Efter brutalt indvandreroverfald og politisvigt på Islands Brygge: Nu skal Søren Pind forklare hvorfor det kunne gå så galt

Google Maps

Der var ikke megen hjælp at hente hos Københavns Politi, da fem unge mennesker natten til lørdag den 1. oktober på Islands Brygge blev omringet og overfaldet med knive af en bande på omkring 10 maskerede indvandrere.

 

“Vi har ikke tid til at komme,” lød meldingen fra vagthavende hos Københavns Politi, da der blev slået alarm på 112.

 

Moderen til den ene af de overfaldne, sygeplerjerske Inge Rabenberg, beskrev overfaldet i et læserbrev i Berlingske Tidende i lørdags den 15.10.

 

http://denkorteavis.dk/2016/fem-unge-maend-gik-fredeligt-pa-gade-i-kobenhavn-da-en-gruppe-pa-8-10-indvandrere-overfaldt-dem-deres-grund-var-modbydelig/

 

Blev væltet omkuld og sparket og slået

I læserbrevet fortæller Inge Rabenberg, hvordan sønnen og han venner, tre USA-borgere og en dansker, blev omringet af de maskerede indvandrere og udspurgt, om nogle af dem var amerikanere.

 

De de svarede bekræftende, blev de væltet omkuld, slået og truet på livet med knive under overfaldet, der skete lige uden for Inge Rabenbergs og sønnens hjem.

 

“Det finder sted lige under vores vinduer, og vi bliver vækket af de unges skrig: Stop, stop, stop,” skriver Inge Rabenberg.

 

Da der blev slået alarm til 112 var indvandrerne stukket af, og politiet fandt derfor ingen grund til at dukke op.

 

“Det kan gå heftigt for sig fredag og lørdag, og en melding om et overfald, hvor gerningsmanden allerede er flygtet, bliver derfor nedprioriteret i forhold til andre situationer, hvor det truende element stadig er til stede,” har Købenmhavns Politi efterfølgende forklaret til Berlingske, 16.10.

 

Politiet havde først tid til at optage rapport mandag den 3. oktober, hvor Inge Rabenbergs søn på eget initiativ og efter meget besvær omsider havde fået en tid hos Københavns Politi.

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

 

Peter Skaarup: Nu må justitsministeren forklare sig

Hos Dansk Folkeparti er Peter Skaarup, som også er formand for Folketingets Retsudvalg, oprørt over det politisvigt, der helt åbenlyst har fundet sted, og nu vil han have en forklaring fra justitsminister Søren Pind (V).

 

“Sådan noget må ikke ske. Derfor rejser vi i Dansk Folkeparti nu sagen overfor justitsministeren. Så må han forklare, hvordan det overhovedet kan forekomme, og hvordan han vil forhindre, at sådan noget sker i fremtiden,” siger Peter Skaarup til Den Korte Avis og fortsætter:

 

“Det er et stort problem med disse bandegrupperinger, der skaber utryghed og helt umotiveret overfalder andre mennesker. Banden blev beskrevet som udlændinge. Hvis de fanges, og det viser sig, at de ikke har dansk statsborgerskab, så mener vi, at de skal udvises fra Danmark.”

 

Kun på den måde kan de finde ud af, at der bliver slået hårdt ned på kriminalitet i Danmark, lyder det fra formanden for Folketingets Retsudvalg, Peter Skaarup.

 

Islands Brygge: De indvandrevenlige partiers højborg

Det har sin egen indre ironi, at det ualmindeligt brutale overfald af maskerede indvandrere bevæbnede med knive skulle finde sted på netop Islands Brygge, som er et af Københavns mest mondæne kvarterer.

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

Det er her i Sundbyvesterkredsen, Danmarks fire mest indvandrevenlige partier, det vil sige De Radikale, Enhedslisten, Alternativet og Socialistisk Folkeparti, har deres højborg.

 

Ved Folketingsvalget den 18. juni 2015 fik disse fire indvandrevenlige partier tilsammen 42,3 procent af samtlige afgivne stemmer i Sundbyvesterkredsen. Det er næsten det dobbelte i forhold til de 21,4 procent af de afgivne stemmer, som de selvsamme fire nævnte partier tilsammen opnåede på landsplan.

 

Men så fik de på Islands Brygge en nat beøg af nogle af de indvandrere, som de her er så ivrige efter at få ind i landet. Og de var maskerede, bevæbnede med knive og havde ondt i sinde.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…