Borgere i fredelig bydel gør voldsomt oprør mod nyt asylcenter – så griber kommunen til et dramatisk middel for at undgå uroligheder

Google Maps

Det socialdemokratiske bystyre i München har længe villet bygge et nyt asylcenter for såkaldt uledsagede flygtningebørn i den sydøstlige del af byen.

 

Man stilede mod at placere centeret i bydelen Ramersdorf-Perlach. Men de lokale beboere, hvis huse ville ligge i en afstand af omkring 25 meter fra centeret, var stærkt afvisende over for ideen.

 

Det har giver anledning til en langvarig og heftig strid. Kommunen har været nødt til at give efter for beboernes krav om, at lokalområdet skal være skærmet effektivt af i forhold til asylcenteret.

 

Striden afspejler den modstand, som den enorme asyltilstrømning sidste år har skabt i den tyske befolkning.

 

Så nu bliver asylcenteret for 160 migranter, der kaldes flygtningebørn, omgivet af en meget høj mur. Den skal både holde centeret klart adskilt fra lokalområdet og forhindre larm i at trænge ud til beboerne.

 

Muren bliver 4 m høj, hvilket faktisk er højere end den historiske Berlin-mur, der ”kun” var på 3,60 m. Se video.

 

Et monument over den folkelige utilfredshed med Angela Merkels udlændingepolitik.

 

http://www.krone.at/welt/wand-vor-fluechtlingsheim-hoeher-als-berliner-mauer-schutzmassnahme-story-537812

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3909922/A-12ft-high-Munich-Wall-built-protect-locals-German-city-camp-young-migrants-living-community.html

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…