil forstå jeres feje undertrykkelse af den danske pressefrihed. Har man lyst til at kalde en Afro afrikaner for neger, går du vel også amok. Jeg derimod synes det er ok, når man anvender præferencer som har været brugt gennem flere århundrede.

 

Tænk sig at ændre Astrid Lindgrens berømte Pippi bog pga. udtrykket ”Neger-konge”.

 

Såfremt du og dine ligesindede ikke bryder sig om Danmark og danskerne liberale tilgang, så kan i pakke jeres kufferter og flyve med TUI til de Vestindiske øer. Gad vide om de må hedde det hos jer.

 

En helt anden tanke. TUI tjener penge på sin størrelse til at presse priserne ned på hotel, event m.m.  i tredjelande. Dermed UDNYTTER TUI og du disse fattige lande til at berige det svenske moderfirma i Stockholm. ”Ja man er ikke bedre end den lort man laver” er et berømt dansk ordsprog. Det kan du så tænker over.

 

Det synes jeg er meget betænkelig ……

 

Med venlig men skuffet hilsen

Niels O Christensen


 

Stå fast

Lad jer ikke gå på af de frelste. Fortsæt jeres arbejde I samme stil. Læser avisen hver dag. Godt gået.

 

Med venlig hilsen

Ove


 

Annoncering

Jeg var lige inde på Breitbart, og så at Elgiganten annoncerer der. Det er åbenbart svært at være politisk korrekt.

 

Henrik Søndergård

 

Ytringsfrihed

Ralf Pittelkow har udtalt til mange medier, at nogle virksomheders beslutning om ikke at købe annoncer hos ham er et angreb på ytringsfriheden. Så kunne jeg godt tænke mig at vide, hvad RP forstår ved ytringsfrihed. Betyder ytringsfrihed private virksomheders pligt til at holde DKA økonomisk oven vande ved at købe annoncer hos DKA? Der er jo sikkert mange virksomheder som aldrig har købt reklamer i DKA. Truer de så også hans ytringsfrihed? Skal de så også i gang med at betale, før RP mener, at hans ytringsfrihed ikke er angrebet?

 

Truer jeg også hans ytringsfrihed ved ikke at betale til DKA? Hvor meget skal jeg betale for ikke at gøre det?

 

Mvh

Niels Graverholt, Aarhus


 

Den Korte Avis

Jeg har med stor glæde læst mange af de velskrevne støtteerklæringer, bl.a. bragt i dagens DKA. Jeg kan tilslutte mig alt hvad jeg har læst.

 

Jeg har lige været i telefonisk kontakt med Elgiganten Support og fået iværksat en fuldstændig sletning af mit navn i deres kundedatabase – begrundet i deres uetiske adfærd samt at jeg ikke får brug for dem mere. Jeg checker det en af dagene. Jeg er kun kunde hos Danske Bank, så jeg er glad for ikke indirekte at kunne have støttet Nordea.

 

Jeg sender i øvrigt 100 kr. til DKA i dag. Hold ud!

 

Jørn Carsten Jensen


 

Hej

Vi læser hver dag jeres avis og er overbeviste om, at i dette medie bliver der ikke manipuleret med sandheden i modsætning til den censur overfor danskerne, vi oplever dagligt andre steder.

 

Den hetz, der føres imod DKA tydeliggør kun dette alt for godt. Vi håber, at det på den positive side vil gøre, at flere vil få øjnene op for hvad der foregår i den virkelige verden. Vi har sendt mails til både TV2, Ekstrabladet og DF. Den dybt forargelige måde jeres tidligere annoncører har opført sig på, håber vi vil ramme dem selv. Vi kan ikke undvære et medie som DKA.

 

Med venlige hilsener

Torben Vardal


 

Landsskadelig virksomheder

Det er rent ud sagt utroligt at firmaer, der burde være politisk neutrale ønsker at boykotte en avis for at skrive artikler fra virkelighedens verden. jeg håber at det vil få økonomiske konsekvenser for de pågældende firmaer. Som kuriosum kan tilføjes, at mange af de firmaer der går ind for boykot stammer fra det såkaldte broderland Sverige.

 

Europæere, vi skal ikke lade os kue af renegatfirmaer. DR og tv2 er to alen ud af et stykke, begge institutioner er så røde og islam forkælende at man får kvalme af at høre og se subjektive nyheder fra dem. Desværre er der ENDNU ingen mulighed for at undgå deres udgydelser når man har et tv. Er der ingen der tør gå i gang med at oprette en OBJEKTIVTV station.

 

Desværre tror jeg, at hvis nogen ville prøve et sådant projekt, ville et ramaskrig fra de såkaldt etablerede medier hurtigt gøre kål på forsøget. Det er utroligt at et lille mindretal i befolkningen er i stand til at underkue flertallet, men det er medierne der regerer med halve sandheder og hele løgne.

 

Under krigen havde vi en undergrundspresse der fortalte sandheden, den blev hårdt forfulgt af ” MYNDIGHEDERNE”, tja det samme sker den dag i dag, hvor man bliver straffet for at kalde en spade for en spade og en skovl for en skovl, idet ordet rasismes oprindelige betydning er gået tabt i tågerne.

 

For mig betyder rasisme at man har noget imod andre racer og ikke alle mulige andre ting som for eksempel religiøs tro. Lad os da for pokker komme tilbage til den oprindelige betydning af ordet. Hvis vores “broderfolk” ønsker at bibeholde den nuværende betydning så fred være med det.

 

En lille bemærkning vedrørende indholdet i den korte avis. Hvorfor er der ikke mere samarbejde i mellem tilsvarende aviser fra resten af den vestlige verden? Selvfølgelig med henvisning til hvor nyhederne kommer fra. Det bør naturligvis ikke være sådan at man lader useriøse nyheder få spalteplads.

 

Til slut kære læsere, BOYKOT de firmaer der optræder som smagsdommere overfor den danske befolkning. Lad os afskaffe radio/tv licensen, helst fra i morgen! Hvor mange kan vi få med på vognen?

 

Med venlig hilsen

Robert


 

Bliv ved

Bliv endelig ved med det I er gode til. Personlig er jeg træt af folk der bøjer af frygt for at blive kaldt “racister”. Det har jo intet med det at gøre. Vi som er danske og som har været med til at bygge landet og velfærden op, vil bare ikke lade os bestjæle af andre uden fra kommende plattenslagere eller af vore levebrødspolitikere der føler at kassen er uendelig fyldt op.

 

Og hvorfor skal flygtninge integreres? Flygtninge skal efter min bedste overbevisning hjælpes indtil der er fred i eget land, så de kan tage hjem og begynde genopbygningen. Hvorfor skal danskere stilles bagerst i køen til arbejde og bolig?

 

Levebrødspolitikerne har sit på det tørre så det må være svaret. Det tangerer landsforederi når politikerne opfører sig som de gør. Og alle dem der ikke mere vil annoncere i Den Korte Avis er sådanne folk der er mega bange for at blive kaldt for “racister”.

 

Med venlig hilsen

Benny

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…