Asmaa Abdol-Hamid er ansat ved politiet, men nægter at følge danske normer: Nu vil Dansk Folkeparti have justitsministeren på banen

Facebook

Umiddelbart skulle man tro, at det er et minimumskrav til ansatte ved dansk politi, at de er villige til at følge danske normer.

 

Men sådan er virkeligheden ikke hos Fyns Politi.

 

Her har islamisten Asmaa Abdol-Hamid ansat siden januar 2013. Hun nægter konsekvent at give hånd til mænd.

 

Som hun udtrykte det til Information allerede den 31. maj 2003:

 

“For mig er Koranen en brugsanvisning på, hvordan livet skal leves på bedst mulig måde. Alt, hvad jeg gør i min hverdag, relaterer jeg til religionen.”

 

Men den går ikke som ansat ved politiet, mener Pernille Bendixen, DF

Hos Dansk Folkeparti mener Pernille Bendixen, at det er på tide, at der bliver sagt stop, og hun har nu bedt justitsminister Søren Pind (V) om at gribe ind.

 

Udover at være medlem af Folketinget er Pernille Bendixen også medlem af Odense Byråd.

 

Her har hun fået et indgående kendskab til forholdene i Vollsmose, og Pernille Bendixen hørte til de mange byrådsmedlemmer, der protesterede, dengang Fyns Politi i januar 2013 ansatte Asmaa Abdol-Hamid til at formidle kontakten mellem områdets beboere og politiet.

 

“At ansætte en islamist som Asmaa Abdol-Hamid, der har været på en berygtet Koranskole i Yemen, til den opgave, er som sætte ræven til at passe gæs, ligesom hun også som folketingskandidat for Enhedslisten erklærede, at hun ville nægte at underskrive Grundloven,” siger Pernille Bendixen til Den Korte Avis og understreger:

 

“Den holdning synes jeg ikke rigtigt passer sig for en ansat ved dansk politi.”

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

Træt af undvigende svar fra Søren Pind

Pernille Bendixen stillede i første omgang den 5. september et såkaldt praragraf 20 spørgsmål til justitsminister Søren Pind (V), hvor hun bad ham:

 

“Redegøre for sin holdning til, at Fyns Politi har en kvindelig muslim, der ikke vil give håndtryk til mænd, ansat i konsulentlignende stilling, og mener ministeren, at man repræsenterer på en ordentlig måde, når man diskriminerer mænd ved at nægte at give håndtryk.”

 

Søren Pind svarede, “at medarbejdere på Justitsministeriets område skal udvise en præsentabel, åben og venlig fremtræden over for hinanden, borgere eller andre personer, som henvender sig til myndighederne på ministeriets område,” og fortsatte:

 

“Jeg forudsætter derfor, at medarbejdere på ministeriets områder udviser den fornødne respekt, for eksempel ved at give hånd i situationer, hvor det forekommer naturligt.”

 

Det svar var Pernille Bendixen ikke tilfreds med:

 

Læs også
Nu er vi ved at få ‘muslimsk politi’ i Danmark – politikerne fatter ikke rækkevidden

“Det er jo et ikke-svar, så jeg prøver igen,” siger hun til Den Korte Avis

 

Hvad vil ministeren gøre, hvis hun fortsat nægter at give hånd?

Pernille Bendixen oplyser således, at hun i går sendte to opfølgende paragraf 20 spørgsmål til justitsminister Søren Pind.

 

I det ene beder Bendixen Søren Pind oplyse, om han har orienteret direktøren for Fyns Politi om den adfærdskodeks med blandt andet at give hånd, han som justitsminister forudsætter, at medarbejdere på ministeriets områder udviser.

 

I det andet spørgsmål vil Pernille Bendixen vide, om Søren Pind “vil foretage sig yderligere i sagen, såfremt den pågældende medarbejder fortsat ikke vil give hånd.”

 

Angreb på politiet er dagligdag i Vollsmose

Som nævnt blev Asmaa Abdol-Hamid i 2013 ansat ved Fyns Politi med det fornål at bygge bro mellem beboerne i bydelen og politiet, men det har dog ikke gjort bydelen for et mere sikkert sted at færdes for politiet.

 

Læs også
Lille dreng på bare 16 måneder måtte ikke komme med sin mor i svømmehal, fordi han kunne sexkrænke muslimske kvinder …

Således den 12. april i år, hvor en patruljevogn blev angrebet af 40 hætteklædte unge mænd, og hvor politiet måtte rykke talstærkt ud for at komme patruljen til undsætning.

 

Men det er der ikke noget usædvanligt i, forklarede politikommissær Erik Skov, Fyns Politi, da han til Lokalavisen Odense kommenterede begivenheden:

 

“Der skete det, der desværre sker derude med jævne mellemrum, nemlig at vi patruljerer, som vi altid gør, og at de kaster ting og sager efter os.”

 

Og det er ikke altid, at de i Vollsmose nøjes med stenkast og andet mod politiet. Således eksempelvis den 9. juni sidste år, hvor politiet blev angrebet med molotov-cocktails, altså benzinbomber.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…