Aarhus-imam, der talte for at straffe utro kvinder med stening til døden, får støtte fra magtfuld muslimsk organisation

Muslimerne på Dortheavej I København er blevet stærkt ophidsede over TV2 som har brugt en muldvarp med skjult kamera, til at ”afsløre” hvad der bliver prædiket i moskéer rundt om i Danmark.

 

TV2 har blandt andet haft en ’muldvarp’ siddende med i en klasse for kvinder i Grimhøjmoskéen.

 

Her underviste imamen Abu Bilal i islams dødsstraffe. Læs mere her.

 

Det Islamiske Trossamfund mener, at det er underlødigt og utroværdigt, at TV2 ikke har spurgt åbent ind til de emner, de ønskede at belyse, i stedet for at have skaffet sig svar gennem hemmelige optagelser.

 

”Der er anvendt beskidte metoder med anvendelse af spionlignende værktøjer og undergravende virksomhed. Nogle af de skjulte optagelser er ikke på forhånd blevet fremvist for de involverede moskeer, og TV2 er løbet fra flere aftaler. Der er plantet spørgsmål, der direkte har haft til formål at få påbegyndt og talt om emner, der under normale omstændigheder ikke ville blive berørt på nogen måde i moskéerne. Emner der vel at mærke efterfølgende udlægges som værende kontroversielle og skal forsøge at give et billede af moskéerne som tvetungede. Hvis der er nogen, der er tvetungede, så er det TV2 og deres arbejdsmetoder i denne dokumentar.,” skriver Det Islamiske Trossamfund på deres hjemmeside.

 

Det Islamiske Trossamfund mener, at TV2 nu vil være skyld i, at det går dårligt med integrationsprocessen og at polariseringerne i samfundet vil øges.

 

Det har Det Islamiske Trossamfund formodentlig ret i – men af en anden grund.

 

Hvis sagen skader integrationen, så er det ikke mindst fordi Det Islamiske Trossamfund selv ærekært forsvarer Abu Bilals undervisning. De skriver på deres hjemmeside, at der ikke er noget kontroversielt i Abu Bilals ord.

 

”Det skal i samme åndedrag nævnes, at der intet nyt er under solen, hvad angår de såkaldte afsløringer.”

 

Islam står ikke for humanisme, tolerance og barmhjertighed

Der er mange som tror at islam ikke adskiller sig fra andre store religioner. Det gør de blandt andet fordi de er blevet fortalt, at islam står for fred, tolerance og næstekærlighed. Og mange forestiller sig heller ikke, at moderne udseende mennesker kan mene, at det er helt i orden, at stene sex-syndere til døde.

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

 

Hvis man ikke kender til islams grundlag, er det nærliggende at hente referencer fra kristendommen, som de fleste kender lidt til. Islam rummer selvsagt elementer af bløde værdier, men det er vigtigt at forstå, at de kun er relevante indenfor islams hus. I den ikke-muslimske verden – i krigens hus – har de ingen berettigelse.

 

Men muslimer kan naturligvis ikke gå åbent ud og sige, at de, på Allahs bud, foragter ikke-muslimer uden at miste anerkendelse i samfundet, herunder hos de snakkende klasser. Visse muslimer er ligeglade, det er for eksempel en fraktion som Hizb ut-Tahrir.

 

Nu bliver det interessant at se om flere muslimske samfund stiller op sammen med de langskæggede på Grimhøjvej, Det Islamiske Trossamfund, Hizb ut-Tahrir med flere i denne sag.

 

DIT´s pressemeddelelse kan læses her.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…